Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Lego

10 stu 2009, 13:36

M. u zadnje vrijeme totalno okida na Legiće pa bih mu htjela uzeti neki veći komplet.
Zanima me od kud da opće počnem tražiti? Turbo limač? Muller? Preko neta?

Re: Lego

10 stu 2009, 14:13

Muller u CC1 ima obično veliki izbor, kad si već tamo imaš i TL i One to play ( i oni su imali dosta dobar izbor prošle godine).
Mi imamo već toliko tih (kuća, aviona i sl...) da mislim da ću ja staviti veto na daljnje kupovine :mrgreen: jer ih nemamo kamo slagati više

10 stu 2009, 14:46

i mi ih kupujemo gdje stignemo. trenutno sin radi na popisu novogodisnjih zelja i samo su legici na spisku :). zakljucili su da bi najbolje bilo da te vece stvari lijepe kako slazu, jer im bude zao kad ih nakon nekog vremena ipak rastave ;).

10 stu 2009, 14:48

Sunshine je napisao/la:M. u zadnje vrijeme totalno okida na Legiće pa bih mu htjela uzeti neki veći komplet.
Zanima me od kud da opće počnem tražiti? Turbo limač? Muller? Preko neta?

http://www.kockice.org/where-to-buy-lego/

10 stu 2009, 14:50

jer im bude zao kad ih nakon nekog vremena ipak rastave .

O, mi imamo i upute za sastavljenje - imamo dvije kuće koje se mogu sastaviti na tri načina, tako da mislim da ćemo to preko zime kad budu neki praznici raditi :) (ja bi im pustila da sve rastave, ali MM dobije napade da više neće znati sastaviti - dobro da ne čita - mam bi ih išao lijepiti :mrgreen: )
Zadnja izmjena: Kris2; 10 stu 2009, 15:38; ukupno mijenjano 1 put/a.

10 stu 2009, 15:37

ebay - odličan izbor, nađe se vrlo povoljnih

10 stu 2009, 15:43

Lu, koji ebay??? Ja sam jednom naručila ali k bratu u Austriju jer je dostava za HR bila ultrasuperskupa :dunno

10 stu 2009, 15:58

ja sam nabavljala na uk http://www.ebay.co.uk/

sa dostavom je bilo jeftinije nego kod nas, a osim toga kupila sam fenomenalnih legića po sitnoj cijeni kakvih kod nas uopće nema

10 stu 2009, 16:09

Jesi kupovala i rabljene ili samo nove?? Ovaj koji sam ja kupila je bio neki Spužvabob, kolekcionarski primjerak, ti se više ne rade a Tin baš zapilio za njega.

idem malo gledati ponudu na .uk.

Da li si platila carinu??

10 stu 2009, 16:57

kupovala sam i rabljene i nove
svi su izgledali kao novi samo nisu imali original kutiju
ja sam najviše kupovala likove iz Harry Pottera i životinje
nisam platila carinu ni jednom, ali ja sam kupovala male paketiće ( najveći je bio kao npr. dvije kutije domaćice )

12 stu 2009, 09:53

O, mi imamo i upute za sastavljenje

imamo i mi vecinu, ali kockice zavrse u kutiji sa brdo ostalih kockica, pa je jako tesko naci ono sto im treba (dobili su od rodjaka ogromnu kutiju punu legica).

12 stu 2009, 10:59

Zato ti to MM nadgleda :mrgreen: - ma ja bi im sve pustila da pomiješaju i ja sam tako imala, pa slažeš kaj hočeš

12 stu 2009, 11:08

skidam kapu TMu :klanja

idem vidjeti ima li policijske postaje na onom gore linku...

12 stu 2009, 11:42

Trenutno je bas velika ponuda legica, mi smo jucer u Intersparu kupili kombajn za 289 kn (311 kn je u Mulleru - trenutno na akciji za 299 kn :lol , u TL-u je 299 kn), vucnu sluzbu za 99 kn u TL-u (u Mulleru je 109 kn).
Zapravo treba malo kruziti po ducanima i da se naci jeftinije, ali razlike svega 10-50 kn.

Muller ima velik izbor, neke su kutijice jeftinije nego u TL-u neke skuplje, One2Play ima gotovo iste cijene kao i TL.

TL u King Crossu ima dosta kutija nove kolekcije LEGO CITY TRAFFIC:
http://city.lego.com/en-us/Products/Tra ... fault.aspx
koju smo dugo cekali da sitgne. I vidim da ce brzo planuti.

