Sada je: 08 kol 2026, 10:22.

Flexa radni stolovi

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Flexa radni stolovi

PostPostao/la melita » 15 ožu 2011, 15:01

Školarka će trebati svoj radni prostor,a kako imamo flexine krevete kupila bih i radni stol iz istog programa. Dvoumim se između običnog, pravokutnog i onog većeg koji ima kutni dio. Vidjela sam ih samo na fotkama pa me zanima ima li netko doma te stolove i koju biste varijantu preporučili? Znate li cijene?
žuti pojas prvi dan :sumo
melita
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: Flexa radni stolovi

PostPostao/la piko » 15 ožu 2011, 15:09

Moja cura ima taj pravokutni, bijeli. Radna ploha se može nagnuti kako ti odgovara i dovoljno je velik. Jako smo zadovoljni.

Mi nismo ni gledali kutnu varijantu jer nam ne odgovara.

Možeš kupiti i zaštitnu foliju za stol. (mi je nemamo i stol još uvijek nije oštećen :-) )

Cijene se ne sjećam, mogu provjeriti doma, pa napišem ako se neko ne javi u međuvremenu.
P, studeni 2002
F, studeni 2004
piko
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la melita » 15 ožu 2011, 16:48

Piko, jeste li uzimali i ladičar ili one stalaže za knjige iznad stola?
melita
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la piko » 15 ožu 2011, 22:38

Imamo njihovu policu sa 4 pregrade u kojoj joj stoje knjige i ostalo, tako da ladičar nismo kupili, a planiramo, samo nikako otići do lesnine. Iznad stola ima dvije police koje su joj dovoljne za sitnice.

p.s. ne mogu naći račun, pa ne znam cijenu
P, studeni 2002
F, studeni 2004
piko
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kalea » 15 ožu 2011, 22:59

Mi imamo onaj manji flexin stol bez nagiba (kompjuterski), ali s podešavanjem visine, i zasad joj je odličan (pogotovo, jer joj je soba mala), iako bi u budućnosti bilo dobro imati veći stol. Imamo i zaštitnu foliju preko, odlična je! Ne sjećam se više cijene.
kalea
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la melita » 16 ožu 2011, 10:32

Tako sam i ja planirala uzeti tu policu sa četiri pregrade umjesto ladičara, nekako mi je to slađe za dijete. Ladičare ne volim, previše me podsjećaju na ured.

Kalea, mislim da nam je ta folija neophodna jer moja djeca vole iz čista mira šarati flomićima po namještaju. :roll

Piko, koristite li vi ovu mogućnost naginjanja stola? Znam da je to korisno inženjerima i ostalim crtaćim zanimanjima, a kako djeci to može poslužiti?
melita
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la saptacica » 16 ožu 2011, 10:35

melita je napisao/la:Piko, koristite li vi ovu mogućnost naginjanja stola? Znam da je to korisno inženjerima i ostalim crtaćim zanimanjima, a kako djeci to može poslužiti?

Djeci to jedino i može poslužiti, inženjeri crtaju s mišem zadnjih 20 godina :mrgreen . A djeca uče kako treba crtati eventualno, ako imaju neke tehničke predmete i onda je lakše nagnuti stol.
saptacica
Skoro doula

PostPostao/la ivana7997 » 16 ožu 2011, 10:35

ako je alternativa ladicaru otvorena polica, glasam za ladicar. lakse je odrzavati red
ivana7997
Abundija

PostPostao/la adea » 16 ožu 2011, 11:05

Mi imamo pravokutni za podesavanje visine. Uopce nisam zadovoljna, najvise zato sto kako ga ne mogu nasloniti na zid, "putuje" s djetetom kad radi na njemu. A i ruku na srce, najcesce smo svi u dnevnom boravku i tamo za velikim stolom radi. Tako da je to uglavnom bila propala investicija koja sluzi za gomilanje stvari na njemu. Jedino je dobra ta zastitna folija koja je vec sad u uzasnom stanju zasaranosti, pogotovo kad se uzme mali broj sati sto su sjedili za stolom.
Mozda ce im kad budu stariji trebati radni stol, a tada je ovaj tako i tako premali. Uz to imamo ladicar - nista posebno, mogli bi i bez njega, ali ajde da negdje stoje rezervne gumice, olovke, biljeznice. Ostalo tako i tako stoji u torbi.
adea
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la melita » 16 ožu 2011, 11:06

