Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
12 srp 2015, 22:03
Ovako ocajnicki trazim smjestaj u Crikvenici za 3-4nocenja...
Sve sto nalazim je prilicno skupo (sto je i logicno)...
Imal li tko ili zna koga da bi imao smjestaj za dvije odrasle osobe (svekrva i ja) dvoje djece (10 i 5god.)...
Najvise do 30e (i to mi je prilicno dosta)...
Najbitnije je da je more blizu a i autobusna stanica s obzirom da bi putovala busem...a malo sam ogranicena s kretanjem jer sam u 7mj.trudnoce...
Samo da imamo di prespavati i istusirati se...i staviti klopu pokvarljivu u frizider (bez kuhanje bi i prezivjeli tih par dana)...
No to bi trebalo biti dani do kraja 7mj.od 19 pa nadalje...jer mi onda sljede pretrage...
Voljela bi djecu povest ove god.na more jer do sada nikada nisu bili...
Bila bi zahvalna ako sto nadem do nebesa... :-)
13 srp 2015, 14:14
bubsek prema opisu koji ti treba Crikvenica i nije baš najbolji izbor. Dakle osim prvog reda do mora koji vjerojatno ne možeš naći po tim cijenama sve ostalo je na laganoj uzbrdici.
A autobus ima stanicu u centru grada onda plaža nije baš najbliže.
Teško je naći mjesto u tom kraju koje obuhvaća sve navedeno.
Mislim da ti je najbolje nazvati neku njihovu turističku agenciju. I odmaknuti se od Crikvenice.
Mi smo konkretno u Dramlju, to ti je par kilometara od Crikvenice. Blizu smo busa ali daleko od plaže. Tako to tamo ide. Mislim da trebaš tražiti blizu plaže a do busa ćeš već nekako. To je jedan odlazak i dolazak a na plažu ideš nekoliko puta.
13 srp 2015, 16:24
Malinska ti nije toliko brdovita kao Crikvenička rivijera i Njivice. Možda da to pogledaš.
Recimo:
http://www.njuskalo.hr/privatni-smjesta ... as-8906346Nije moje samo sam skinula sa Njuškala.
13 srp 2015, 17:48
Ne zelim ispasti drska ni bezobrazna ali tesko ces za 30 eur naci pristojan smjestaj za 4 osobe u top sezoni uz more
13 srp 2015, 21:07
Ni ja ne zelim ispast drska ali ovdje sam i stavila topic u slucaju da tko zna mozda a da bude jeftinije...
Ostalim curama zahvaljujem na pomoci...
18 srp 2015, 22:32
Imas pp