Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
11 lis 2012, 14:46
... i ne znam odakle početi.
Dosad sam imala sve to na firmu, od Metroneta, sad bi prebacila na svoje ime dakle potpuno novi ugovor i čini mi se da tu Metronet nije konkurentan koliko sam ovlaš pogledala cijene.
Iskon?
T-com ne bih više, njih sam imala nekad prije i stalno je pucala veza.
Help.
11 lis 2012, 14:57
mi smo na b-netu net flat rate i kabelska, a optima telefon. s b-netom jako zadovoljna, nema pucanja linije, dva kompa piče sve u 16 all over wide world web. imaju i telefonsku liniju isto, kaže m, prema fiksnima besplatno. za ostale ne znam kaki su. ugovor je vezan za nas, ne za lokaciju.. selili smo sve bez problema, došli i instalirali na novoj adresi.
11 lis 2012, 15:10
Raspitaj se kod ekipe u kvartu što imaju i kako su zadovoljni. Jer eto, tebi je pucao T Com, mojoj frendici stalno puca b-net, a meni Optima (dok sa T Comom, osim njih kao takvih, nismo imali problema).
Iskon je na glasu kao ok, ali ipak se raspitaj u kvartu, kako su ljudi zadovoljni.
11 lis 2012, 15:13
Ja imam bnet fiksni i internet i zadovoljna sam. Sa t-comom ratujem
11 lis 2012, 15:16
mi smo probali sve, za sad smo na iskonu, meni je super
11 lis 2012, 15:18
A koliko plaćate mjesečno ovo dvoje? Dakle tv me ne zanima, samo fiksna linija i internet.
11 lis 2012, 15:19
Nekih 190 kn, flat intenet i telefonska linija. S tim da su stalno neke akcije pa je pretpostavljam prvih par mjeseci dosta niže.
11 lis 2012, 15:22
mi imamo flat internet i telefon optimu
zadovoljni smo
račun nam je svaki mjesec oko 200 kn za to dvoje, sveukupno
11 lis 2012, 15:29
mi smo već nekoliko godina na iskon-carnet varijanti s tv-om, ali imaš i kombinaciju bez.
skrolaj do dna na Duo.carnet, u ovom paketu je i Norton.
za carnet ti treba njihov elektronički identitet - korisničko ime i lozinka iz sustava AAI@EduHr, koji bi trebala dobiti u školi djeteta. 116 kn mjesečno, s time da je obračunska jedinica za telefon sekunda i da nema pretplate. nama veza skoro nikad nije pucala.
http://www.iskon.hr/Za-kucu/Paketihttp://www.carnet.hr/duocarnet
11 lis 2012, 15:31
To sam vidjela na Iskonovoj stranici anlan

i učinilo mi se jako povoljno ali rekoh ajd da istražim tržište prije nego uzmem prvo što sam napiknula.
11 lis 2012, 15:38
mi smo uzeli prije nekoliko godina, sve je funkcioniralo, vjerojatno se ovo za telefon nije mijenjalo. mi smo sami sve instalirali uz pomoć jaaako strpljivog momka iz iskona koji mi je do kasno u noć davao upute preko telefona. imaš po šoping centrima njihove štandove, zastani, objasni im što želiš pa ćeš vidjeti što ti je najbolje. još napraviš i dobro djelo jer vjerojatno dobivaju proviziju. tako smo mi.
11 lis 2012, 17:09
Barbi odlično pitanje

