Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
09 lip 2014, 15:23
ukratko naslov kaže. ova sjenila na pipac nam ispadaju - imali smo raznih do sada od nekih gratis, jeftinih, ne tako jeftinih - svi su pali. Imali smo neki na rol - ali je mm iz nekog razloga ga samo jedan dan bacio u smeće
što preporučate? s prvorođenom sam se služila tetra pelenom da ju nekako zaklonim u vožnji dok je bila u jaju, jer sam sjedila pokraj nje.
sad nemam mjesta straga u autu da izvodim takve egzibicije, a imam dijete u jaju.
kakve su one folije? je li to čemu?
što koristite, kako? od kud vam... itd...
09 lip 2014, 15:34
a meni su te iz lidla pale

i to prvi dan, tako da ih je MM zavitlao u baju

isto tražimo nešto.
najbolej su nam bile neke iz rahmetli turbo limača, neke za 10 kn.
ali i te smo morali baciti jer su na my little pony. i roze. pa ova dvojica to više neće
09 lip 2014, 17:28
Mi već 3 godine imamo neka jeftina sjenila K's kids na Jurića, na pipac, i ne padaju nam uopće. A kad je bio manji, bilo mu zanimljivo potegnut svaki put kad bi izlazio iz auta.
Prije njih smo imali neka žnj iz Emmezete, popadala, pipci poispadali...
09 lip 2014, 21:37
Mi cekamo termin pa cemo staviti folije na stakla. Mislim nekih 500tinjak kn za cijeli straznji dio.
prijatelji su stavili i njima je to super.
kad napravimo javim kako nam ide.
10 lip 2014, 07:16
ciklama - znači ima tko da ti stavi te folije daje profi. misilm, ja se ne bih usudila, već vidim mjehuriće kako mi zaostaju
10 lip 2014, 07:40
Ima. Mislim da je oko 650kn bas u radnji, a decko to radi i u fusu povoljnije.
ovaj tjedan bi mi trebali rjesiti pa cu ti javit konkretno. Mogu ti i kontakt dati. Mislim da je to negdje u Bastijanovoj.
10 lip 2014, 08:01
Ciklama, i ja sam zainteresirana. Ja sam pitala na "daj folije" pa su mi rekli da je 1200 kn za straznja 3 stakla. Previse mi je to
10 lip 2014, 08:04
I nama su lidlove roletice brzo popadale. Prije smo imali neke graco, puno bolje ali klinci su ih povlacili i tako unistili. Sad gledam sto bi...najradije bi roletice da ipak s vremenom pustimo svijetlo u auto no od njihovog natezanja tesko da bi ista prezivjelo. Foliju ne bi. Klibci bi ona sjebila s likovima iz crtica a meni to bez veze. Stalno zakeljeno za prozor

da znam, kompliciram
10 lip 2014, 10:00
Mi imamo Lidlove roletice,bez problema se drže za staklo. Najbolje kaj smo imali do sad.
10 lip 2014, 22:03
Mi imamo k's kids i serijski zatamnjena stražnja stakla. Bitno je počistiti staklo i pipac i onda prilijepiti. Folija je ok generalno i smanji upad sunca/toplinu, ali ako baš sunce upada direktno ipak ide u oči i smeta, moje smeta kroz zatamnjeno staklo.
Ove godine još nisam vidla u lidlu roletice.
10 lip 2014, 23:20
Bile su u Lidlu pred 2 ili 3 tjedna
11 lip 2014, 07:41
Mi smo kupili originalno sjenilo za stakla, lako se postavljaju i skidaju i ja zadovoljna. Mislim da su dosla oko 300 kn, ali je bila neka akcija.
11 lip 2014, 18:30
http://www.tidamtidam.hr/detalji-ponude ... pusta./998Prijatelj je radio ovdje; kupio je preko ovih ponuda i jako je zadovoljan.
i mi cemo jelte..samo nikako da dodje to na red
Pa eto ak vas zanima zovite, pitajte
11 lip 2014, 20:52
Nazalost, ponuda vise ne vrijedi