Sada je: 06 kol 2026, 01:28.

madrac od kokosovog vlakna

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

madrac od kokosovog vlakna

PostPostao/la veky32 » 26 ožu 2010, 16:19

Danas sam mislila kupiti obicni tanji madrac za krevetac svojoj P, jer je ovaj sto trenutno imamo jako visok pa se bojim da se ne izvrne iz krevetca.

Kad sam dosla u prodavnicu vidila sam taj od kokosovog vlakna koji je jako tanak ili i tvrd.
Prodavacica kaze da je to anatomski :dunno

bas sam u dilemi kupiti ili ne

ima li tko od vas kakvog iskustva sa tim madracem?

vidim po internetu da se kokosova vlakna korista u madracima ali mi se ovdje cini da je samo kokosovo vlakno, bez ostalih djelova klasicnog madraca
veky32
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: madrac od kokosovog vlakna

PostPostao/la Alisa » 26 ožu 2010, 16:49

Ja imam takav madračić, koristila sam ga u putnom kinderbetu. Ništa posebno nemam za reć o njemu - kupila ga jer je bio tanji od običnog. Bo :dunno Djeca su mi zdrava i normalna nakon spavanja na njemu - a kako im je bilo - ne znam.
Nisam pomogla. Al eto - bar znaš da nemam ni nešto ludo protiv ni nešto ludo za njega...
Tamo gdje su vaše težnje, vaš rad, vaše ljubavi, tamo je mjesto vašeg svakodnevnog susreta s Kristom. Tamo, usred potpuno materijalnih stvari ove zemlje, gdje se moramo posvećivati služeći Bogu i svim ljudima. Na horizontu, djeco moja, izgleda kao da se spajaju nebo i zemlja. Ali ne, oni se spajaju uistinu u vašem srcu ako sveto živite u svakodnevnom životu.'' (sv. Josemaria Escriva)
Alisa
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la veky32 » 26 ožu 2010, 16:56

ja bi ga stavila u krevetac koji je u sobi, pa mi je bitno da joj je udoban
da je za putni manje bi se brigala

alisa hvala :mah
veky32
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Madir » 26 ožu 2010, 17:29

Kad smo kupovali madrac za krevetac u babe,ja sam mislila uzet taj kokosov.
Iz istog razloga kao i kod tebe.
I našla sam negdje na netu ,(ne znam više gdje) da je postoji mogućnost alergije. :dunno
Tako sam opet uzela anatomski,visoki i strepim od straha da ne poleti preko ograde,kad skoći. :dunno
„Sve, dakle, što želite da vam ljudi čine, činite i vi njima.“ (Mt 7,12a)
Madir
Carica od jaslica

PostPostao/la Minna » 28 ožu 2010, 00:31

Mi imamo taj, zadovoljni smo...svo vrijeme spava na njemu i nema nikakvih poteškoća ni opasnosti da će izletiti van, podnicu smo spustili čim se počeo dizati na nogice.
...Mrvica moja...
Leon, 22.07.2008.
Minna
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.