Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

eko selo-koje

31 srp 2013, 15:18

Koje biste mi eko selo preporučili za posjet za ,ali da osim fine klope ima i dr.sadržaje zanimljive djeci (neki novi doživljaj ,iskustvo)

Re: eko selo-koje

01 kol 2013, 06:51

Evo sad na prvu pada mi na pamet eko selo u Zumberku, Park Divlje vode, Dva potoka, Buncic, Kezele, Vuglec breg, Trajbar, Stari Glog, Grešne Gorice... To je sve u blizini Zagreba!

01 kol 2013, 09:04

maju li osim penjalica i klope još neki sadržaj

01 kol 2013, 09:14

Nisam bila ali kažu da je fora eko park Kraš

01 kol 2013, 09:23

Mi smo bili u divljim vodama. U biti je to ok, ali - nije zamišljeno za izlete po velikoj vrućini i usred tjedna.

Mi bili ima mjesec ili dva. Bilo je sunce, došli smo u rano jutro, ali je bilo već prestrašno vruće. A tamo baš i nema hlada.

E sad, ima igralište (al pored pješčanika su bile ogromne hrpe izmeta ljama pa je smrdilo da nismo mogli dugo biti tamo) sa ljuljačkama, vrtuljkom, toboganima, kućicom. Vikendom vozi i neka kočija.

Od životinja se može vidjeti ljame, konjiće, neki dosadan pas koji nas je slijedio cijelo vrijeme jer smo usred tjedna bili jedini gosti, u ograđenom dijelu su fazani, jeleni i srne i još koješta. Pastrve se mogu vidjeti, pa čak i loviti ako ih hoćete za ručak.

Restoran je u hladu.

Sve u svemu to je izletište za vikend, u tjednu samo ako ide veća grupa ljudi, i nije za ić po velikim vrućinama ako ne posnosite puno, puno sunca.

02 kol 2013, 08:31

Hvala Diami,nećemo ići po vrućini

02 kol 2013, 12:04

onda je malo bolje u Eko selu Žumberak, malo iza Divljih voda, jedino je (bio) makadam dalje

02 kol 2013, 13:25

mismo obisli svojedobno sve nabrojano... samo me interesira ima li ista tu "eko"? Selo je... ali eko mi se ne cini da ista je od toga :dunno
Odgovori