Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
22 vel 2013, 11:23
Gdje kupiti set drvenih vlakića i tračnica?
Po mogućnosti da pašu sa drvenim vlakićima koji se međusobno spajaju magnetom iz Ikee?
Frendica mi je rekla da ih je svojedobno kupila u Super Konzumu na nekakvoj akciji al da ih inače ima u Mulleru.
Obzirom da ne stignem razgledavat okolo, da li je netko to friško vidio i po kojoj cijeni (ako se sjećate)?
22 vel 2013, 11:26
u mulleru ih ima uvijek, sigurno. kupuju se razliciti dijelovi jer je to set za slaganje, tako da i cijene variraju ovisno o tome koje dijelove kupujes. ali nije jeftino.
zove se brio.
22 vel 2013, 12:02
da, to su ovi, ima ih u mulleru i kompatibilni su s ikeiinim
http://www.brio.net/ToPlay/3_years/Railway_Sets.aspx
22 vel 2013, 12:34
A osim Bria u Mulleru, jel postoji jos kakva varijanta?
22 vel 2013, 12:35
da, ikeina verzija bria.
22 vel 2013, 13:03
ikeine vlakiće imamo
tražim tračnice u zg (uz brio, koji mi je malo too much) da se mogu slagat uz ove vlakiće
22 vel 2013, 15:16
ikea ima i samo tračnice (to već vjerojatno znaš)
Mislim da je Heros (i on ima vlakiće) nešto jeftiniji od Bria.
22 vel 2013, 16:53
Postoji ti u Zg, između Frankopanske i Britanca, ako ideš smjer prema Britancu onda s lijeve strane, jedan dućan s robom, a otraga imaju igračke, i hrpu tih tračnica koje se pojedinačno kupuju, cijene od cca 20 kn pa na više. Definitivno jeftinije od BRIA.
Ne znam kako se zove dućan

I imaš na e bayu
22 vel 2013, 18:57
Mi kupili sa duplim tračnicama- jedna se spaja u osmicu, a druga se nadovezuje na nju u Konzumu - 2 lokomotive, 4 vagona, 2 drvene kuće, prometni znakovi i nekoliko borova.
Platila sam 139 kn.
U Mulleru su samo nekoliko tračnica po toj cijeni- jako je skupo tamo.
25 vel 2013, 10:22
hvala!