Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

naočale za plivanje

16 ožu 2009, 13:19

- za sedmogodišnjaka, kupili u Nami jedne za 60kn i te su bile za jednokratnu upotrebu :baba
- recite kakve trebaju bit i gdje da kupim, nije bitna cijena, već da su poštene, jer mu trebaju 2x tjedno :zub

Re: naočale za plivanje

16 ožu 2009, 13:32

Kraj bazena na Mladosti ima "kiosk", ducancic sa opremom za plivanje. Mi smo kupili fenomenalne naocalice za svog šestogodišnjaka (cijele su od silikona, i dio oko ociju i nosa i dio koji ide iza glave). Cijena nasih je 120 kn. Imas ih od 80 kn na vise. :mah

16 ožu 2009, 14:19

Imas ih i u Intersportu. Nase su od Speeda.

16 ožu 2009, 14:32

- thanx curke! :buket :buket

16 ožu 2009, 15:14

I nase su speedo, imaju i anti-fog, to nam je bilo bitno, jer je on premali da si stalno odmagljuje šajbe.

16 ožu 2009, 15:18

U Intersportu odličan izbor. Mi imamo Arena.

Ali najbolje, za bazen su mi bile neke Aquarapid kupljene u Cisalfi, jedan od njihovih skupljih dječjih modela. Jedina mana im je što taj silikon ode na moru kad dođe u dodir s kremom. Možda s to dešava i s drugima, vidjet ćemo ovo ljeto.

16 ožu 2009, 15:28

Moj je na moru oboruzan obicnom maskom i disalicom, plivacke naocale nosi samo na bazenu na treningu. Time da ih dugo nije htio pa bi nakon svakog treninga dolazio s totalno crvenim ocima i to ga je na kraju i potaklo da si je ipak stavio naocale (i kapu, ima dugu kosu). Preporodjen je od tada, i sam vidi da mu je puno lakse s naocalama.

16 ožu 2009, 15:34

- i mojem trebaju za bazen za treninge, a najvjerojatnije će ih nosit i na more :cool malo sam proučavala pa vidim da ima sto vrsta, tanjabb - koje vi imate?

16 ožu 2009, 15:56

Mi imamo Speedo Junior Pacific, tirkizne s prozirnim staklima.
One piece su, mekane, i imaju anti-fog.
Nisu ni bile nes ekstra skupe (ne sjecam se vise, ima ih jako dugo), ma za njega su sasvim OK.

17 ožu 2009, 15:39

tanjabb je napisao/la:Imas ih i u Intersportu. Nase su od Speeda.

x

20 ožu 2009, 09:41

:buket :buket

10 ruj 2010, 18:58

Naočale za plivanje s dioptrijom - ako netko treba, našao sam za sina u OPTICI VITRUM u Masarykovoj ulici u Zagrebu.
Jedva smo našli, tako da javljam ukoliko nekome mogu olakšati potragu. Vidio sam da imaju i maske za ronjenje s dioptrijom i naočale za sport s dioptrijom. To se inače nigdje ne nađe.
:klanja

12 ruj 2010, 12:16

s dioptrijom?
Tu nije važan razmak zjenica i slično što je inače kod naočala važno?
A cijena?

12 ruj 2010, 22:00

Naočale za plivanje imaju podesivi mostić. Uz njih smo dobili i tvrdu kutijicu za čuvanje naočala. Platili smo ih 400 kn.
Odgovori