Sada je: 14 lip 2026, 06:04.

slobodne aktivnosti za djecu u Zadru

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

slobodne aktivnosti za djecu u Zadru

PostPostao/la nevenera » 04 ruj 2012, 16:18

zanima me što ima u zadru za djecu, sport, ritmika, suvremeni ples, balet, plivanje... što god vam padne na pamet.
što ima za dečke i za cure, ili na što mogu ić i jedni i drugi?
od koliko godina se ide? koja je najniža dob s kojom se može ić? koliko puta dnevno? koliko košta?
i sve što vam padne na pamet....
preporuke ali i "nemojte slučajno" dobro dođu :mrgreen
nevenera
idejni kreator MUD-a

Re: slobodne aktivnosti za djecu u Zadru

PostPostao/la Bellina » 05 ruj 2012, 09:03

U Zadru imaš dosta toga, ali baš ti gledam ticker, tvoj dječarac ima tri godine.
Mislim da ti je za njega, za tu dob (oni koji uopće primaju djecu te dobi), najbolja sportska škola "Loptica". Možda si već i čula za nju.
Dvorana se nala zi u sklopu športsko-rekreacijskog centra "Franko Lisica", to su oni tereni i dovrane gdje je i poligon za autoškolu, kod sveučilišnog kampusa.
Svi koji su išli tamo, djeca i roditelji bili su oduševljeni, jer se djeca kroz igru bave svim sportovima pomalo, dok se ne vidi što im zapravo leži, te nakon "Loptice" imaju neki svoj profil i zna se na koji bi sport mogli ići.
Što se tiče ritmike, tu dob prima i Plesna udruga Gesta, ali su sve curice, niti jednog dečka nisam vidjela u ove tri godine koliko je moja Pia išla tamo.
Plivanje također ima i mislim da ovi najmanji mogu ići u onaj program obuke neplivača. Plivanje se odvija na bazenu Višnjik, ali će treninzi početi tek od 01. listopada radi tehničkih problema na samom bazenu. Tijekom rujna odvijaju se testiranja za djecu koja žele biti upisana.
Od ovih ostalih aktivnosti, recimo nesportskih, imaš glazbenu udrugu Čarobna notica, ima i cura i dečki, ovi najmanji pjevaju u zboru i uče ritam.
Koliko sam čula, prije spomenuta Plesna udruga Gesta kreće i sa dramskom radionicom, ali ne znam koja je dob granica.
Bellina
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la newmom » 05 ruj 2012, 10:03

samo da dodam: moja je malena s 3 godine išla na ritmiku a tamo su bila i (čak) dva dečka :dada
newmom
od Cullenove loze

PostPostao/la Liv Tyler » 06 ruj 2012, 10:56

I mene zanima isto o slobodnim aktivnostima u Zd.
Konkretno zna li netko gdje ima suvremeni ples za curice, od koliko godina, koliko puta tjedno i koja je cijena? Tko to drži?
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la Bellina » 06 ruj 2012, 11:50

Ja znam za dvije udruge koje se bave plesom: Zadarski plesni ansambl i Plesna udruga Gesta. Treniraju u istim prostorijama (dvorani), u MO Jazine, prekoputa Zavoda za zapošljavanje.
Za Zadarski plesni ansmabl ne znam puno, osim ovoga napisanoga, a za Gestu znam sve jer mi je Pia išla od svoje treće godine pa sve do sad.
Znači, oni primaju curice od 3 godine nadalje, dva puta tjedno je, cijena je 180 kn mjesečno, plus kostimi, oprema i karte za svaki nastup (obično budu dva godišnje u HNK Zadar, krasne su im predstave).
Gestu drži Nena Jurišić i mogu ti na pp poslati njen broj mobitela. Upisi su prošli, ali se možeš prijaviti da te ima u rezervi ukoliko neka curica u neko doba odustane.
Bellina
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Liv Tyler » 07 ruj 2012, 19:43

Ajoj, nisam pametna, ne možemo se odlučiti.

Hvala ti javim se sljedeći tjedan, sad nam je mala gužva za vikend pa nećemo ni stić zvatii.
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la jacqueline » 11 stu 2012, 21:04

Molim vas, imam malu curicu od tri godine i pet mjeseci i htjela bih upisati u neku aktivnovst, ako imate telefon za udrugu gesta ili čarobna notica bit ću zahvalna :mah
jacqueline
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Floribunda » 25 kol 2014, 20:46

malo da podignem temu. zanima me koji izbor imam za curicu od 3 godine.zvala sam gestu tu smo na rezervi..Sto jos mogu?dali ima ritmika? gdje je ako ima,koliko dodje,? sve me zanima.Balet? sto jos imam od plesa?
Mala Flor 2011
Mali Flor 2010
Floribunda
rodila srcem

PostPostao/la Bellina » 26 kol 2014, 07:51

Koliko se ja sjećam milsim da samo Gesta uzima djecu od tri godine
Bellina
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Liv Tyler » 26 kol 2014, 12:14

Ima loptica, salto, plivacki klubovi...
Liv Tyler
idoiti popitu

PostPostao/la SonjaV » 26 kol 2014, 12:23

Neznam od koliko godina primaju curice ali za ples ima još osim Geste i Zadarski plesni asambl, za balet udruga Pirueta.
Nemam iskustva ni sa jednom ovom grupom osim Geste. Mojoj curi se nije svidjelo jer nije baš "curičasti" tip ali je ok.
Za cure ima i gimnastika, mislim klub Salto.
Tako male znam da primaju u školi košarke Zadar, u sklopu koje imaju grupu za najmanje gdje se igraju različite igre, nema veze za samom košarkom.
Plivanje je isto tamo na Višnjiku i to preporučujem.
Indijanac '09.2002
Mrvica '05.2005
Bucka '06.2014
SonjaV
sa zalihama pelena

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.