Sada je: 08 kol 2026, 10:21.

Dobra i kvalitetna pegla - preporuke

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Dobra i kvalitetna pegla - preporuke

PostPostao/la Trini » 06 srp 2010, 14:26

Moja je na izdisaju. Treba mi preporuka za neku dobru, normalnu peglu (znaci ne one neke turbo super plus profesionalne i sl.) vec neka koja se moze kupiti u ducanu s bijelom tehnikom, te s kojom se moze peglati na normalnoj daski za peglanje (dakle da stane u nosac za pegle sa strane daske - znam da je svekrvina na primjer presiroka i da ne stane). Da ne trosi puno vode (ove stare se hocu rijesiti jer po peglanju popije 1 l destilirane vode, a bez pare je pocela peglati jako lose ... no stara je pa nije cudno). Cijena nije glavni kriterij, no ako vec dajem lovu dala bih za nekaj isprobano.

Isto tako mozete me upozoriti sto da NE kupim, to su isto dobre preporuke ;)

I, da, ne treba peglati u vertikalnom polozaju :lol moja stara ima tu opciju, do dan danas mi nije jasno cemu to sluzi :conf
Trini
sv. Monika

Re: Dobra i kvalitetna pegla - preporuke

PostPostao/la rusulica » 06 srp 2010, 14:30

neću pomoći tebi al možda hoću nekom drugom. NEMOJTE NIPOŠTO KUPITI CLATronic peglo sa parnom postajom. Ja sam ga dobila i već prvog dana vidjela da je smeće.
L 2007
M 2012
I 2014
rusulica
Mediteranski efekat

Re: Dobra i kvalitetna pegla - preporuke

PostPostao/la Trini » 12 srp 2010, 09:36

Nitko? Nista ? :/
Trini
sv. Monika

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži