Mama z, ako vam treba hlad za cjelodnevni boravak na plaži, onda odite prema Ribarskom selu što je preporučila MALA2006, to je u principu dio od ex Haludova do Ribarskog sela. Plaže nisu nešto, ali ima hlada. Ako si u centru Malinske i gledaš prema moru, te su plaže desno. Plaže od centra lijevo su prepune i ne bi ih preporučila.
Blue Waves je zapravo prema Vantačićima, mislim da spada pod Zidariće, nema hlada, ima blizu šumarak, ali tamo nije za boraviti. Na toj plaži je ok iza 18h, kad gosti hotela odu na večeru, dođe i hlad, a ima i sunca dugo ... Mi tamo najčešće boravimo, ali iza 17h.
Imaš i u Risiki, Sv Marak, pješčanu plažu, isto je naravno gužva, ali ako vas zanima pijesak. Malo ju je teže pronaći pa se raspitaj.
Nisam nikada bila ali navodno da Šilo ima dobru plažu za klince.
Uglavnom, meni je Baška no.1 jer i ako je gužva tamo često puše vjetrić pa se sve lakše podnese. I to ne glavna plaža nego malo lijevo od glavne ako gledaš prema moru. No do Baške ima vožnje...
I Punat ima dosta plaža za klince, sve je to umjetno, ali idu dosta u dužinu pa vjerujem da se može pronaći mjesta, hlada tako tako....
Ima i Krk jedu fora plažu, blizu kampa, iznad je kafić, i tamo stalno vozi jedna podmornica...no gužva je bila takva da od ručnika nisam mogla do mora uopće...strašno.
Uglavnom, na Krku sam već preko 30 godina, nekad sam kukala za gužvom jer je sve zjapilo prazno, sad kukam za praznim plažama...
I na kraju zbrišemo na Rab, tamo je znatno bolje i u jeku sezone (Suha Punta dio).