Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

internet

01 vel 2014, 21:33

moze li se i kako uvesti internet u podstanarski stan, bez potpisa vlasnika stana i da nije stick?

Re: internet

01 vel 2014, 21:39

vip home box?

01 vel 2014, 21:41

može, mi imali. Ne pitaju uopće, iako smo mi to u dogovoru s vlasnikom. Njemu bilo svejedno samo da je na naše, a ne na njegovo ime. Kad i ako budete selili, "nosite" i net sa sobom.
Doduše, mi smo uveli i telefon, i selili broj. Ne znam kak to ide ako već postoji pretplata na telefon na ime vlasnika

01 vel 2014, 21:43

mi smo imali b.net pa preselili i u novom stanu nije isti bio dostupan pa smo uzeli vip home box. nije loš, ali je promet ograničen

01 vel 2014, 21:45

Mislim da se moze. ja sam otkazala svoj prikljucak a podstanar je sklopio svoj ugovor. tako ja nemam nista s njegovim troskovima. Ugovor ide na ime podstanara i sve ugovorne obveze. mnogi iznajmljivaci vise ne drze linije telefona i interneta na svoje ime, nego traze da si podstanari to sami reguliraju.

01 vel 2014, 21:53

Kod B-neta može.

01 vel 2014, 22:24

I Iskon, tako da vjerujem da moze kod svih.

01 vel 2014, 22:45

hvala puno!

02 vel 2014, 09:41

eh, jos nesto!
kojeg provajdera mi je najbokje uzeti s obzirom da cu kroz neko vrijeme taj internet nositi sa sobom, ali ne znam u koji dio grada, a nemaju svi provajderi mrezu po cijelom gradu?
ja sam vec nekoliko godina izuzetno zadovoljna s amisom, ali znam da postoje dijelovi zg u kojima amis ne fercera :/
i nemojte mi nuditi t com :ne

02 vel 2014, 10:54

iskon ima više pokrivenosti nego b-net, ali je b-net nešto bolji. pa sad...

02 vel 2014, 12:04

Imaš i Vip. Mi imamo varijantu preko kabela uz ugovor na 24 mjeseca, koriste B-net kabelsku infrastrukturu. Ali ima i varijanta preko postojeće linije.

02 vel 2014, 14:44

iskon :dada još ak možeš onu varijantu s carnetom....sveskup kikiriki.

09 vel 2014, 19:52

mamashnita od noje je napisao/la:eh, jos nesto!
kojeg provajdera mi je najbokje uzeti s obzirom da cu kroz neko vrijeme taj internet nositi sa sobom, ali ne znam u koji dio grada, a nemaju svi provajderi mrezu po cijelom gradu?
ja sam vec nekoliko godina izuzetno zadovoljna s amisom, ali znam da postoje dijelovi zg u kojima amis ne fercera :/
i nemojte mi nuditi t com :ne

Amis i bnet nije moguće seliti u bas sve kvartove. Bnet sam morala otkazati kad sam prodala stan, nakon skoro desetljeca koristenja i uz veliko zaljenje za njima, zato sto pedeset metara dalje nemaju infrastrukturu provedenu, isto je i s amisom.

Sada moram ugovoriti nesto drugo, dvoumim se izmedju optime i iskona, jer nemam mogucnost amisa i bneta.

09 vel 2014, 19:54

Jel netko zna moze li se kod Iskona doplatiti za povećanje brzine interneta?

09 vel 2014, 23:11

skorpionka je napisao/la:Jel netko zna moze li se kod Iskona doplatiti za povećanje brzine interneta?

pretpostavljam da može. mi smo nadoplatili bez problema za drugi tv, tako da vjerojatno može.

10 vel 2014, 01:05

Poslovni korisnici sigurno mogu pa ne vidim razloga da ne mogu i privatni ako infrastruktura dozvoljava. :dunno
Odgovori