to i mene zanima! Kod mene nije pitanje pucanja veze,nego mi je jednostavno T-com preskup! Jučer stigao račun,samo što me herc nije strefio! Te naknada za ovo,te naknada za ono i takko tih naknada 3/4 računa,a još i PDV na to
11 lis 2012, 17:39
anlan mogu li se dva kompjutera priključiti na jednu Carnet pretplatu?
11 lis 2012, 21:04
nemoj T COM. mi čekamo da nam istekne ugovor pa idemo na B net. inače, telka, flat i telefon (s kojeg apsolutno nikoga ne zovem) cca 400kn mjesečno.
11 lis 2012, 21:13
b-net 3d paket. znači flat internet i flat telefon, računi su mi cca 300 kn mjesečno.
taj ajmo reć flat telefon doduše i nije flat al pozivi prema svim fixnim mrežama su 16 lp. plača se kao najam opreme nekih 20 kn mjesečno...
meni je to super cijena jer smo prije plačali: 120 kn kabelsku + 160 kn t-com internet + 300-400 kn telefon
eh zaboravih, kod b neta drugi prijemnik za kabelsku dobivate besplatno
11 lis 2012, 21:19
Mi smo na optimi, flat internet i telefon, cca oko 190 kuna mjesecno, u to imamo i mislim oko 500 minuta besplatnih minuta razgovora i super zadovoljni, prije bili na t-comu i jedva cekali da istekne ugovor
11 lis 2012, 21:32
mi imamo iskon. flat, fiksnu+tv. pretplata je 298kn. mi natučemo još telefona jer zovemo van hr ali i to je prihvatljivo jer imamo opciju frend broja. sve se da iskombinirati.
sve super funkcionira, preporučam
11 lis 2012, 21:52
a mi smo s b neta prebjegli na t-com
a u uredu s t-coma na iskon
i sa svima sam jednako nezadovoljna
11 lis 2012, 21:56
Ja imam T-com i zadovoljna sam. Osim s cijenom.
11 lis 2012, 22:05
Mi smo na Amisu i jako smo zadovoljni
11 lis 2012, 22:09
T-com paket, telefon, 15 GB neta (meni dovoljno) i MAX TV, 290kn.
12 lis 2012, 06:51
Flat internet i telefon u iskonu 189kn. I ni lipe više. Nama je okej. bnet ne bih za živu glavu, a tcom je najskuplji no vjerojatno i među kvalitetnijima.
12 lis 2012, 07:14
mi imamo Vip homebox, telefon + internet. na moju žalost, internet nije flat već ima neko ograničenje pa su nam zbog toga računi oko 200-300kn jer redovito prebacimo te gigabajte
pogledaj imaju li flat rate
12 lis 2012, 08:09
mirbi je napisao/la:T-com paket, telefon, 15 GB neta (meni dovoljno) i MAX TV, 290kn.
ovo imam i ja, al mi nije dosta 15 GB pa prelazim na flat.
Bit ce negdje oko 300 kn.
Zadovoljna sam T com-om.
12 lis 2012, 08:23
baš mi treba ove info, jer i ja sad gledam što uzeti.
jedino mi nije jasno što s TV, kako gledaš TV? zašto ti ne treba trio paket?
ja tražim trio paket, sve zajedno i dvoumim se između iskona i b-neta. do sada smo imali t-com a oni su najskuplji
12 lis 2012, 08:26
bnet ne bih nikad.
t-com smo imali u starom stanu i uzeli smo u novom. sad da uzimam - uzela bih u obzir i iskon.
12 lis 2012, 08:44
meni amis 3u1 (znaci fiksni telefon 1500 min, flat internet i kablovska sa 70tak programa koju ne trebas) kosta manje od 300 kn (a prva godina je upola cijene pa jos uvijek plaćam 149 kn)
12 lis 2012, 08:50
pobjegla s tcoma na bnet - imam 3d preko carneta, najjeftinije definitivno, zadovoljni smo
tcom nam je jednostavno bio preskup
12 lis 2012, 08:51
bnet ne bih nikad.
Zasto?
Medo, tv gledas normalno, ovo sta nije kablovska (htv, nova, rtl + par lokalnih programa) pa onaj tko ne gleda puno tv ne trebaju mu i ti paketi

A zasto vise vas koje imate djecu u skolama ne uzmete tu kombinaciju s Carnetom? To imaju Bnet i Iskon i neusporedivo je jeftinije nego svi ostali paketi. Jel sporija veza ili? U cemu je kvaka?
Mi se ocajnicki pokusavamo rijesiti ht-a, ali nam bas ne ide
12 lis 2012, 09:01
marsovka je napisao/la:A zasto vise vas koje imate djecu u skolama ne uzmete tu kombinaciju s Carnetom? To imaju Bnet i Iskon i neusporedivo je jeftinije nego svi ostali paketi. Jel sporija veza ili? U cemu je kvaka?
ja bih uzela carnet, ali je kvaka u tome što u našem ulazu nisu dostupni ni b.net ni iskon
u susjednim ulazima imaju b.net jer im nitko nije cvikao kabele kad su ih razvodili po ulazu