Ipak se mislim koliko je tu truda i novaca uloženo, a o izgubljenim radnim mjestima da i ne pričam!Sada je: 09 kol 2026, 00:56.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Ipak se mislim koliko je tu truda i novaca uloženo, a o izgubljenim radnim mjestima da i ne pričam!
ivanaiv je napisao/la:pitam zasto veli mi smo drugi Pevec.

...sada moram u Zg po igračke.
Luantaro je napisao/la:evo tu piše da zatvaraju hrpu dućana
možda se isplati otići ugrabiti što je još ostalo od robe
http://limun.hr/main.aspx?id=638173
http://www.index.hr/vijesti/clanak/fizuliceva-magma-zatvara-jos-nekoliko-ducana-cijena-dionice-sve-vise-pada/497051.aspx

jedan mali mis je napisao/la:zbilja im je ponuda slaba za male bebe
trazila sam bebe hobotnice za kupanje, kaze zena na blagajni da ih nemaju vec mjesecima i da ne zna hoce li ih dobiti. Trazila sam skafander pa ih nisu jos dobili. Kad ce ih dobiti? Na proljece?
Slab izbor bodica za bebe, mozda tu i tamo neka igracka je ok ali uglavnom nista spektakularno. Meni je sad glavni izvor jeftinih i dobrih stvari C&A dok se ne otvori H&M. I neki put zna biti bodica po 15-20 kuna u Intersparu. Ima netko jos neku dobru ponudu?
E da, moram kupiti kinderbet, pa sam mislila uzeti kod njih onaj sto poslije moze biti krevet (kosta oko 1400 kn ). Imate mozda neku sugestiju, mozda bolje kupiti obican kindac pa onda pravi krevet?

jedan mali mis je napisao/la:imam Magma karticu, znaci 21% popusta i jos 15% ? Vjerojatno za kes placanje, ne?

Sad pak ne znam gdje ću brzinski kupovati neke stvari koje sam tamo nalazila

kruna je napisao/la:Popust vrijedi za sve vrste plaćanja.
Otišla vidjet, skoro sve je razgrabljeno, barem od onoga što sam ja tražila..
Meni je žao zbog TL iako nisam baš nešto puno kod njih boravila, ali bolji su mi uvijek od One to play dućanaSad pak ne znam gdje ću brzinski kupovati neke stvari koje sam tamo nalazila

palunkica je napisao/la:A meni se baš činilo da ima svega na Žitnjaku, iako mi tih 33% nije jasno kako ispadne 21+15

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.