Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: preljevi za kosu

14 lis 2011, 09:42

čitam ja čitam, ali nemam što za reći jer već odavno imam više od 20 sijedih ;)

14 lis 2011, 09:43

Ja nemam, ali hoću reći da sam prije jedno 12-13 godina probala Casting. Meni je to prestrašno uništilo kosu.

Trenutačno uživam u zadnjim trenucima bez sijedih pa ne stavljam ništa na kosu, nakon što sam 30 godina radila pramenove uz taj jedan izlet u Casting.

14 lis 2011, 11:06

palunkica je napisao/la:Ja nemam, ali hoću reći da sam prije jedno 12-13 godina probala Casting. Meni je to prestrašno uništilo kosu.

meni se čini da creme casting gloss nije ni postojao prije 12-13 godina. on je bez amonijaka i baš zato ne uništava kosu. :dunno ako govorimo o istom "castingu".
što se tiče sijedih, ja ih nemam pa ni ne znam kako prekriva. u biti niti jedan kolor šampon ne prekriva sijede, koliko ja znam. ili?

14 lis 2011, 11:09

Zato sam i rekla, bio je Casting u nekakvoj bočici i uz to se dobio neki specijalni šampon ili regenerator. Kemija napreduje, sigurna sam da je sada bolji.

14 lis 2011, 11:41

Ah, Casting u bočici - to je bio pravi kolor šampon - ispirao se s 6 pranja; to sam koristila s dvadesetak godina kad bih pozeljela biti ljubičastokosa :lol

14 lis 2011, 12:31

Nano, ja ih čupkam, zadnje dvije godine. Pojavi ih se 2-3, ne više.
Pu, pu, pu.. protiv forumskog prokletstva.
Al mi zato obrvice sjede, a to baš nije samo tako za čupkat.

15 lis 2011, 18:30

meni samo prava farba pokrije sijede...s tim da imam na čelu jedan pramen a la Mr No koji se ne da lako
ali, sve je dobro dok se ne počne sijediti hm :mrgreen dolje...jer farba ne dolazi u obzir :mrgreen šta da kažem

18 lis 2011, 11:36

Nano ja bih da sam na tvom mjestu probala prirodnu pigmentaciju. Imas je za kupiti u Mulleru sad i nasi to uvoze. Mislim da je Schwarzkopf i znaci funkcionira na principu da premazujes sijede odnosno potices na sijedima prirodnu pigmentaciju.

13 ožu 2012, 13:42

Da li je netko probao tu pigmentaciju od Schwarzkopfa iz Mullera?Što bi to bilo točno i kako funkcionira?
Odgovori