Ovo:
http://city.lego.com/en-us/Products/Fire/7945.aspx
sam dobila preko frendice dosta jeftinije za Bozic, ali vidim da su cijene te postaje oko 500 kn i to znaju varirati do 50 kn razlike. U TL-u ih vise gotovo nema.

12 stu 2009, 14:26

Da, baš ovaj mi se sviđa i mislim da bi M. bio oduševljen :

slika

12 stu 2009, 17:47

Sun, Luka je to pozelio jos prije pola godine od Djeda Mraza pa sam reagirala na vrijeme, platila sam svega 400 kn :dada

12 stu 2009, 23:57

http://www.mueller.hr/prospekt/content_ ... t_@hr.html

Nu, pod igračke. Do 15.11.

13 stu 2009, 08:52

Sjemenka, pola ovih igracaka nije uopce bilo, neke na kojima pise da su snizene nisu, a neke kojih nema u katalogu jesu snizene...Ja sam htjela kupiti gradsku cetvrt sa autobusom jer je cijena ok, ali sipak...nije bilo...

13 stu 2009, 11:13

upomoc...mi imamo vatrogasnu postaju sa slike od priej par postova, dobio prosle godine za bozic odusevljen i dan danas...kod nas se sve igracke sklanjaju i imaju svoj vijek trajanja, jedino legici smiju uvijek biti na podu...jer stalno se nesto gradi....

nego upomoc gdje mogu naci policijsku postaju, broj na njoj 7744 ( kao ova vatrogasna samo policijska)

13 stu 2009, 11:21

Mislim de je bilo prošle godine u Mulleru, mi smo isto vatrogasce kupili (manji su :))

13 stu 2009, 13:40

Imas tu policiju za 750 kn u Mulleru u CC, imas i u TL-u (samo ne znam u kojem, mozes nazvati prije i pitati, znam da su imali, isto oko 750 kn).
Najbolje ti se zaletiti do CC-a jer tamo imam i TL i OneToPlay i Muller, a ako nemaju tamo u TL-u ili OneToPlayu, cure ti mogu na kompjuteru vidjeti gdje ju imaju u njihovim trgovinama.

15 stu 2009, 11:13

Vec danima zelim napisati i uvijek zaboravim, mi smo neke kutije kojih nema u HR u ducanima (SPACE POLICE) kupili u Neckermannu.
Skuplji su nego u trgovinama, cak i na snizenju, pogledajte na netu (iako su u katalogu jeftiniji jer u katalogu je pdv 22%, a na netu 23%, tak mi je zenska rekla).

16 stu 2009, 01:04

Vidjela sam Lego ako se ne varam (mozda je i Playmobile, ali mislim ipak Lego) u Superkonzumu, do sada toga nije bilo. Ima veeelikih kutija. E sad, ako se isplati čekati ono njihovo sniženje od 50% i ako bude i za Lego to bi bilo super. :dada

Ne znam točno kojih sve tema, nisam baš pazila, jer moji sada žele Lego Wall-eja kojeg ne znam gdje da nađem. :roll:

16 stu 2009, 09:21

pratim vas
moja curka negdje vidjela lego farmu :dunno neznam dal na netu ili katalogu

jeste vidjele negdje tu farmu?

16 stu 2009, 09:34

evo našla sam u neckermanovom katalogu , imaju sniženje
samo ja baš nemam lijepa iskustva s naručivanjem preko njih

http://www.neckermann.hr/hr/nm2/home/su ... %26meta%3D

16 stu 2009, 10:08

ciara, nama tri kutije LEGA iz Neckermanna isporucili u roku od 4-5 dana (nije bila ista narudzba).

16 stu 2009, 10:34

vedi jesi možda naručila ovaj osnovni paket
što ima u njemu?

16 stu 2009, 10:37

Koji osnovni paket?

Narucili smo seriju iz LEGO POLICE jer toga nema u trgovinama, ostalo kupujemo u trgovinama jer je jeftinije od Neckermanna.

16 stu 2009, 10:40

ovo je osnovni paket
slika

16 stu 2009, 15:40

Ciara je napisao/la:ovo je osnovni paket
slika

Je li to Lego Duplo ili neduplo? :mrgreen:
Ja nemam loša iskustva s Neckermannom, sviđa mi se što mi vrate lovu bez pitanja ako mi se nešto ne sviđa.

Vidjela sam u novom Intersparovom katalogu Lego Zoo za 300 kn. Za farmu ne znam.
Odgovori