Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: moja greška i moj uspjeh

30 lip 2009, 13:46

helena 71,imam u planu podno grijanje i lojtricu za kupaonu ;) ,sad me malo zbunilo ovo kaj veliš da ti je majstor preporučio ne do školjke,znaći tvoj savjet je da svejedno stavim skroz(tako je planirano)
znaći dulux boje? puno bi mi znaćilo da mogu oprati mrlje sa zidova!
dunja je napisao/la:adijator u kupaoni - lojtrica s bočne strane kade, super stvar, a s obzirom da smo na toplani - nama je i više nego dovoljna da ugrije kupaonu

koja feno,fenomenalna ideja,i onda nakon kupanja imam vrući ručnik da se ogrnem u njega! :joy ovo ću pod obavezno probati staviti!

sandram,čitala sam onaj topic kad si birala ploćice,jesi zadovoljna,da uzmem mat?gdje si kupovala?

hvala vam puno! e da,ima netko iskustva sa kaminom? mi bi ga zimi koristili kao izvor grijanja cijelog kata,u rezervi naravno plin!

30 lip 2009, 13:50

LTL je napisao/la:e da,ima netko iskustva sa kaminom? mi bi ga zimi koristili kao izvor grijanja cijelog kata,u rezervi naravno plin!

Misliš na onu tablanu peć? S njom možeš ugrijati veliku kvadraturu.

30 lip 2009, 14:03

obavezno kamin :dada

mi imamo peć na drva (mali kamin) i grije nam oko 90 kvadrata i temperatura je solidnih 25 stupnjeva :mrgreen:

ja ću ga isto staviti u dnevnu sobu, samo gledaj da ne bude preblizu stola ili sjedeće garniture jer je prevruće kako god da gledaš

a valjd se meni zato i parket rasušio :cool

30 lip 2009, 14:18

henrietta,baš mi dali zazidati kamin,uložak se kupi,na nacrtu kojeg smo stavili ti je točna slika kao će izgledati :kiss
ciara :zivili

30 lip 2009, 14:18

Povuci podno slobodno do skoljke. Nije doma javni wc da smrdi a fino je uvijek imati noge na toplom, da ne pricam o djeci koja cesto tapkaju bosa :)

Bili smo prosli tjedan na moru i mm zakljucio da drugi put trebamo ponijeti perilicu sudja :rolf (ja kuhala, njega dopalo pranje sudja :mrgreen: )

30 lip 2009, 14:21

helena,hvala ti :kiss
:rolf za muža!znaći nije mu se dopalo pranje ;) ,ja ću u otoku imati ugrađenu perilicu i ovaj put sam pazila da ju imam s desne strane,kod mm roditelja je na lijevoj i baš mi je neprikladno!

02 srp 2009, 00:12

Meni je s desne strane, nisam se ni sjetila da bi s druge strane bilo nezgodno :)
Sudjericu ako ikako mozes uzmi vecu jer kad su feste i dodju gosti, onda ti najvise treba a u malu stane premalo. I loncima se zacas popuni.

02 srp 2009, 09:07

helena,hvala ti puno,ona nije dimenzijama veća,ili je? ili je samo bolje unutra raspoređena?

02 srp 2009, 09:28

LTL,veća je i izvana.
Ja sam htjela manju ali svi su mi rekli da mi je bolje veću i sad mi je drago jer nas 4 imamo svaki dan punu perilicu,a zna se desiti i da mi ne stane sve pa moram na dvaput,a vas ima 5. ;)

02 srp 2009, 11:07

mama z :zivili

03 srp 2009, 10:27

slika
evo ovako to izgleda kod mene.
dakle, dunja, mogu te u potpunosti potpisati:
- dnevna i kuhinja odovjene samo šankom koiji mi predstavlja veliku korisnu radnu površinu
- na zidu dulux boje-SAVRŠENE! jedan premaz, ne kapaju
- perilicu imam od 2004.g., a mama je ima već 100 god tak da ni ja ne znam kak bi bez nje
- pod-parket
šta bih mjenjala: stavila bih kvalitetniji parket jer nam se preko zime od topline radijatora razilaze baš oko njih. očito je da nije bio dobro prosušen

03 srp 2009, 22:09

predivno je mama dea,blago tebi!
hvala puno na savjetima! :kiss :zivili
Odgovori