Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
26 tra 2013, 15:37
Imam montić bez korpe za sjediti otraga, a moram montirati sjedalicu za dijete, vidim ima i takvih.
Cijene su od 200 kuna na dalje, ali ja bih kvalitetnu, čvrsti sjedalicu jer sam od šogija prošli vikend posudila neku i koma je, zanosi me dok vozim, neka jadna plastika, šogi ju je platio oko 200 kn. Našla sam neku za 300, ali opet ja bi i skuplje samo da je kvalitetna.
Pls savjete koju kupiti? Bitno mi je da je čvrsta (jer kad se je Emi nešto uzvrpoljica skoro sam pala sa bicikla, i ona i ja).
26 tra 2013, 15:46
ja sam uzela sjedalicu u intersporta, oko 370 kn je bila, za stražnji sic, pazili smo da ima ovo za vezivanje nogu, i da ima pojas dobar.
26 tra 2013, 15:51
ja se ne sjecam kakvu smo mi imali, ali bila je odlicna, N je uzivao dok se vozio

nadam se da ces pronaci neku dobru
26 tra 2013, 17:01
A sjedalica koja je sprijeda montira? Nisam se jos bacila u potragu, ima uopce toga?
26 tra 2013, 17:33
Emi je velika, 17 kila i preko 100 cm, nije nikako za sjedalicu ispred, pogotovo jer njena afro frizura ide u zrak još 15 centimetara

pa ne bih ništa vidjela.
Bila sam danas u specijaliziranoj trgovini, bila je 300 kn, ali ne znam koje je marke niti da li je kvalitetna
26 tra 2013, 17:50
Imaš u Keindl sportu odličnih, Polisport, do 22 kg.
Ja imam sličnu ovoj
http://keindl-sport.hr/oprema/3126-sjedalo-za-djecu-polisport-bubbly-maxi-na-ramu.htmlbornice, imaš i prednjih.
26 tra 2013, 18:48
meni su rekli da ne stavljam u prednju nikako jer je to nesigurnije i opasnije za dijete, tako smo gledali samo one stražnje
mm vozi tina i rekao je da se treba naviknuti na to
26 tra 2013, 22:52
Mi imamo istu takvu ko škorpionka, i super je. Slažem se sa Neve da je sigurnije djete voziti otraga nego naprijed a čini mi se da su sjedalice otraga puno više amortizirane nego naprijed.
26 tra 2013, 23:25
Ja se ne sjećam čiju smo mi imali, ali bila je slična ovoj sto ju je skorpi stavila. Dugo se u njoj vozila, a po kilaži se mogla i duže

. Uglavnom dugo nas je služila

.
Bornica mi smo ti imali i tu prednju, sličnu ovoj
http://keindl-sport.hr/oprema/1833-sjedalo-za-djecu-prednje-dieffe-trillo-na-lulu-volana-se11900.htmlMoja je bila sitna (a to znaš

) pa nam se u tom trenutku stražnja činila ogromna.
S time da ju je u prednjoj samo MM vozio meni je bilo nezgrapno tako da prvo isprobaj da li ti paše.
Sa stražnjom nisam imala problema.
27 tra 2013, 08:28
Puno je lakse voziti straznju.
Kod ove koju imam je dobro sto se onaj dio za noge moze prilagodjavati visini kako dijete raste.