Sada je: 03 kol 2026, 12:47.

Barbie ili princeza vreća za spavanje

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Barbie ili princeza vreća za spavanje

PostPostao/la ZacKa » 22 lis 2009, 13:56

Dakle moja curka je gola (otkrivena) cijelu noć pa bi mi trebala takva vreća naravno velika za 4g. možda ju tada nagovorim da i ostane u njoj. Na cif sa strane mislim da je bilo u TL-u ali kad god tražim nemaju ih. Jel netko zna gdje ih ima ?

Ili nešto slično ali da je ženski motiv :mrgreen:

Hvala
ZacKa
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: Barbie ili princeza vreća za spavanje

PostPostao/la dina555 » 22 lis 2009, 15:22

Ja vec dugo za klince ne koristim vreću nego kupim one debele pidjamice od pamuka ili flisa u Prenatalu, ima jednodjelnih i dvodjelnih i to obuce na pidjamicu odmah nakon kupanja. Ove u jednom dijelu imaju i "cipelice" sa gumom tj.cepicima da se ne sklize. Moji vec odavno ne zele vrecu tako da mi je ovo super rješenje. Ako ne nadjes vrecu probaj tako :mah
K.2003
V.2006.
N.2011.
dina555
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: Barbie ili princeza vreća za spavanje

PostPostao/la ZacKa » 22 lis 2009, 21:53

Hvala na savjetu .

Ma ona od malena ne želi vreću na sebi koja je pripijena uz nju a i ovu vreću je vidjela u starom katalogu TL-a i oduževila se ali je uglavnom kad god dođem nemaju. A i htjela bih ju razveseliti te mislim da će ti motivi barbie, princeza upaliti i da će biti pokrivena a iz nje se ne može samo tako izvuči. Evo stavila sam sliku

http://www.target.com/gp/detail.html/18 ... v_XSN10001
ZacKa
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.