Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
23 tra 2013, 06:38
emmezeta ima neku akciju. ima li netko možda ovo ili nešto slično? kakve su općenito kvalitete proizvodi iz emmezete?
http://www.emmezeta.hr/namjestaj/dnevni ... is-content
23 tra 2013, 08:23
emmezata ima jednu jako veliku zanimljivost, a to je deklaracija
točno ti pokaže koliko kvalitete kupuješ, a ako klikneš na deklaraciju ove sofe vidiš da joj je kakvoća materijala i izdržljivost-trajnost osnovne izrade (od moguće osnovne, visoke i posebno visoke)
kad smo kupovali namještaj za sekinu sobu smo shvatili da imaju te natpise i vodili smo se s njima kod izbora ormara, vrlo brzo možeš na prvi pogled shvatiti koji je bolji, a koji lošiji ormar
23 tra 2013, 08:43
ah, onda ovo otpada, neću baš da mi se raspadne nakon pola godine.
hvala!
23 tra 2013, 09:13
neće ti se raspasti nakon pola godine, ali neće više biti u punom sjaju nakon godine dana (vjerojatno će ti trebati prekrivač)
23 tra 2013, 09:21
to mi onda nikako nije isplativo.
ovi sadašnji kaučevi su nam izdržali 8 godina tip top, uz svo dječje skakanje, prolijevanje koječega i sl.
jesi li možda negdje vidjela nešto slično ovoj arubi?
23 tra 2013, 09:23
moji su sogiji kupili nesto vrlo slicno u kiki, cak je i cijena slicna, ali mislim da je i kvaliteta
23 tra 2013, 09:33
Nisam već dugo hodala po salonima namještajima (makar mi je to oduvijek bila draga razbibriga

)
tako da ti ne mogu pomoći, makar znam da sam viđala tako glomazne sofe, ali mene tada nisu privlačile zbog količine mjesta koje zauzimaju, a na kraju ispada da nam je kauč non stop rastegnut kako bi se svi smjestili
23 tra 2013, 10:05
hvala.
ja čeznem za tako nečim da se svi udobno smjestimo i ispružimo noge, a da ih ne moramo držati posvuda uokolo.
23 tra 2013, 10:10
meni ovako na pogled sa slike jastuci izgledaju kao da bi se materijal brzo pohabao, a od dugog sjedenja vise sigurno ne bi izgledao ovako kao sa slike
23 tra 2013, 10:18
ma i ja sam dosta skeptična, zato sam i pitala ima li možda netko iskustva s tim.