Danni, moji iz DU su naručili namještaj po mjeri i jako su zadovoljni. Firma je iz Neuma ali imaju predstavništvo u DU. Pogledaj link http://www.judik.ba/index.php/10-demo-articles. Ima i nekih alternativa u Neretvi ako ti to nije daleko
danni jeli li gledala u linei? mi cesto kod njin nadjemo bas sto nam treba ko da je po mjeri ... ja cu isto skoro u potragu jer kucica nam je pri kraju, al imat cemo samo stancic od 60 kvadrata pa smo dosta ograniceni
aha tek sad kužim da ne rade po mjeri.... ma nama treba baš izrada namještaja jer je stan u Starom gradu, mislim, ne trebam ti više ništa govorit, kako je to zahtjevno.... još u potkrovlju
Ja ti imam jednog lika, mi smo upravo naručili u njega kuhinju, a u pregovorima smo za ostatak namještaja. Tip je iz Splita, u Mokošici ima kao mali salon, a radi se sve u Splitu, zove se Rino, broj ti mogu poslat u pp, nemam ga sad ovdje. A zauzvrat mi moraš reć gdje imaš stan u Gradu
dodoli...... može pls broj na pp gdje mu ej salon? ima li web ili face stranicu, nešto gdje bi mogla vidit njegove radove? jeli vama postavio kuhinju? jeste zadovoljni? jesi ti njemu zadala točno što želiš ili on ima smisla da ti ponudi više ideja za određeni prostor?
MM se ful kuži u projektiranje, dizajniranje i tako, ali taj mi je lik sjeo na prvu i fakat ima pojma. Ne znam ti za web stranicu, nisam ga pitala, MM se oduševio s nekim rješenjima koje je imao kod sebe. Inače tzv salon je u biti na 1 katu jedne obiteljske kuće u Mokošici. Naša kuhinja je trenutno u izradi Broj ti pošaljem poslije u pp, u MM je.
nemam pojma šta radi tip top sve znam da se kod njih mogu naručiti stvari iz Ikee i da dovoze tu imaju dosta toga, al trebalo bise rapitati kod njih jer u toj butizi gdje je bio technomobil imaju samo nešto sitno stvari za stan znam da rade zavjese, panele i tome slično najbolje da odeš i pitaš ih
danni, jesi na kraju našla izvođača radova? kako si zadovoljna? može na pp koji kontakt broj? mi smo sad u potrazi za nekim tko bi nam radio dječju sobu