Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Oprema za izviđače, gdje kupiti

10 ruj 2014, 09:13

Tražim jedan izviđački poklon - imate li ideju gdje pogledati? Nešto poput opreme za šator (ali za dijete koje ide vlakom/ busom na izlete, nema puno mjesta na raspolaganju) tipa čaše sklopive, nečeg nalik švicarskom nožiću ali da nije nož ;) , neke dobre baterijske svjetiljke, navlake za ruksak da ne kisne i slično

Unaprijed hvala :mah

Re: Oprema za izviđače, gdje kupiti

10 ruj 2014, 09:33

Intersport naravno, sad imaju i sniženja sezonska za kampersku opremu.
Ili npr Iglu sport za sitnice (ne znam koliko je dijete staro). Ili npr u American shopu na Jarunu imas krasnih stvari za poklon npr zvizdaljka s kompasom za 70 kuna.

Nekada su u Magmi znali imati bas za male istrazivace npr povecala, posude za leptire, za punoglavce, zvizdaljke za pomoc i slicno. Vidjela sam sada da nesto slicno imaju i u Mulleru ali mislim da ti je to za manju djecu. Cca 8-10 godina.

10 ruj 2014, 09:34

Imaš nešto od toga u Intersportu

10 ruj 2014, 10:05

navlake za ruksak da ne kisne

Ovo sam vidjela u Mulleru, to je ujedno i navlaka za školsku torbu da ne kisne ;) pa je tamo kod školskih torbi, fluorescentna žuta.
Za ostalo ti je Adorabla sve rekla, imaš i Vrhunac u Vlaškoj, to je također dućan sa planinarskom opremom.

10 ruj 2014, 16:56

Ima kraj interspara u Areni jedan stand imaju svasta
lijepog, doduse to je vecinom sve turbo kvalitetno i dosta za odrasle, al nade ae svSta za klince
Odgovori