Sada je: 03 kol 2026, 12:48.

Navlake za trosjed-lanene ili pamučne?

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Navlake za trosjed-lanene ili pamučne?

PostPostao/la Esperanza999 » 16 lis 2009, 12:53

Imate li kakav savjet,gledam u katalozima one navlake za trosjed,moj nije loš ali na rubovima je boja dosta drugačija od češćeg pranja i baš bi htjela malo osvježiti kauč,sad samo ne znam,da li su kvalitetnije i lakše za održavanje lanene ili pamučne.Te lanene sam vidila u La redoute katalogu,nisu baš ni jeftine,ne znam da li bi se gužvale jako,a ove pamučne (njih gledam u qUELLE) s druge strane ne znam koliko mogu trajati dok se ne oderu...
Ako imate neke bilo bi dobro da mi napišete kako ste zadovoljne jer me svrbe prsti da nešto kupim a ne bi se htjela zaletiti bez da čujem bar jedno iskustvo :D
Esperanza999
Asimilirana
Asimilirana

Re: Navlake za trosjed-lanene ili pamučne?

PostPostao/la thalia » 16 lis 2009, 12:55

ja imam jedne i druge.
pamučne su mi dosta dugo izdržavale sve i svašta, trajale su tri godine, ali stvarno svega su preživjele i sad su se iscufale.
samo, nisu bile neke kvalitete.

sad sam dobila lanenu pa ću vidjet kako ide :dunno
Doorbells and sleigh bells and schnitzel with noodles
thalia
Von Trapp

Re: Navlake za trosjed-lanene ili pamučne?

PostPostao/la mamin slatkiš » 23 lis 2009, 13:19

thalia je napisao/la:ja imam jedne i druge.
pamučne su mi dosta dugo izdržavale sve i svašta, trajale su tri godine, ali stvarno svega su preživjele i sad su se iscufale.
samo, nisu bile neke kvalitete.

sad sam dobila lanenu pa ću vidjet kako ide :dunno

ja sam imala lanene i dosta dugo su mi trajale3-4 god ali mislim da su ti i jedne i druge dobre...pozz :mah
slika
mamin slatkiš
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.