Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
12 sij 2013, 21:13
Zapela sam za Sarajevo, to mi je davna želja. A ponude za tu destinaciju su i najčešće, gotovo jednom tjedno. Pa me zanimaju iskustva...
Ovaj je tjedan na tapetu hotel Hayat.
Zadnja izmjena:
mirbi; 17 sij 2013, 17:11; ukupno mijenjano 1 put/a.
12 sij 2013, 22:32
Ja sam bila u njemu tj. drugom krilu koji je hostel i dobar je pa pretpostavljam da je hotel jos bolji! Jako je blizu Bascarsije. Mislim da neces pogrijesiti.
13 sij 2013, 12:50
Super, hvala. Sestra je bila u Sarajevu za NG i kaže da su je upozorili di parkira auto, jer se puno kradu. Pa mi je upalo u oči da za taj hotel piše kako ima parking sa kamerama.
Ako još tko ima iskustva, vičite.
13 sij 2013, 20:46
Meni su prošle godine provalili u auto koje je bio parkiran uz rasvijetni stup u sred centra grada
14 sij 2013, 14:36
moja sestra je bila prošle godine i oduševljena se vratila, nitko joj nije ništa ukrao, bilo im je predivno, a cijena je stvarno odlična!
i ja planiram s mužem u proljeće....
14 sij 2013, 14:49
I ja planiram u proljeće, zato me zanima ovaj Hayat, jer se može iskoristit do 1.05.

Baš sam ih pitala za doplatu djeci...
17 sij 2013, 16:00
Mi bili u Telalu koji je bitno jeftiniji. Lokacija ista (u istoj ulici). Čak mislim da dijele parkiralište. Ono, ostaviš auto i ključ, pa onda oni preparkiravaju. Sjećam se da je bila procedura na odlasku. Dakle, unatoč svakakvim iskustvima (booking.com) - preživjeli smo. Kupaona, ručnici, posteljina sve je bilo čisto. Čak i u Telalu. Vjerujem da ti u Hayatu onda neće biti loše. Ionako nećeš puno budnog vremena tamo provesti.
uživaj !
17 sij 2013, 17:11
Hvala.
27 vel 2013, 11:11
Približava se trenutak posjeta Sarajevu, pa me zanima šta trebam i šta uopće mogu vidit u dva dana boravka.
Napomena: shopping centri su na dalekom zadnjem mjestu mojih interesa.
27 vel 2013, 12:46
Onda ti preporučujem da
ne odeš u centre poput Importane, Alta, BBI...
Čisti gubitak vremena
04 ožu 2013, 11:46
Ništa?
04 ožu 2013, 11:48
bila sam jesenas u sarajavu, prvi put u zivotu, sluzbeno. glup raspored pa zamalo nisam izasla iz hotela. no uspjela sam do bas carsije, bez toga nisam htjela otici. htjela sam vidjeti i tunel, ali nisam uspjela. to cu sljedeci put.

pa se onda ovdje samo svercam i pamtim prijedloge
04 ožu 2013, 12:00
Onda čekamo dalje.
Želim maksimalno iskoristit to vrime, a za ono što ne stignem pogledati, dolazim drugi put.
04 ožu 2013, 13:11
evo ovdje imas sve:
http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=94&t=56149nije mi jasno, je li zelis u shopping i kakav?? ili, nesto da vidis???
uglavnom, koliko se sjecam u
Poticinom topicu nacices sve sto te zanima.
ako budemo u Sarajevu mozemo se vidjeti.
nisam upratila kada stizete???
04 ožu 2013, 13:12
Ma, ne želim u shopping.
Planirali smo jedan vikend u travnju, vjerojatno sredinom mjeseca. Javim se kad budem znala više. Hvala.
04 ožu 2013, 16:04
niko nije spomenuo Vrelo Bosne?
na periferiji Sarajeva, pored Ilidže.
djeca bi uzivala a i veliki, bar ja volim tamo otici kad sam u Sa.
05 ožu 2013, 15:24
kako se nebi sve svelo na gurmanluk, razmisli o nekoj od vođenih tura. tako ćeš izvući maksimum. osim toga, živa riječ je živa riječ.
za ovo
http://sarajevoinsider.com/tours/free-more.html će te vjerojatno dočekati letak na recepciji hotela (ako ne - pitaj)
nije to jedina mogućnost (proguglaj)
05 ožu 2013, 15:43
Oću ja to, nego volim znati šta se kome svidilo.
13 ožu 2013, 13:43
Zovem danas za rezervacije, ono, sve popunjeno vikendom do sredine svibnja.
Pa su mi predložili stari dio hotela, tamo ima još koje misto. Dakle, rezervirala 12, 13 i 14.04.
13 ožu 2013, 16:05
Vrelo Bosne...ah, tamo mi je bas predivno, ocaravajuce
mirbi...koliko su te dosla ta tri dana/dva nocenja?
13 ožu 2013, 16:06
Priko Kupime, 450 kn.
13 ožu 2013, 16:14
stvarno super povoljno
bas ces uzivati
14 ožu 2013, 12:42
Hocu.
14 ožu 2013, 12:53
mirbi,
za pravi Sarajevski ugođaj idite na večeru KOd Kibeta.
to je jedan restoran, ne znam kako bi opisala, kao na brdu,
i cijeli je u staklu tako da ti je Sarajevo na dlanu, sve je tradicionalno, od uređenja, hrane....
još ako bude i muzika uživo....
ma baš za doživjeti Sarajevo!
14 ožu 2013, 13:06
danni je napisao/la:mirbi,
i cijeli je u staklu tako da ti je Sarajevo na dlanu, sve je tradicionalno, od uređenja, hrane....

aaa, bila sam tamo, dadada, odlicno je.
14 ožu 2013, 13:23
Ja putujem za dva dana, kroz vikend.
14 ožu 2013, 13:32
Vidim da u ovome Sarajevo insider ima svasta na listi razgledanja, ali ja licno svoje goste ne bih vodila na dio tih mjesta. Ali, zato ne bih zaobisla Bijelu tabiju. Odatle puca pogled na cijelo Sarajevo i otprilike je varijanta "Das ist Walter", iz filma Valter brani Sarajevo.
Jevrejsko groblje je isto "must".
A, mogli ste valja sacekati da ja dodjem u Sarajevo, pa da vam odradim jedan slikoviti tour, sa sve povratkom u proslost.
14 ožu 2013, 13:36
danni je napisao/la:mirbi,

Slavili smo prijateljicin rodjendan kod Kibeta.... jos su joj na uho svirali

, lijepo je bilo. Svidjela mi se i hrana.
Mada je mene osobno oduševio pogled sa terase Parka princeva. Sarajevo na dlanu. Bila je ljetna vecer i bilo je nezaboravno.
Takodjer su nam svirali na uho

. Al nije nam bilo do pjevanja kad smo racun vidjeli
14 ožu 2013, 13:42
Uh, u Parku Princeva ti naplate sve. I pogled i prdjenje i pjevanje na uho i pranje ruku u hali...nema nista sa dz.