Sada je: 14 lip 2026, 02:29.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

kako ste se snašle, pri tome ne mislim baš preseljenje iz Zagreba (po meni ima puno ljepših gradova od Zagreba - npr. Zadar, Opatija, ...) Nego mislim na preseljenje iz većeg u manji grad...samo sam tu temu stavila jer neznam baratati forumom 

.
ali zapravo, u Pčelinim postovima ne vidim ništa specifično baš za određeni grad ili mjesto, nego baš općenite stvar zajedničke vjerojatno svima koji iz velikog grada sele u mali
.patkica je napisao/la:Hm, a ja sam stekla dojam da piše o Poreču, a ne o Puli. Razlika je dost velikaali zapravo, u Pčelinim postovima ne vidim ništa specifično baš za određeni grad ili mjesto, nego baš općenite stvar zajedničke vjerojatno svima koji iz velikog grada sele u mali
.

) kvaliteta skola je takoder bzvz kao i srednjih skola, ma bezveze. nema u lijepoj nasoj u malim gradovima srece, sve se zatvara. pretuzno. a kad si duze tu ko mi (cca 10g) shvatis da je svako svakom brat 

Mila2015 je napisao/la:Hvala na odgovorima! družim se s ljudima,, naravno. Znam, ima tu zajednica i svašta nešto...ali kad jednostavno nije to to...razmišljali smo na pola puta, a to bi bio Vrbovec, što i nije rješenje jer treba dići kredit za izgradit kuću, a u to se panično bojimo upustit jer nisu zdrava vremena za takve pothvate..pa eventualno kupnja stana u Sesvetama (puno jeftinije od gradnje kuće) no to više nije pola puta.. ...neznam...nisam manijak za čišćenje, već jednostavno to su dnevni poslovi zbog dva psa, bebe i muža koji radi po cijeli dan...nisam niti tip za klafranje po cijele dane...volim se par puta tjedno nać, popričat i bok...ono kaj mene, odnosno nas ispunjava je muving...vidim i po mužu da vene i kad mu neš nejde psuje grad koji mu nije niti kriv niti dužan...zaista se trudim ukopit, al kad nejde...
nemoj u vrbovec jao
idem ti pp poslat jaooo
e da se proveze na rolama to bi bila tema i polA rolati mozes i tu, ne treba ti Jarun. Cijeli grad ti je staza za rolanje.

nis mu ne bu, osim toga sigurno i tam gdi ti muz radi jos bar jedna osoba putuje iz zg na posao ovdje.
kazem ti pol grada radi u zg i obratno.

Post 21,6

eto zenske su otkrile koji je to grad:) sport je aktivnost kojom se bavim odmalen i to fest ( plivanje, trcanje, rolanje) a biciklom sam isla na fax (jarun-heinzlova) plus zumba, pilates joga, eto nema di me nema..u trudnoci sam dosla u bj i obisla sve moguce ustanove, domove dvorane da se uclanim u fitness za trudnice, naravno to tu ne postoji...tako je pocela moja agonija..energija se nakuplja, nemas ju di potrosit, a ja negativnu energiju izbacujem samo na taj nacin...sva sreca pa sam pese imala pa sam se kolko tolko rekreirala..opet nije to to...tako su se poceli kilogrami nakupljat a i nezadovoljstvo...sva sreca pa je ljeto trajalo do 11mj pa sam dane provodila na moru
sada dojim, pa se nemrem bavit fitnesom ili teretanom, pa uzmem bebu u kolica ili onaj ergobaby pa secem, al nes ti setnje, 10 min prode i izades iz grada i nemas di...i ne volim bebu puno setat jer je jako puno smoga ovdje..unatoc tome kaj je zagreb puno zagadeniji ima bar zelenila koje to profiltira, ovdje toga bas i nema, tako da si osuden na tih par relacija, koje su kolko tolko mirne i bez autiju...eto dobri andeo mi je malo dao nade da ipak ima ekipe koja putuje jer zaista po svaku stvar ti moras u zagreb...HB pa postoji internet prodaja jer me spasava! Hocu kupit komad odjece, nemogu jer grad ima nekolicinu butika...kozmeticke usluge su jako skupe, jer ih takoder ima jako malo,... Itd itd...a ti si na moru!! Uzivaj jer kolko god je to drugciji mentalitet, ipak je to more!!:))
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.