Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
10 stu 2009, 13:36
M. u zadnje vrijeme totalno okida na Legiće pa bih mu htjela uzeti neki veći komplet.
Zanima me od kud da opće počnem tražiti? Turbo limač? Muller? Preko neta?
10 stu 2009, 14:13
Muller u CC1 ima obično veliki izbor, kad si već tamo imaš i TL i One to play ( i oni su imali dosta dobar izbor prošle godine).
Mi imamo već toliko tih (kuća, aviona i sl...) da mislim da ću ja staviti veto na daljnje kupovine

jer ih nemamo kamo slagati više
10 stu 2009, 14:46
i mi ih kupujemo gdje stignemo. trenutno sin radi na popisu novogodisnjih zelja i samo su legici na spisku

. zakljucili su da bi najbolje bilo da te vece stvari lijepe kako slazu, jer im bude zao kad ih nakon nekog vremena ipak rastave

.
10 stu 2009, 14:48
Sunshine je napisao/la:M. u zadnje vrijeme totalno okida na Legiće pa bih mu htjela uzeti neki veći komplet.
Zanima me od kud da opće počnem tražiti? Turbo limač? Muller? Preko neta?
http://www.kockice.org/where-to-buy-lego/
10 stu 2009, 14:50
jer im bude zao kad ih nakon nekog vremena ipak rastave .
O, mi imamo i upute za sastavljenje - imamo dvije kuće koje se mogu sastaviti na tri načina, tako da mislim da ćemo to preko zime kad budu neki praznici raditi

(ja bi im pustila da sve rastave, ali MM dobije napade da više neće znati sastaviti - dobro da ne čita - mam bi ih išao lijepiti

)
Zadnja izmjena:
Kris2; 10 stu 2009, 15:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
10 stu 2009, 15:37
ebay - odličan izbor, nađe se vrlo povoljnih
10 stu 2009, 15:43
Lu, koji ebay??? Ja sam jednom naručila ali k bratu u Austriju jer je dostava za HR bila ultrasuperskupa
10 stu 2009, 15:58
ja sam nabavljala na uk
http://www.ebay.co.uk/sa dostavom je bilo jeftinije nego kod nas, a osim toga kupila sam fenomenalnih legića po sitnoj cijeni kakvih kod nas uopće nema
10 stu 2009, 16:09
Jesi kupovala i rabljene ili samo nove?? Ovaj koji sam ja kupila je bio neki Spužvabob, kolekcionarski primjerak, ti se više ne rade a Tin baš zapilio za njega.
idem malo gledati ponudu na .uk.
Da li si platila carinu??
10 stu 2009, 16:57
kupovala sam i rabljene i nove
svi su izgledali kao novi samo nisu imali original kutiju
ja sam najviše kupovala likove iz Harry Pottera i životinje
nisam platila carinu ni jednom, ali ja sam kupovala male paketiće ( najveći je bio kao npr. dvije kutije domaćice )
12 stu 2009, 09:53
O, mi imamo i upute za sastavljenje
imamo i mi vecinu, ali kockice zavrse u kutiji sa brdo ostalih kockica, pa je jako tesko naci ono sto im treba (dobili su od rodjaka ogromnu kutiju punu legica).
12 stu 2009, 10:59
Zato ti to MM nadgleda

- ma ja bi im sve pustila da pomiješaju i ja sam tako imala, pa slažeš kaj hočeš
12 stu 2009, 11:08
skidam kapu TMu
idem vidjeti ima li policijske postaje na onom gore linku...
12 stu 2009, 11:42
Trenutno je bas velika ponuda legica, mi smo jucer u Intersparu kupili kombajn za 289 kn (311 kn je u Mulleru - trenutno na akciji za 299 kn

