Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Tenisice

23 tra 2009, 13:32

Trebaju mi neke dobre tenisice za hodanje. Nešto u čemu mi se neće noge usmrdit, da nisu skupe i po mogućnosti da su smeđe ili crne.
Jesam li ga pretjerala?
Uglavnom: Kakve? Gdje? Pošto?
KC i CC1 isključeni.

Re: Tenisice

24 tra 2009, 08:06

New Balance (crne)

U AM-u su imali neko sniženje za smiješne novce. Kod kina, mislim Sport Way ili tako neki dućan, kraj Adidasa

24 tra 2009, 08:09

šminka ili baš za GAZIT po brdima.
Jer ako je šminka, onda imaš malo iza Mercatonea tamo u stupniku WOLF sport outlet di ima ekstra šminka reebokica za 200tinjak kn.
Ako nije za šminku, nego za gazit, ja bi uzela nešto dublje patike, Mckinley npr.

24 tra 2009, 08:14

ako želiš nešto jako udbono onda su to skechersice
ja sam si uzela ovakve
slika

24 tra 2009, 08:18

nemoj zezat :shock:
ja kad se zalaufam, šetam barem 5-6km...
uglavnom, sketchersice su slatke, al to NIJE za dugo šetanje, to su JEDINE cipele koje se od dugog šetanja SVIMA usmrde.

24 tra 2009, 08:21

daj stvarno ? ja sam u njima cijeli dan :conf
a inače mi se noge znoje čak i u nikeicama mi je koma, ovo mi je jedino do sad dobro

24 tra 2009, 08:27

stvarno, onda super...
ma svi se žale na sketchersice zbog toga, i ja sam skužila, iako ih obožavam, jeftine, a prilagodljive svakakvoj odjeći.

24 tra 2009, 08:34

Uh, da, ja sam odustala od Sketchersica zbog nesnosnog smrada. Bljak.
Bea, imaš brdo sportskih outleta po gradu. Nađu se svakave tene. Pitaj decke na kavi gdje su po gradu :)

24 tra 2009, 09:13

kupila sketcher samo jednom u životu i nikad više
takav smrad i užas i takva sintetika da je to prestrašno

24 tra 2009, 09:37

jel to samo tenisice ili i ostale njihove cipele?
jer sam baš htjela kupiti one polucipele
inače i mm nosi skechersice i E. ih ima , nisam primjetila da bi se znojile noge
čak se u bambiju isto više
ali je dobila neku gljivcu oko nokta na prstu, pa nije valjda od njih? sad ste mi dale misliti :conf

inače ja u svake cipele stavim uložak

24 tra 2009, 09:52

Ja imam njihove polucipele i ne smrde mi...al nisam puno u njima pa :dunno

Tražim i ja tenisice (za na posao, u grad...) i nakon potrage opet se odlučila za Starke :dada .

24 tra 2009, 09:53

ja sam davno cak topic otvorila zbog smrdljivih skechersica :lol
Kupila sam i jedne cipelice, ista prica-fuj bljak.

24 tra 2009, 09:57

Koliko ljudi toliko cudi :mrgreen: ili mozda dobra stara vremena :dunno .Ja sam svoje prve skechersice kupila prije 8 godina-nosim ih najcesce vikendom(penjanje,sport,pjesacenje),malo pete imaju i naprijed je bez vezanja ona guma(tada mi je to bio uvjet za kupnju jer je L.taman prohodala pa mi je trebalo nesto univerzalno-brzo navuc,i ne bas da je tena-tena) i nikad se jos nisu usmrdile,tada su skechers tek stigle u taj ducan i to iz USA directly-mozda je to razlog ;).

24 tra 2009, 10:03

ja jučer kupila obične trkače/hodaće nike patike u Pitarellu, snižene s 350 na 260 kn. obične, sivo-crvene, nikakav šminka model. treba mi za igrat nogomet s džuniorom.
idem vidit koji je model pa ti zalijepim sličku.

evo, moje su svjetlo-sive s tamno crvenom crtom

slika

a kad bi ja sebi našla cipele, nitko sretniji od mene. jučer sam gledala te sketchersice, al odustala. vidim da sam dobro napravila.

24 tra 2009, 11:17

Rimaithor je napisao/la:Uh, da, ja sam odustala od Sketchersica zbog nesnosnog smrada. Bljak.
Bea, imaš brdo sportskih outleta po gradu. Nađu se svakave tene. Pitaj decke na kavi gdje su po gradu :)

Rima, :shock: turnir je. Ne pijem sad kavu s njima. Nemrem više nakon tolko godina više to slušat.

