Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
08 srp 2017, 10:40
Molila bih informaciju ako netko zna za neki mali kamp uz rijeku (u obzir dolaze sve rijeke u Licu, Gorskom Kotaru ili Dalmaciji).
Ne treba biti ništa posebno opremljen, treba nam samo osnovno (mjesto za šator i sanitarni čvor). Bitno je da se može kupati u rijeci i da odgovara našim afinitetima u provođenja vremena. Znači, htjeli bi da se može iznajmiti kajak/kanu ili da se u okolici može na rafting/zipline/adrenalinski park da ima markiranih staza za pješaćenje/planinarenje/bicikl i da se može u krugu od pola sata vožnje napraviti zanimljiv izlet.
Do sada smo bili u kampu Slapić i robinzonskom kampu Leskar na Mrežnici. Tražim po netu i ne nalazim ništa drugo.
08 srp 2017, 11:19
Hvala, pogledala sam tu stranicu, ali su sve kampovi uz Plitvička jezera. Ja bih išla na Dobru, Kupu, Gacku, Zrmanju, Cetinu, Neretvu... Plitvice smo obišli.
08 srp 2017, 14:16
To sam napisala da smo bili.
Inače, odličan je kamp za ići sa djecom.
08 srp 2017, 14:16
U Otočcu je napravljen kamp na izlazu iz grada preme Plitvicama/Gospiću ali nisam ga još vidjela a prema projektu rekla bi da je to u stvari odmorište za kampere.
Bio je i u Zalužnici mali privatni kamp ali nisam sigurna da li još radi. Evo našla sam stranicu ali je stara
https://kampzelenadolina.wordpress.com/.
Znači, htjeli bi da se može iznajmiti kajak/kanu ili da se u okolici može na rafting/zipline/adrenalinski park da ima markiranih staza za pješaćenje/planinarenje/bicikl i da se može u krugu od pola sata vožnje napraviti zanimljiv izlet.
Otočac sve ovo ima
08 srp 2017, 14:19
Ancice a Slovenija? Tamo je izbor ogroman. Camp Menin je savrsen
08 srp 2017, 14:49
Potice, Otočac je upravo dogovoren za kraj ljeta. Baš se veselim
Slovenija je raj za ono što volimo. Bili smo u lipnju i već imamo detaljan plan za slijedeću godinu. Vidjela sam i čitala o kampu Menina. Svakako je na listi. Međutim, voljela bih da djeca upoznaju i našu zemlju, ako me razumiješ, tako da ljeto započnemo u Sloveniji, a zaključimo sa par dana negdje u Gorskom kotaru ili Lici, a opet da nije klasična planinarski tura nego da se mogu i kupati i uživati u ljetu. Zbog toga tražim kampove uz rijeke.
08 srp 2017, 14:52
Hm Gacka baš i nije za kupanje jer nikad ne prelazi 13 stupnjeva

domaći klici su se nekad kupali čak i na Majerovom vrilu gdje voda dolaz duboko iz zemlje i baš je hladno ali sad više ni njih ne vidim nigdje na toku.
08 srp 2017, 15:00
Mi smo se znali kupati na Zrmanji, kraj toga je bio neki mali kamp ali sad da me ubiješ ne mogu se sjetiti.
Priroda je krasna, ima i za iznajmiti kajak, uže visi s drveta a lokalni dripci izvode vratolomije.
Izguglala sam ovo ali nisam sigurna da li je to to.
http://www.camping.hr/campsites/zrmanja
08 srp 2017, 15:03
Potice - moj sin se kupao u Soči. On nije normalan po tom pitanju. Ja se jedva okupam i u moru, tako da mi je svejedno
Iris - hvala, idem vidjeti.
08 srp 2017, 15:14
Iris ovoj je to što tražim! Hvala ti.
08 srp 2017, 15:20
Relativno blizu (moraš preći preko brda ali tja) su vam i Cerovačke pećine, kad baš upekne onda je baš ugodno hodati tamo u dugim rukavima.
08 srp 2017, 15:22
Savršeno