Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
30 ožu 2014, 21:11
Trebala bi kupiti madrac na napuhavanje s ugrađenom pumpom. Treba mi za spavanje dviju osoba.
Ime li tko preporuku koji i gdje kupiti ? I na što paziti prilikom kupovine ?
31 ožu 2014, 00:29
ja sam kupila u konzumu ili sparu

prošlo ljeto na poniženju za siću, osamdesetak kuna. ali bez pumpe. pumpu mi posudila susjeda. naknadno sam se sjetila da imam i mali kompresor pa mogu i s njim napuhati. trebao nam je za goste. poslužio svrsi. čak nije niti neudobno na njemu spavati.
31 ožu 2014, 08:25
Ja sam to nekad davno imala, ne znam uopće gdje je završio. Jako je glomazan kad se napuše i prilično neravan, ima neka udubljenja, nije ravan. I meni je bio užasan za spavanje, baš užasan, ne bih ga više. Radije bi na podu.
31 ožu 2014, 08:32
mi smo kupili u yisku. ima pumpu i puni se na struju.
ja nisam spavala na njemu ali mm je i njemu je bio ok.
na žalost probušio nam se
31 ožu 2014, 09:02
prošlog ljeta sam kupila intexov krevet za napuhavanje za jednu osobu. to je zapravo madrac od možda najviše 20 cm visine, izvana ojačan tekstilom. naručila sam ga s neta, ne znam gdje ih ima u dućanu. pumpu je trebalo kupiti posebno. taj model nije bio skup a pokazao se ok u dva tjedna korištenja za spavanje, ali naravno da to ne može biti isto kao pravi madrac za krevet. mislim da je još čitav, a kasnije smo ga koristili za more i plažu.
31 ožu 2014, 10:49
hvala cure, pogledat ću na ovim mjestima što ste napisale
31 ožu 2014, 11:26
Barbi je napisao/la:Ja sam to nekad davno imala, ne znam uopće gdje je završio. Jako je glomazan kad se napuše i prilično neravan, ima neka udubljenja, nije ravan. I meni je bio užasan za spavanje, baš užasan, ne bih ga više. Radije bi na podu.
sto puta potpisujem xxx
jednom sam spavala, odnosno pokušavala spavati na tome
31 ožu 2014, 11:27
Ne znam kako biste vi onda kampirale

.
Intexovi su ok.
31 ožu 2014, 11:30
Na moru kad nas bude više imamo taj neki mislim baš iz Yiska, malo šuška, malo se giba k'o vodeni krevet (taj me pak izludio jednom u hotelu

) ali može se prespavati

(kako godine prolaze, više sam nalik onoj na zrnu graška, nisam prije bila

)
31 ožu 2014, 11:33
tanjabb je napisao/la:Ne znam kako biste vi onda kampirale

.
Intexovi su ok.
tanja, vreca za spavanje se ne mrda svakim mikro pomakom
31 ožu 2014, 11:45
Za kampiranje ipak treba nešto ispod vreće za spavanje

(dodatno ako padne kiša a kanalići oko šatora nisu dosta duboki recimo

ili su šatoropostavljači umorni od samog postavljanja propustili napraviti iste

)
31 ožu 2014, 12:30
Dormeo ima zamjenski ležaj "Roll up", različitih dimenzija.
31 ožu 2014, 12:36
mi imamo onaj plavi kao iz top shopa. nema pumpu. ali sasvim je ok, necak ima isti ali za 2 osobe i to je kao rezervni lezaj super. imamo i spuzvastu fotelju koja se samo razvuce u lezaj, i to je super (ali je dosta velika kad je slozena). kupili smo negdje usput (madrac), mozda u intersportu...
31 ožu 2014, 12:41
Rima, bas me zanima jesi li ikad spavala samo u spavacoj vreci na podu

.
U sator se stavljaju ili ti napuhnuti madraci ili moji starci npr. tegle sa sobom 10cm debelu spuzvu 140X200cm.
Imas i one planinarske karimate koji se napuhnu sami kad se odrolaju ali su puno tanji i neudobniji.
31 ožu 2014, 13:01
tanjabb je napisao/la:Rima, bas me zanima jesi li ikad spavala samo u spavacoj vreci na podu
o, kako ne, ali sam bila puno mlađa nego sad
ja bi radije spavala na komadu spužve nego na tom madracu. Dozvoljavam da je nekom drugom on super, meni je bio koma (onaj kao bračni, koji može i u more

)
31 ožu 2014, 13:13
kod mene su na njemu spavali gosti.

shodno tome, svakog gosta tri dana dosta

takvo im je bilo i spavanje
ja niti pod razno ne bih na tome spavala. moje staračke kosti ne trpe takve avanture
31 ožu 2014, 13:18
meni bi trebao za tjedan dana spavanja, a išao bi s nama u autu
Prošlo ljeto smo bili kod prijatelja u Americi i oni spavaju na njemu svako ljeto kad im dođe rodbina ili prijatelji.
Ove Intex vidim da imaju u Top shopu pa ću ih pogledati.
31 ožu 2014, 15:15
imaš u novom katalogu od jyska od 3.4. raznih dimenzija i cijena od 75.kn na više. pumpe su koliko vidim posebno.
31 ožu 2014, 19:50
Lasto, pa za tih tjedan dana najbolje posudi od nekog. Da znam gdje je taj moj ja bih ti ga trajno darovala ali ne znam.

Tanja, spavala sam ja bezbroj puta u vreći za spavanje na zemlji a bome i betonu i uopće mi nije bilo neudobno. Ja volim tvrdu podlogu, ovo lelujavo napuhano mi izaziva morsku bolest.
07 tra 2014, 22:46
Barbi, hvala , ko da jesi
Pregledali ponudu madraca za napuhavanje i vreća za spavanje

i na kraju se odlučili za vreće za spavanje plus one planinarske madrace što se isto malo napušu. Kćer već ima svoju vreću i karimat, a kako planiramo u bližoj budućnosti i spavanje pod šatorom sad smo mirni svo troje.
Inače madraca na napuhavanje ima veliki izbor u Yisku. Od nekih 200kn pa na dalje. Sad su čak dobili neki novi u ponudi bez žljebova i visine 50 cm, a cijena 900 kn.