Treba mi za gazit. Šira sam nego ikad, a s obzirom na moje godine, moju tromost, kile i još hrpu drugih "zato" ne mogu počet s nekim pravim fitnesom/vježbanjem/trčanjem ili :whew
Planiram za početak uvest žustru šetnju, a s obzirom na sve gore navedeno i da me to pritišče na stopala treba mi za to dobra obuća koju nemam.
Da, i treba mi nešto što me neće srušit u nesvjest kad skinem s nogu.
thalia, ove tvoje mi se čine :1 , a još k tome imam Pitarello na putu doma. Idem odmah danas pogledat.

24 tra 2009, 12:09

Krumpirić je napisao/la:stvarno, onda super...
ma svi se žale na sketchersice zbog toga, i ja sam skužila, iako ih obožavam, jeftine, a prilagodljive svakakvoj odjeći.

da jeftine, slag me strefio kad smo Liamove placali.
smrde :/ , da, ali su prekrasne, dijete ih izabralo. :dunno kaze da su mu jako udobne.

24 tra 2009, 21:04

LiK u outletu u Svetoj Nedjelji su 100kn!!

25 tra 2009, 09:32

Super odgovori će i meni poslužiti

25 tra 2009, 11:33

Krumpirić je napisao/la:LiK u outletu u Svetoj Nedjelji su 100kn!!

hm, a mozda su neke normalne jeftinije, ali moje dijete si je odabralo tene s 340 plavih lampica. :lol

25 tra 2009, 11:47

ako ti izgled nije bitan, a udobnost i cijena jesu najizbor je new balance.

25 tra 2009, 13:08

eli je napisao/la:ako ti izgled nije bitan, a udobnost i cijena jesu najizbor je new balance.

I ja mogu reći samo najbolje za new balance. Meni je to odlična patika.

25 tra 2009, 15:35

da, i ja bila kupila NB Marinu, odlične su. :zivili

25 tra 2009, 23:03

pa jesam ja prva napisala new balance :lol
kad me nitko za ozbiljno ne uzima :D

26 tra 2009, 07:28

Bila sam u petak u Pitarellu i Borovu i ništa obavila. :/ Imaju dobar izbor tenisica ali ja nisam znala izabrati. Sve mi je imalo neku manu :bonk
eli je napisao/la:ako ti izgled nije bitan, a udobnost i cijena jesu najizbor je new balance.

Ma, bitan mi je i izgled jer ja ne nosim traperice i trenirke, pa bi bilo poželjno da nisu bijele da se blješči do Marsa. A, gdje ima tih new balance za kupit?

26 tra 2009, 16:41

new balance ima na dosta mjesta po gradu, mislim i u turbo sportu? sigurno u smičklasovoj, preko puta iG-a.

a je li netko probao one neke nove MBT?
http://www.mbtshoesdirect.com/
baš me zanima kako to funkcionira?

26 tra 2009, 18:48

Beamama imas u Hervisu Solomonke za 699 kuna, crne odlicne ljetne trekerice. Ja cu ih kupiti sljedeci tjedan pa pozuri ;)
Imas jeftinije u Intersportu Pumine crne za 499 kuna. Nisam ih vidjela pa ne znam da li su trekerice ili tenisice.

Inace i ja za trekerice uvijek glasam za McKinley. Neunistive, nepoderive a udobne, mekane....

26 tra 2009, 21:05

Beam, napisala sam ti, u AM-u kod kina, kraj adidasovog dućana, nekakav sportski dućan :)
Ima ih i u Nami na Trgu.

Ako se još dvoumiš, gle ;):

Moje su potpuno crne, dakle kao cipele izgledaju, ali model je ovaj:

slika

26 tra 2009, 21:10

baš su mi lijepe :) kolko para?

inače, ja sam NB kupila u americi, plave, udobne, super, i evo, derem ih već petu godinu. i to su mi jedine tenisice. i ne zgledaju baš više ko nove, ali su cijele i dalje su ok. :proljece

26 tra 2009, 21:13

na nekoj akciji mislim da su bile oko 220 kn :)

26 tra 2009, 21:15

ja sam vidla lijepe tenisice od pume,kakva iskustva su vam s njihovim tenisicama?
Odgovori