Sada je: 08 kol 2026, 18:00.
Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Postao/la ivanaibruno » 23 svi 2010, 15:45
imat ćemo i zahvate s tapetama... prije par godina sam ih stavljala. sjećam se da mi je dobro išlo, ali- jel ima još kakav savjet?
tapeta se natracka sa ljepilom, cijela, i pažljivo kelji na zid? ako mi se dobro čini, najvažnija je preciznost? uh, one tapete su bile bez ikakvog uzorka, a ove su sa likovima (za dječju sobu). valjda će dobro ispasti?
vidjela sam nekakav gumeni valjkić, kad se tapeta prikelji- pa s njim ju još bolje speglaš, da i zrak izađe. jel bolje uzeti uži ili širi valjčić?
ima još kaj?
-

ivanaibruno
- Stalno sam tu

-
Postao/la ivanaibruno » 23 svi 2010, 21:02
viš kak ima sitnih trikova, hvala
-

ivanaibruno
- Stalno sam tu

-
Postao/la selma27 » 01 srp 2010, 14:54
evo jos jedan, UVIJEK tapetu lijepiti u istom smijeru, uvijek lijepis kraj rolne od vrha...mi smo se zeznuli

kad smo je isjekli nismo obracali paznju, pa smo jednu okrenuli. tako da, iako je tapeta jednobojna, odsjaj je skorz drugaciji, pa se i boja pomalo razlikuje

-
selma27
- Povremeno i pišem

-
Postao/la ivanaibruno » 02 srp 2010, 08:53
kako piše u nekim uputama u časopisu, tapete postavljati od kraja zida bližeg izvoru svjetla pa onda dalje od prozora. mi smo tako lijepili tamnoplave tapete i to se u našem slučaju pokazalo vrlo vrlo loše. da ne cijepim, da sam ih postavljala prema prozoru, znači krenula od daljeg pa prema prozoru, bilo bi definitivno bolje. sad kad gledam od prozora u zid, vide se bijeli rubovi tapeta.
-

ivanaibruno
- Stalno sam tu

-
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.