Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
18 vel 2015, 13:22
ploca stoji iznad radijatora,pa taj topli zrak bas ne pomaze,kupila sam nekakvu spuzvu s flicom nekim ali se sasusi i ona i napisano na ploci i onda ne ide-probala sa vlaznim maramicama,lakom za kosu,acetonom

,ali rezultat nije bas kao na pocetku kad smo imali spuzvu koja je dosla uz nju.Imate li neku ideju?
18 vel 2015, 14:01
probaj sa sredstvom za pranje stakla...
upravo sam svoju tako očistila, a isto se bilo sve sasušilo, spužvica teško skidala
18 vel 2015, 14:04
corazon je napisao/la:probaj sa sredstvom za pranje stakla...
x
ovako ploču kod nas u školi čiste spremačice na kraju svakog dana, sredstvo za pranje stakla+krpa
18 vel 2015, 14:10
jedva cekam doci kuci i probati,bura puse,suncano,spremam se u veliku akciju ciscenja(valjda ce me drzati i kad dodjem kuci ovaj sadasnji zanos
18 vel 2015, 14:11
Nemam ideja, samo mi se nametnulo pitanje što se dogodilo spužvi koja je došla uz nju?
18 vel 2015, 15:21
domestos ili sredstvo za stakla.
nasaftaj pusti 10 min ili manje i još malo navlaži i šiškaj!
provjereno.
18 vel 2015, 15:30
Nemam ideja, samo mi se nametnulo pitanje što se dogodilo spužvi koja je došla uz nju?
nista spektakularno,posusila se i ne brise

isto kao i ova poslije nje...
18 vel 2015, 17:02
A one DMove spužvice? Tzv čarobne spužve
18 vel 2015, 18:31
nema potrebe za čarobnim spužvama - sredstvo za staklo, za kuhinju, domestos, sanitar i truleksica, sve ide dole, već su cure napisale.