Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

gdje da nadjem traper jaknu djecju br 140 ili vecu?

01 ruj 2012, 21:10

obisli smo hm, zaru, CiA, i jos hrpu ducana. malo malo na ulici prodje pokraj nas dijete u traper jakni, a jakov pokaze prstom u njega i kaze: vidis???? :basnecu

prerastao je omiljenu, kupljenu davno, urban republic, to znamo kako je zavrsilo.

jeste li negdje vidjeli?

Re: gdje da nadjem traper jaknu djecju br 140 ili vecu?

01 ruj 2012, 21:45

Možda u Amadeusu? Vidjela sam za curice, nisam sigurna imaju li za dečke.

01 ruj 2012, 21:55

U Zari sam ja danas vidjela, doduše za cure, nisam gledala što ima za dečke...

01 ruj 2012, 22:06

Benetton? S Oliver?

02 ruj 2012, 21:18

nasli smo! nakon duge potrage.

amadeus inace ima, ali sad bas ne

s.oliver je imao jednu, krive velicine. i nadrkanu prodavacicu

okaidi je imao ok, u vise velicina, ali ne bas lijepu. po 245 kn.

i onda smo slucajno svratili u oshkosh, pitali ima li, vec onako bez neke prevelike nade, a zena kaze hm, ima, ali bojim se da ce njemu biti premalo. i jest :(

i onda je trazila u kojem ducanu ima, rezervirala nam u kingcrossu :ajme pa smo juuuurili iz gardena (jer smo bili na biciklima) do doma po auto i stigli stigli u king cross i kupili :yess

za 129 kn :cool

03 ruj 2012, 01:57

Super da ste našli, i to povoljno :zivili

04 ruj 2012, 14:58

e bas sam tila rec u oshkosh..... ajd super da ste nasle...... i ima u amadeusu i za djecake...... beneton mi ima prekratke jakne...... lani sam mu na snizenju kupila zimsku taman mu po guze prekrije.....

a inache proseces i kroz one male bezimene ducane djecjom odjecom.... tamo ima jeansa svih vrsta boja i dezena......
Odgovori