Sada je: 06 kol 2026, 09:07.

Epo igra - knjige i cd-i

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Epo igra - knjige i cd-i

PostPostao/la Zenshu » 26 srp 2013, 21:43

Čitala sam o konceptu epo igre i baš sam se zainteresirala, ali ne znam kako doći do malo više informacija s obzirom da ne živim u Zagrebu.
Zanima me ima li koja mama koja posjeduje knjige i cd-ove, a voljna ih je posuditi (ili već nekako drugačije podijeliti sa mnom)? :) Naravno, o mom trošku. Bila bih jako zahvalna. :joy
Čini mi se da sam već lagano počela upadati u rutinu s Fridom, da uvijek pjevam iste pjesmice i radim više-manje iste stvari s njom i da joj polako postaje sve to dosadno. :(

Moderatorice ukoliko sam na krivom mjestu ja se ispričavam. Smjestite temu gdje treba. ;)
F 18.12.2012.

A 18.1.2016.
Zenshu
Zvijezde su se poklopile

Re: Epo igra - knjige i cd-i

PostPostao/la ŠokNaŠok » 02 lis 2013, 21:17

hej, ne znam jesi u medjuvremenu nasla vise info... ja isto trazim dodatni info jer razmisljam da krenem s njom...
bile smo danas na igraonici da probamo i zabavile smo se. ona je drzala koncentraciju cijelo vrijeme i nije plakala i mislim da se provela super. a i veceras je zaspala ko klada :mrgreen

ugl. ako si saznala iskustva, slusam :kino
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.