Djeci to jedino i može poslužiti, inženjeri crtaju s mišem zadnjih 20 godina

Da, na tu sitnicu zvanu napredak posve sam zaboravila! Ja valjda još uvijek zamišljam građevinare i arhitekte kako u finim odijelima i kostimima u svojim uredima nagnuti nad hrpom nacrta raspravljaju o projektu. Pritom puše fine cigare i piju najbolji konjak. :lol
melita
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la melita » 16 ožu 2011, 11:08

Adea, zašto se ne može nasloniti na zid? I kako to misliš, putuje s njim? Kliže se po parketu?
melita
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la saptacica » 16 ožu 2011, 11:14

melita je napisao/la:
Djeci to jedino i može poslužiti, inženjeri crtaju s mišem zadnjih 20 godina

Da, na tu sitnicu zvanu napredak posve sam zaboravila! Ja valjda još uvijek zamišljam građevinare i arhitekte kako u finim odijelima i kostimima u svojim uredima nagnuti nad hrpom nacrta raspravljaju o projektu. Pritom puše fine cigare i piju najbolji konjak. :lol

Tak je! I bijela kuta :dada , ja sam na prvom radnom mjestu dobila i zimsku i ljetnu kutu s logom firme. Da ne zaprljam s rapidografom fini kostim :lol .
saptacica
Skoro doula

PostPostao/la adea » 16 ožu 2011, 11:25

Ma stol ko stol se moze nasloniti na zid, ali soba je takva da bi mu onda svjetlo bilo iza ledja. A da bi mu (dnevno) svjetlo dobro padalo, mogu ga nasloniti bocno na zid. Tada kad se on malo jace nasloni na stol, pomakne se na parketu jer je lagan i klize. Vec sam mislila zabiti ili zalijepiti nesto ispred nogu da to sprijecim, ali kako i tako radi toliko malo za njim - ne isplati se. Uglavnom, nisam sigurna da bih ga opet kupila.
adea
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la piko » 16 ožu 2011, 13:14

Piko, koristite li vi ovu mogućnost naginjanja stola? Znam da je to korisno inženjerima i ostalim crtaćim zanimanjima, a kako djeci to može poslužiti?

Ne još :-)))) Još je mala, kad postane inžinjer onda ćemo!

Taj stol s nagibom smo uzeli jer nije bilo drugoga, a prednost mu je što se prilagođava po visini!
P, studeni 2002
F, studeni 2004
piko
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la piko » 16 ožu 2011, 13:16

ako je alternativa ladicaru otvorena polica, glasam za ladicar. lakse je odrzavati red

Hoćeš reći da je kod mene nered?! :D U tu svrhu (otklanjanja nereda) smo upotrijebili jedno dvadesteak različitih kutija za različite svrhe, pa nam soba koliko toliko izgleda uredno. Kutije su smještene na polici iznad stola, a u otvorenoj polici su knjige i bilježnice i to dosta lijepo izgleda!
P, studeni 2002
F, studeni 2004
piko
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la melita » 16 kol 2011, 12:55

Dižem ovaj topic jer napokon trebam otići po taj radni stol, a ne znam je li trenutačno flexa povoljnija u Kiki ili u Lesnini. Zna li netko?
melita
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Lena » 16 kol 2011, 13:01

ne znam za lesninu, ali je u kiki trenutno 15% popusta na flexu
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la zauvijekmama » 16 kol 2011, 13:22

U Lesnini je snizenje 20% plus 10% na gotovinu.
Tako da na kraju ispadne cisto ok cijena.
Mi smo bas neki dan gledali.
Ali smo ipak odlucili kupiti sve u Austriji, ipak se vise isplati.
:mah
R. - 2008.:cool
L. - 2015.
:mali
L. -2017. :mala
zauvijekmama
Najljepše je biti mama!

PostPostao/la melita » 16 kol 2011, 14:29

Gdje u Austriji? Tamo je povoljnije?
melita
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la zauvijekmama » 16 kol 2011, 14:33

da, povoljnije je(ako te ne carine :mrgreen )
ne znam tocno koji ducan drzi flexu, to sam md prepustila-on se tamo bolje snalazi
mi uzimamo kompletnu sobu koja je kod nas sa svim snizenjima 11000 kn, a tamo je puno jeftinija
R. - 2008.:cool
L. - 2015.
:mali
L. -2017. :mala
zauvijekmama
Najljepše je biti mama!

PostPostao/la melita » 30 kol 2011, 10:44

Na kraju kupili u lesnini, ipak je nešto povoljnije nego u kiki. Sad još samo da prođu dva mjeseca ... :kima
melita
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.