Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Monsuno

03 stu 2012, 15:53

Jel ima netko ova čudovišta, pa da mi pojasni ove setove?
Nisam u prilici tražit okolo, moram naručiti preko neta, tako da ih neću imat prilike vidjeti, nego moram na sljepo naručiti.

slika

piše da set sadrži: 4 Monsuno figurice i kapsule i 12 kartica.
Kartice nemam pojma šta su, kapsule se izbacuju jel?
Jel onda taj izbacivač kapsula treba posebno kupiti?
slika

Stvarno bih vam bila zahvalna, nemam pojma ništa o ovoj igrački. :nesvist
Zapravo trebam izbacivač, valjda onda i kapsulu i koju figuricu, što ima u ovom prvom setu, al ne piše da je izbacivač unutra.
Poslala sam im @ jučer, nitko mi nije odgovorio, a poprilično mi je hitno.
Hvala.

Re: Monsuno

03 stu 2012, 16:41

Nazovi neki O2P, pa će ti objasniti. Meni je ženska objašnjavala ali nisam zapamtila. :ajme
Kod nas to još nije napeto pa mi je samo prošlo kroz uši. :mrgreen
( E da, danas i sutra ti rade svi po večim šoping centrima)
Zadnja izmjena: Cathy; 03 stu 2012, 16:43; ukupno mijenjano 1 put/a.

03 stu 2012, 16:43

Rado bih objasnila da znam.
Vidjela sam reklamu na skyju ali ništa nisam skužila :bidan

edit: kod nas nisam ni vidjela da toga ima.
I da, vidjeh na reklami samo kapsulu, bez pucaljke.

03 stu 2012, 17:05

Sta je to?? :shock
Jel to neki novi djevrek u O2P??

03 stu 2012, 17:06

tanjabb je napisao/la:Sta je to?? :shock
Jel to neki novi djevrek u O2P??

:dada :mrgreen

03 stu 2012, 17:08

Jao jao :ajme . Sutit cu ko zalivena, mozda nas zaobidje. :moli

03 stu 2012, 17:20

tanjabb je napisao/la:Jao jao :ajme . Sutit cu ko zalivena, mozda nas zaobidje. :moli

i ja bi isto ovako.
ali vidio ih u Mullerovom katalogu igračaka.
zaključila sam nek pita djeda mraza, svetog nikolu... koga god hoće, možda mu se neki smiluje i pošalje!

03 stu 2012, 17:41

april je napisao/la:
tanjabb je napisao/la:Jao jao :ajme . Sutit cu ko zalivena, mozda nas zaobidje. :moli

i ja bi isto ovako.
ali vidio ih u Mullerovom katalogu igračaka.
zaključila sam nek pita djeda mraza, svetog nikolu... koga god hoće, možda mu se neki smiluje i pošalje!

Šuti, moj mali naručuje iz Lego kataloga. :ajme
A sve 300 i više kuna. :mah

03 stu 2012, 17:48

Ama u Mulera je ovaj na prvoj slici 319 kn. a bio je 399 :strah
u o2p je 169kn na sniženju. :shock u tisku su tu lila, 10kn razlike.

03 stu 2012, 18:02

ima i u kiosku, u tisku. komad 69 kn. dobio boro za rođendan. bzvz.

03 stu 2012, 18:07

silki je napisao/la:ima i u kiosku, u tisku. komad 69 kn. dobio boro za rođendan. bzvz.

A kaj radi?
Inače kod nas je sada ovo aktualno: http://www.dreamfactory.hr/licence/spid ... b-attack/#

03 stu 2012, 18:11

to samo izbacivač?
baš, šta radi?

04 stu 2012, 13:33

kupili mi jučer taj set od 4 kapsule sa figuricama, izbacivač i arenu za borbu . Uglavnom imaš više setova ali niti jedan ne sadrži izbacivač, njega moraš posebno kupiti za 59 kn, imaš set sa 4 kapsule i 4 figure, set sa 2 kapsule i 2 figure i set sa jednom kapsulom i jednom figurom. Dakle svi su isti samo je stvar u količini , izbacivač nije nužan za igru ,ali se sa njim kapsula sa figurom može bolje- jače izbaciti ( tako mi je D objasnio :lol )
E sad svaka od tih figurica -živina ima svoje ime i ima ih hrpa , a setovi su različiti pa ako prati crtić i ima svoje obiljene junake onda moraš voditi računa i o tome da uzmeš set koji ima baš tog junaka ... valjda si me skužila :roll

05 stu 2012, 13:05

neš moć..da vidiš kako vrebaju sa kioska :lol ...taman su na njihovoj visini.
Mog to čopi samo ako je u vrtiću manija.

05 stu 2012, 13:12

mamicu im poljubim... nek idu vrit i monsuno i proklete reklame i vrtićka manija. ode 60 kn od zubić vile na tu glupariju bezveznu :ajme

06 stu 2012, 12:04

na žalost nas nije zaobišlo....
i mi smo sve od zubić vile potrošili na tu glupost!

06 stu 2012, 14:26

U Mullerovom katalogu su kakti na akciji, a u subotu Konzum ima 25% popusta na igračke, pa možda možete tamo tržiti ako drže Monsuno. :)

12 stu 2012, 11:11

Uf, moj je već upikira ovaj crtić, zasad ga sa polica ne mami. :znoj Kod nas je aktualan Beyblade- kako li se piše, ono neko sr.nje koje se vrti po podu. :roll I to traje već sigurno godinu dana. Nekidan smo kupovali pokolon za rođendan od tete (a rođendan za misec dana!). Raspolagali smo sa 200kn, a on je tija set od 2 te gluposti od 199. Priko mene mrtve! Lagala sam da je skuplje od 200 :nata pa sam uspila, teškom mukom, dogovorit da kupimo jedan taj zvrk od 80, Hero Factory od 100 i kesicu Gormita od 20. :yess Kažu mi da šta gubim živce, kupim ditetu šta oče za te pare, al meni je žaj kad oče neki užas... Nije mi žaj love za Lego ili za Playmobile setove (e na to je moj navučen već godinama!), al ovaj put se nije da na tu stranu dućana. :bigno

14 stu 2012, 19:22

Ajme, ni nas nije zaobislo, vidio kod bratica i dok mi nije mozak popio...kupila sam tu neku vulgaris verziju za 60 i nesto kuna. Za sad ne cvili za jos :znoj

14 stu 2012, 19:50

teška glupost :roll oni blejderi se bar vrte pa ajd al ovo brate mili nikakve svrhe nema ...ispališ tu živinu i kaj s njom :conf

14 stu 2012, 20:16

titirlica je napisao/la:teška glupost :roll oni blejderi se bar vrte pa ajd al ovo brate mili nikakve svrhe nema ...ispališ tu živinu i kaj s njom :conf

:dada bačene pare :whew

15 stu 2012, 08:31

titirlica je napisao/la:teška glupost :roll oni blejderi se bar vrte pa ajd al ovo brate mili nikakve svrhe nema ...ispališ tu živinu i kaj s njom :conf

I dijete sretno. :mrgreen

15 stu 2012, 10:41

Cathy je napisao/la:

I dijete sretno. :mrgreen

kaj je najbolje i nije , nebi mi bilo žao para da se igra s tim ...ovo je baš bio promašaj :whew
Odgovori