Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

auto sjenilo

28 srp 2009, 08:25

trebala bi sjenilo za sunce za auto al moja gospodična je vidjela da ima sa motivom winxica

ako netko zna gdje ih ima i koja je cijena ja lijepo molim da mi napiše :kiss

Re: auto sjenilo

30 srp 2009, 21:53

Ja sam uzela u Emezzeti na munjevitog Jurica,ne sjecam se jel bilo na winxa al bilo je na raznorazne likove,tako da ako ti nije s neruke pogledaj.
Mislim da sam platila oko 35 kuna,nisam sigurna jer sam uzela jos nekih drugih stvari

25 kol 2009, 19:02

Moze meni netko reci di ima tih sjenila za kupiti (kakvih god), nigdje ih vidjeti, a sad nam vec jako trebaju...

26 kol 2009, 13:38

Rogue imaš u svakoj Auto Hrvaskoj,nisu baš nešto sad spešl,ima na snoopy-a i tak ti klasični,al posluzit ce posto mi se čini da je hica :mah

26 kol 2009, 13:39

imaš u bauhausu

27 kol 2009, 10:13

tnx, nasli smo ih!

19 ožu 2010, 13:54

trebaju nam sjenila za auto koja STVARNO štite od sunca pa ako netko ima za preporučiti...
(imamo neka lijeva koja nimalo ne služe svrsi, osim šarenog dječjeg motiva koji ih uveseljava, koma su...) :dunno

19 ožu 2010, 15:06

mi smo jedne godine naletili na super sjenila u jednom dječjem dućanu, čini mi se da su bila brevi :conf no pogledat ću ti u autu.
Imaju rolo sistem.

19 ožu 2010, 15:12

sjećaš li se slučajno koji je to dućan bio? :)

19 ožu 2010, 15:16

Ma kupila sam ga u Rovinju pa zato nisam napisala :)
Ali je neka poznata dječja marka pa vjerujem da ga se može naći i u Zagrebu

22 ožu 2010, 10:23

mama njonji provjerila sam, da marka je brevi :mah

22 ožu 2010, 12:50

hvala! :mah

21 tra 2010, 20:49

evo samo da stavim info ako nekom bude trebalo ovih dana: kupili smo sjenila za auto u Intersparu u GM, ima šarenih sa dječjim motivima i jednobojnih crnih :mah

22 tra 2010, 09:57

mama njonji - jel doista i stite od sunca?

22 tra 2010, 10:02

i ja bih one roletice koje stvarno štite od sunca, a ne ove prozirne s dječjim motivom, nisu učinkovite za svoju svrhu, a stalno se odljepljuju od stakla i padaju kad se zalupe vrata... ako zna tko gdje kupiti u zg-u :dunno

22 tra 2010, 11:12

Trini je napisao/la:mama njonji - jel doista i stite od sunca?

štite samo ako su dvije na jednom prozoru (jedna preko druge) :/
nažalost, nismo nigdje našli one što se povlače pa smo kupili ove na čep al onda su mi rekli da probam staviti dvije na jedan prozor i tako stvarno djeluje :)

22 tra 2010, 15:03

evo rolice, jesu to te, lastavice? http://www.brevi.eu/en/prodotti-prima-i ... ibile.html

čine mi se super, iako i one imaju te čepove, samo možda malo bolje drže :dunno

sad još to treba iskopati tu kod nas... na brevi stranicama se spominje trgovina Sunčeko u Dubravi, ali im se navedeni broj telefona ne koristi... jeli zna netko da li ta trgovina još postoji u Grižanskoj?
Zadnja izmjena: boysmama; 22 tra 2010, 15:16; ukupno mijenjano 1 put/a.

22 tra 2010, 15:13

I ja sam danas malo googlala i nasla u hrvatskoj dobavljaca koji nudi rolo sjenilo za bocna vrata, na drugim forumima ljudi vele da je to stvarno dobra zastita za klince, "Alpin - SJENILO ZA SUNCE 2X43 - 60243", cijena je 60 kn.

http://www.molydon.hr/info_proizvodi.php?id=555

inace je dobavljac http://www.molydon.hr/pro_all.php?grupa=Ljetni#

jedini je bed sto nema trenutno kod nas (zvala sam molydon), cekaju da dodje iz Autrije. Kad dodje, mislim da cu ja to svakako kupiti!

Edit - nista se ne busi na vratima nego se lijepi sa priljepcima!

22 tra 2010, 15:17

hvala, trini, samo mi se i ona čine prozirna...

22 tra 2010, 15:19

Mi smo imali za najstarijeg nesto slicno (edit - izgorilo skupa sa ukradenim automobilom :/ ), i bilo je ok, mislim ako se usporedi s ovim obicnim sjenilima koja su nist koristi!

23 tra 2010, 12:13

boysmama, je to su ta sjenila. ne sjećam se problema s čepovima.

23 tra 2010, 13:20

mi smo te na roleticu kupili u TL marke Graco. 2komada nekih 70 kn.

24 tra 2010, 07:36

snowwhite, zvala ja TL, nemaju ih vec neko vrijeme :/

24 tra 2010, 08:41

snowwhite, zvala ja TL, nemaju ih vec neko vrijeme

Ne znam znaš li, možeš ih pitat da ti provjere stanje u ostalim prodavaonicama, pa da ti ''povuču'' u tebi najbližu trg.
Oko Božića sam ovaj Graco vidjela u ST. u Jokera, a uvjerena sam da ga imaju u Makarskoj.
Tamo nije neki promet i što god sam tražila imali su, pa su mi ''povukli'' u ST.
Konkretno- kišnu navlaku za kolica.
Pa pokušaj. Ja ću uzet ovaj iz molyidona, a mm mi je rekao da je najbolje potražit u salonima autoopreme.

06 svi 2010, 15:53

molydon ce ih dobiti tek nakon 15.5. :/

06 svi 2010, 16:49

e i nama trebaju, zna li neko ima li ih u Zd?

07 svi 2010, 00:27

snowwhite je napisao/la:mi smo te na roleticu kupili u TL marke Graco. 2komada nekih 70 kn.

I mi smo kupili te Graco i uopće mi ne valjaju, čepovi ih ne drže pa stalno padaju.
A i teški su, bojim se da bi u slučaju sudara mogle ozbiljno ozlijediti dijete.

Mi sada tražimo one obične, lagane.

Ako nekoga ipak zanimaju ove Graco, vidjela sam ih prije par dana u Turbo Limaču u Slav.Brodu.

07 svi 2010, 21:51

kika 2 je napisao/la:e i nama trebaju, zna li neko ima li ih u Zd?

mi smo prošle godine kupili u Zadru Graco sjenila roletice u TL u Relja centru, ali ih je mudrica strgala do kraja ljeta :protest ...sad razmišlamo o zatamnjivanu stražnjih stakala :conf

14 ruj 2010, 16:33

Gledala sam jučer u TL-u i nema ih
Makar ne ovdje u Dubrovniku

Ima li toga po benzinskim postajama možda?

03 svi 2011, 14:05

podižem malo - vidjela sam u Adaxu ove roletice-sjenila o kojima pričate, firme JANE, cijena 137kn
da li ih netko ima i kako ste zadovoljni?
Odgovori