Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

sklopivi kišobran - muški

22 lis 2014, 10:20

- gdje kupiti mali kišobran, muški, kvalitetan?
Zadnja izmjena: viki; 22 lis 2014, 12:26; ukupno mijenjano 1 put/a.

Re: mali kišobran

22 lis 2014, 10:23

mali kao dječji ili mali na sklapanje?

22 lis 2014, 10:24

Muller

22 lis 2014, 10:28

- ne dječji, nego na sklapanje
- a baš sam jučer bila u Mulleru :ajme kolko para?

22 lis 2014, 10:37

joj ne znam, ali nisu skroz jeftini ti kvalitetniji. bilo je u Mulleru i jeftinijih, pedesetak kuna kao i u DM-u, ali DM-ovi ti mali, jeftiniji su mi se pokazali nekvalitetni
Zadnja izmjena: folne; 22 lis 2014, 10:45; ukupno mijenjano 1 put/a.

22 lis 2014, 10:45

dmovi mali su koma.
ja sam uzela neke happy rain. odlični su. ali ne znam gdje ih ima u zgb. kupila sam ih u roses-u oko 100 kuna.

možda samsonite? njih ima u nami

22 lis 2014, 10:48

- ma platila bih i više, samo da sam ziher da valja, imali smo iz P&C za 50kn i potrgao se začas

22 lis 2014, 10:49

i carpisa ima kišobrane, jeftinije i skuplje

22 lis 2014, 10:53

IKEA Family - odličan mali kišobran, lagan kao pero, a dovoljan, ne baš za današnju kišu, ali za neki mali pljusak je super.

Ima veliki izbor u Nami, neki su dobri, neki nisu.

22 lis 2014, 10:55

meni su se odličnim pokazali nekakvi Raindrop, kupila ih prije godinu u Sparu sebi i djetetu. Otvaraju se na automatiku.
Čini mi se da sam sada vidjela isti dezen u Konzumu no ne zna jel isti proizvođač

22 lis 2014, 11:05

A prije kupovine sam ih hrpu otvorila i samo natrag zatvorila po raznim dućanima. Imala sam osjećaj da se već raspadaju. Ovi su bili neusporedivi. Naravno zato su i malo teži, no ne previše.

22 lis 2014, 12:16

meni se dobar pokazao Benetonov sklopivi kišobran, mehanizam je izdržao i nalete vjetra...

ali treba ga u torbi nositi sa onom njegovom navlakom - ne kao ja bez nje, jer mi se materijal oštetio od trljanja o žicu :ajme
ali ja ga imam već 2-3 godine i stvarno sam bila nepažljiva...

dječji su OK

22 lis 2014, 12:25

- ne treba mi dječji

Re: sklopivi kišobran - muški

22 lis 2014, 12:32

u zadnje vrijeme bas proucavam hrpu tih sklopivih kisobrana, nekako sam zakljucila da je samsonite daleko najkvalitetniji i najdugovjecniji. ali i najskuplji.

ali koliko sam love u zadnjih nekoliko godina dala na dm, hm i slicne, pa bas i nisu tak skupi

22 lis 2014, 12:40

ukoliko nemaš dijete koje će jednako posijati skupi kao i jeftin. :lol

22 lis 2014, 12:42

folne je napisao/la:ukoliko nemaš dijete koje će jednako posijati skupi kao i jeftin. :lol

točno tako :dada :lol

22 lis 2014, 12:57

Ja sam imala benettonov sklopivi bome desetak godina. Nedavno mu je žica pukla ali stvarno je dugo trajao.
Navodno je u Ilici postojao neki kišobranar koji sam izrađuje i velike i te male sklopive kišobrane. Zna li netko postoji li još?

22 lis 2014, 12:59

Mene zanima proizvodi li firma koja proizvodi hrvatske kišobrane, velike, koji se prodaju u DM-u, i male kišobrane. Ovi veliki su zaista kvalitetni.

22 lis 2014, 13:03

Barbi je napisao/la:Ja sam imala benettonov sklopivi bome desetak godina. Nedavno mu je žica pukla ali stvarno je dugo trajao.
Navodno je u Ilici postojao neki kišobranar koji sam izrađuje i velike i te male sklopive kišobrane. Zna li netko postoji li još?

ja mislim da je to onaj što ručno radi kišobrane. cerovečki?

22 lis 2014, 13:24

viki je napisao/la:- ne treba mi dječji

ma nespretno sam se izrazila, kupila sam i sebi i djeci jednake sklopive kišobrane, njihovi su ko novi jer ih nose u onim zaštitnim futrolama, ja sam svoj nosila svakako, nisam ga baš pažljivo ni slagala (zamotam ga nabrzaka i gurnem u torbetinu gdje se tumba sa ključevima, novčanikom, olovkama, poispadalim novčićima,... :oops: )
i mom se platno pohabalo tamo gdje su žice sklopljene, kod vrha (ne znam bolje objasniti :plavusa ), a djeca svoje nose uglavnom u vanjskom džepu torbe (i otvorenog, naravno) i njihovi su u super stanju...

koštaju 80-tak kn, ja sam ih kupila kad su u dućanu imali 20% popusta na sve i za poprilično ok cijenu imam dobar mali sklopivi kišobran...

MM ima neki sklopivi muški (malo je veći od ovih bennetonovih) već 100 godina, ali sad ne znam čiji je (otišao kišobran s njim na posao)...

22 lis 2014, 13:30

- imam i ja benettonov veliki preko 10. g. sigurno, ako ne i više, čak mi ga je i sestra pričepila s vratima od gepeka i samo se žica malo savinula
- bojim se jedino da ne ispadne kvaliteta tada i kvaliteta danas... nisam jedino znala kakvi su im mali/sklopivi
- samsonite mi se zamjerio jer mi njihov ruksak niš ne valja, poderao se odmah

22 lis 2014, 13:33

folne je napisao/la:Mene zanima proizvodi li firma koja proizvodi hrvatske kišobrane, velike, koji se prodaju u DM-u, i male kišobrane. Ovi veliki su zaista kvalitetni.

piše na fejsbuku (https://hr-hr.facebook.com/pages/Hrvatski-ki%C5%A1obran/194493343899360) da će ih uskoro imati u DM-u.

Njihovim velikim kišobranima sam oduševljena, imamo ih 4 :nata u raznim bojama

22 lis 2014, 13:36

Samsonite ti ima 2 godine garanciju i na Vrbiku svoju radionicu za popravke.

22 lis 2014, 13:40

- znam, bio tamo na šivanju, i nakon popravka, dogodila se ista stvar :bidan

23 lis 2014, 19:30

Mene zanima proizvodi li firma koja proizvodi hrvatske kišobrane, velike, koji

i ja imam nekoliko kupila na nekoj akciji u intersparu u pola cijene oko 40 kuna su bili. ALI, jednom sam ga nespretno spustila, da ne kažem bacila i pukla mi žica :|
Odgovori