Switch to full style
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Pozdrav od MiB veteranke

18 srp 2017, 16:56

Nisam znala gdje da stavim ovaj post pa ako je neprikladno molim administratore da brisu...nakon dugo, dugo vremena svratila na ovaj forum i iz prve se sjetila i nickname-a i password-a...MiB zauvijek u srcu..toliko dragih uspomena, savjeta, recepata, ljudi, djece, sam ovdje upoznala...sad citam neke postove koje sam uspjela pronaci...wow...kako covjek zaboravi...Elem mojim momcima/blizancima je uskoro 15-ti rodjendan ali me za MiB vezu najljepse uspomene. Zelim vam svu srecu u odrastanju i da uzivate u svakoj minuti ...neprocjenjive su. Ubacila bih sliku nekad i sad ali nisam sigurna kako se to radi...nikad na zelenu granu sa tehnologijom.

Ljubim vas sve i zelim vam sve najbolje :)

Re: Pozdrav od MiB veteranke

18 srp 2017, 17:02

anurkan dobro dosla kuci :buket

ja te se sjecam jako dobro, vi sa velikim blizancima ste mi bile nepresusno stivo na mom pocetku :s

ps. prebacit cemo te na cavrljanja

18 srp 2017, 17:13

Evo ti :buket
drago mi te opet vidit ovdje :)

18 srp 2017, 17:20

Oooooo anurkan :luv

18 srp 2017, 17:55

Ajoj :luv :luv :luv :luv

18 srp 2017, 18:14

Sjecam te se. Dobrodosla natrag

18 srp 2017, 19:10

:luv tko bi tebe zaboravio ;)

18 srp 2017, 20:20

:mah

18 srp 2017, 21:02

Jao,jao....sve draga imena...i ja se vas sjecam drage moje.... divan osjecaj ponovo vas citati.

18 srp 2017, 21:04

Eeeeeeeee dobrodosla natrag!!!!! :kiss

18 srp 2017, 22:52

Kad sam vidjela post nisam mogla povjerovati :le
Tako je dobro vidjeti te opet. :buket

18 srp 2017, 23:42

:kiss

18 srp 2017, 23:49

:zivili :luv

19 srp 2017, 00:30

Dobrodošla natrag, naravno da te se sjecamo :hug

19 srp 2017, 07:38

yes of course! :srca

19 srp 2017, 08:08

Dobrodošla piši nam opet!

19 srp 2017, 08:14

:mah sjecamo se, kako ne

19 srp 2017, 08:21

Naravno da te se sjećam :kiss dobro došla natrag. :buket

19 srp 2017, 08:48

Hajdi :le Barbi :kiss Mrdji, JiA, Bea, Nana, Daisy, moj djecak, maja, potice, JCPM, Ina, Palunnkica..(ako koga nisam upisala sorry..uzbudjena sam)...boze...kako je divno vidjeti vas opet...uh sta svasta vam imam pisati...puno vode je rijekama proslo od zadnjeg puta...ali uglavnom dobro smo i zdravo...a dalje..zivot pise romane...javim se opsirnije malo kasnije...dok poslove po officu sredim. :luv :kiss :luv :kiss

19 srp 2017, 08:57

anurkan :zivili :zivili

19 srp 2017, 09:33

pozdrav anurkan, dobro nam se vratila :)

19 srp 2017, 09:54

19 srp 2017, 09:59

19 srp 2017, 10:29

Vise i ne znam kad i zasto sam se prestala javljati...zivot malo gazio...uglavnom...momci zaljubljenici u kosarku, 6-7 treninga sedmicno, visoki i mrsavi..trenutno idu u teretanu sa privatnim trenerom da rade na jacanju ledjnih misica i na masi...jako fina djeca (kuc-kuc-kuc), najbolji u osnovnoj skoli, i stvarno nije sto su moji :)...jako su skromni, jednostavni, osjecajni,pravedni...vrlo istancan smisao za humor...mobitel sam im kupila na poklon prije mjesec dana ..nagrada za uspjesno zavrseno osnovno skolovanje..do tada ga nisu imali i bilo im je ok...dosta smo vezani i imamo jako iskren i divan odnos mame i sinova...ne smijem vise da ih "ne ureknem"
Ja ok..i dalje radim gdje sam radila..u medjuvremenu se razvela...sretno... par puta smrsala i udebljala se (story of my life)..istrcala par polumaratona..bila cak i u Zg, trcala nocni cener...i dalje docekujem goste, dobro kuham..sad malo cesce neke zdrave varijante ali nam nisu mrske ni pogace, pite i tako to...imam plastenik i uzgajam organsko povrce...danas kad dodjem kuci ceka me da uberem prvi ovogodisnji paradajz...malo posolim, jedna loza i udri brigu na veselje :)

19 srp 2017, 10:54

Anurkan :hug

19 srp 2017, 13:19

Glavno da si se na noge docekala!!!!

Vidi kako su ti divni decki, nist drugo ti ni ne treba :joy :joy :joy

Bravo za polumaratone i organic life :bravo

19 srp 2017, 13:53

aj, pa super što si se vratila :luv

19 srp 2017, 14:10

anurkan, :mah, dobro nam dosla natrag :mah

19 srp 2017, 14:48

Anurkan :buket :buket :buket

a bas te je lijepo vidjeti.

i lijepo sto si sredno razvedena.
ta sam :joy

19 srp 2017, 15:09

Anurkan baš me te drago vidjeti opet tu :) . Otvorila sad forum i prvo naletjela na tvoj post. Po ovome što pišeš ništa ti ne fali :) .
I moji još malo pa 15 :).
Odgovori