, u TL-u je 299 kn), vucnu sluzbu za 99 kn u TL-u (u Mulleru je 109 kn).
Zapravo treba malo kruziti po ducanima i da se naci jeftinije, ali razlike svega 10-50 kn.
Muller ima velik izbor, neke su kutijice jeftinije nego u TL-u neke skuplje, One2Play ima gotovo iste cijene kao i TL.
TL u King Crossu ima dosta kutija nove kolekcije LEGO CITY TRAFFIC:
http://city.lego.com/en-us/Products/Tra ... fault.aspxkoju smo dugo cekali da sitgne. I vidim da ce brzo planuti.
Ovo:
http://city.lego.com/en-us/Products/Fire/7945.aspxsam dobila preko frendice dosta jeftinije za Bozic, ali vidim da su cijene te postaje oko 500 kn i to znaju varirati do 50 kn razlike. U TL-u ih vise gotovo nema.
12 stu 2009, 14:26
Da, baš ovaj mi se sviđa i mislim da bi M. bio oduševljen :
12 stu 2009, 17:47
Sun, Luka je to pozelio jos prije pola godine od Djeda Mraza pa sam reagirala na vrijeme, platila sam svega 400 kn
13 stu 2009, 08:52
Sjemenka, pola ovih igracaka nije uopce bilo, neke na kojima pise da su snizene nisu, a neke kojih nema u katalogu jesu snizene...Ja sam htjela kupiti gradsku cetvrt sa autobusom jer je cijena ok, ali sipak...nije bilo...
13 stu 2009, 11:13
upomoc...mi imamo vatrogasnu postaju sa slike od priej par postova, dobio prosle godine za bozic odusevljen i dan danas...kod nas se sve igracke sklanjaju i imaju svoj vijek trajanja, jedino legici smiju uvijek biti na podu...jer stalno se nesto gradi....
nego upomoc gdje mogu naci policijsku postaju, broj na njoj 7744 ( kao ova vatrogasna samo policijska)
13 stu 2009, 11:21
Mislim de je bilo prošle godine u Mulleru, mi smo isto vatrogasce kupili (manji su

)
13 stu 2009, 13:40
Imas tu policiju za 750 kn u Mulleru u CC, imas i u TL-u (samo ne znam u kojem, mozes nazvati prije i pitati, znam da su imali, isto oko 750 kn).
Najbolje ti se zaletiti do CC-a jer tamo imam i TL i OneToPlay i Muller, a ako nemaju tamo u TL-u ili OneToPlayu, cure ti mogu na kompjuteru vidjeti gdje ju imaju u njihovim trgovinama.
15 stu 2009, 11:13
Vec danima zelim napisati i uvijek zaboravim, mi smo neke kutije kojih nema u HR u ducanima (SPACE POLICE) kupili u Neckermannu.
Skuplji su nego u trgovinama, cak i na snizenju, pogledajte na netu (iako su u katalogu jeftiniji jer u katalogu je pdv 22%, a na netu 23%, tak mi je zenska rekla).
16 stu 2009, 01:04
Vidjela sam Lego ako se ne varam (mozda je i Playmobile, ali mislim ipak Lego) u Superkonzumu, do sada toga nije bilo. Ima veeelikih kutija. E sad, ako se isplati čekati ono njihovo sniženje od 50% i ako bude i za Lego to bi bilo super.
Ne znam točno kojih sve tema, nisam baš pazila, jer moji sada žele Lego Wall-eja kojeg ne znam gdje da nađem.
16 stu 2009, 09:21
pratim vas
moja curka negdje vidjela lego farmu

neznam dal na netu ili katalogu
jeste vidjele negdje tu farmu?
16 stu 2009, 09:34
evo našla sam u neckermanovom katalogu , imaju sniženje
samo ja baš nemam lijepa iskustva s naručivanjem preko njih
http://www.neckermann.hr/hr/nm2/home/su ... %26meta%3D
16 stu 2009, 10:08
ciara, nama tri kutije LEGA iz Neckermanna isporucili u roku od 4-5 dana (nije bila ista narudzba).
16 stu 2009, 10:34
vedi jesi možda naručila ovaj osnovni paket
što ima u njemu?
16 stu 2009, 10:37
Koji osnovni paket?
Narucili smo seriju iz LEGO POLICE jer toga nema u trgovinama, ostalo kupujemo u trgovinama jer je jeftinije od Neckermanna.
16 stu 2009, 10:40
ovo je osnovni paket
16 stu 2009, 15:40
Ciara je napisao/la:ovo je osnovni paket

Je li to Lego Duplo ili neduplo?
Ja nemam loša iskustva s Neckermannom, sviđa mi se što mi vrate lovu bez pitanja ako mi se nešto ne sviđa.
Vidjela sam u novom Intersparovom katalogu Lego Zoo za 300 kn. Za farmu ne znam.