Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Tlakomjer

19 pro 2013, 06:47

Kupila bih mami tlakomjer...cujem s dosta strana da su digitalni nepouzdani, a onaj "pravi" mi se cini malo kompliciran. I ima li njih uopce za kupiti?

Kako se krecu cijene jednih i drugih?

Re: Tlakomjer

19 pro 2013, 09:21

Moja svekrva ima Omronov digitalni i zadovoljna je s njim. Jednostavan i lak za rukovanje i što je najvažnije sama si može izmjeriti tlak kad joj ustreba i u slučaju da nikog nema doma.
Onaj pravi iako je vjerujem ipak pravi njega ne bi mogla sama koristiti, treba joj nečija pomoć. Ali moja svekrva nije tlakaš, nema terapiju.
Stoga vidi kako je kod tvoje mame, ima li joj netko izmjeriti tlak bilo kad. Bezveze bi bilo čekati nekakvo mjerenje posebno ako ima problema i još uzima kakve ljekove za smirivanje tlaka. To bi moralo biti moguće izmjeriti momentalno kako bi mogla uzeti terapiju.

:mah

19 pro 2013, 09:22

Omron, najskuplji je ali i najbolji. I pouzdan. I ja sam svojima kupila.

19 pro 2013, 09:45

i moja mama ima Omron digitalni, ona je i na terapiji i mjeri svakodnevno. Njoj je dobar.

19 pro 2013, 09:58

- još jedan glas za Omron :mah

19 pro 2013, 10:06

Od ljeta mi je dijagnosticiran visoki tlak i u ljekarni su mi rekli da je Omron najbolji, digitalni sam uzela, za nadlakticu, jako sam zadovoljna, jednostavan je za korištenje. U BiH je jeftiniji svaki tlakomjer

19 pro 2013, 11:16

palunkica je napisao/la:Omron, najskuplji je ali i najbolji. I pouzdan. I ja sam svojima kupila.

i mi imamo omron, MM je tlakaš. super je.

19 pro 2013, 11:18

palunkica je napisao/la:Omron, najskuplji je ali i najbolji. I pouzdan. I ja sam svojima kupila.

omron M6, odličan.

19 pro 2013, 11:21

I mi imamo Omron.

19 pro 2013, 14:31

Hvala :mah
Kupuju se iskljucivo u ljekarnama? Cijena je cca?

19 pro 2013, 14:59

Mislim da su ti od 500-600kn pa nadalje.
Ako ćeš kupovati Omron, oni ti imaju i dućan na Novoj cesti. Meni teta tamo uvijek da 10-15% popusta na gotovinu.
Kupovala sam i inhalator i još neke stvari tamo.

21 pro 2013, 03:25

mrava je napisao/la:Od ljeta mi je dijagnosticiran visoki tlak i u ljekarni su mi rekli da je Omron najbolji, digitalni sam uzela, za nadlakticu, jako sam zadovoljna, jednostavan je za korištenje. U BiH je jeftiniji svaki tlakomjer

i ovo je važan detalj (za nadlakticu)!

06 sij 2014, 16:07

I mi imamo Omron tlakomjer za nadlakticu, i kompresorski inhalator i digitalni toplomjer. Meni je davno rečeno da od tih medicinskih potrepština kupujem isključivo Omron.

06 sij 2014, 16:20

Još jedna s Omron tlakomjerom, s time da ima varijanta s posebno širokom trakom za nadlakticu (za ''punije'' osobe).

06 sij 2014, 22:52

- ja platila cca 800 kn :ajme

09 sij 2014, 01:32

Rekla teta apotekarka da su puno pouzdaniji ovi digitalni za nadlakticu nego oni "zglobni", a kod starijih su ovi zglobni nesigurni jer baš daju krive rezultate zbog samog položaja mjerenja.

09 sij 2014, 10:55

- točno, ja sam uzela najbolji koji su imali

30 sij 2014, 22:40

Kupili Omron, mama zadovoljna, hvala cure :mah
Odgovori