Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
12 pro 2009, 14:05
jeste li vidjeli gdje??
bilo u metrou, naravno više nema. u mulleru nema. u tl nema.
natuknula sam mu da postoji onaj lego policijski kamion, i rekao je samo da zna, ali da to nije to.
plizzzzz
Zadnja izmjena:
Megan; 14 pro 2009, 19:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: Spojene teme
12 pro 2009, 14:25
Baci oko u onaj mali ducancic na Jarunskom placu, "Medo". Oni znaju imati dosta Lego kompleta.
12 pro 2009, 16:39
Možda u Ipercoopu u King c.? Oni sad imaju pristojan izbor igračaka. Nazovi ih.
12 pro 2009, 16:42
Ako ne nađeš kod nas nazovi Baby centar u Brežice
12 pro 2009, 17:55
Baby cenar u Brežicama je prije desetak dana kad sam bila imao mizerno slab izbor legića.
Također sam čula da ne posluju baš najbolje, da im je račun često u blokadi i da su zato izgubili suradnju sa Global refund-om. Doduše, ono po što sam ja došla su imali ali se sad zezam s ddv-om i ne mogu ga podići na pošti kod nas.
Novamama, ovo što tražiš sam prilično sigurna da sam vidjela na otvorenju West gate-a u Mulleru.
12 pro 2009, 20:38
hm, nemoj me za riječ loviti al mislim da sam je vidjela u GM u Mulleru za 754kn?? Jel moguće da je to to?
I ima u Baby centru u Brežicama - vidi katalog, 9. stranica - 74 eura
http://portal.baby-center.si/PortalSLO//uploads/01-15_NOVEMBER%20II.pdf
12 pro 2009, 20:43
Sanika, to je to. 100 eurica je kod nas.
12 pro 2009, 22:38
Rimaithor je napisao/la:Sanika, to je to. 100 eurica je kod nas.

Dzizus

,stvarno je too much
12 pro 2009, 23:13
100 eura??
metrou je koštalo 399 kn!!
prije 2 mjeseca, ja bila s djetetom on to vidio i od tada o tome priča! i ja pametna išla prije koji tjedan to kupiti da sačuvam za božić i naravno nema!
u mulleru imaju ovo:
http://shop.lego.com/product/?p=7743&La ... &ShipTo=USza 300njak kn.
niš. idem mu to kupiti sutra jer ću i bez toga ostati.
13 pro 2009, 15:18
heeeeeeelp
ovako, moj sin je pisao DM-u da za poklon zeli lego polic.postaju (sifra je 7744).obzirom da to puno kosta, a takve poklone ili dobije za rodjendan ili donese DM mislili mu to uzeti sada jer si jaaako jaaako zeli, samo to i nista drugo. zakasnili smo........ jako smo zakasnili jer je nema N I G D J E, ama bas nigdje, stici ce vjerojatno u sijecnju ali to mi ne igra nikakvu ulogu. nema je cak ni u ljubljani u muelleru, zvala ja vec.... lagano me fata panika i ocaj..
ima li koja dobra dusa da mi pogleda negdje vani, mozda cak i kupi (saljem lovu di treba) i ako netko dolazi prije bozica u HR..........
13 pro 2009, 15:52
pratim ovo, ako budem ja ili mm dolazili prije bozica, javim ti.
kod nas ima sigurno, ne znam tocnu cijenu.
13 pro 2009, 16:06
u Konzumu u Gajnicama jesi možda zvala??
ja prekjučer bila s djecom tamo, stajala je jedna postaja izložena u staklu, možda ima još??
13 pro 2009, 16:08
u baby centru u Brežicama, možeš i njih zovnit sutra?
13 pro 2009, 16:10
Da li je to ona ista koju je tražila NOvamama? Ima je u katalogu Baby centra u Brežicama.
Provjeri ako se može naručiti na slovensku adresu ja ću ići drugi tjedan u Sloveniju, ali se bojim da neću imati vremena gledati po dućanima. Detalji na pp ako hoćeš
13 pro 2009, 16:13
Ja bi ti mogla ovdje kupiti i poslati po mojima jer mi dolaze za Bozic, al' se u Hr vracaju poslije N. godine (oni su u Ri, pa bi ti poslali postom u Zg), mislim da ti ta opcija ne igra ako zelis da mu to bude poklon za Bozic, ili...?
13 pro 2009, 22:26
to se nama dogodilo prošli Božić.....bilo ih koliko želiš i nešto prije Božića nestale....pa smo kupili vatrogasce...koma znam....držim fige da nađeš---
14 pro 2009, 09:59
Tamy, ja jutros zvala nas Metro. Kaze da su vec imali potraznju, ali nemaju ih vise od kada su zadnjeg prodali jer je to proslogodosinji artikl i vise ne narucuju
14 pro 2009, 10:08
mm bio za vikend u metrou, ja bila u TL i one2 playu, zvala i u rijeku u TL, zvala mueller u ljubljani - nema ... nas mueller ce ju dobit u sijecnju, tad mi vise ne treba.......

u Konzumu u Gajnicama jesi možda zvala??
ja prekjučer bila s djecom tamo, stajala je jedna postaja izložena u staklu, možda ima još??
zvala, nema
zvala i brezice - nema
14 pro 2009, 10:42
Ajme potražnje

dva topica na istu temu

Jesi pisala (email - odgovaraju brzo)/zvala Brežice baby centar? To nije daleko, pol sata od ZG, a ko što kaže Palunkica ima ih u katalogu.
Sretno
I probajte pregovarati, P. je isto htjela to al smo dogovorili drugu opciju na kraju

Ajoj edit, vidim da si zvala Brežice
Jesi gledala u Škrinjici, Domjanićeva?
14 pro 2009, 10:47
Jesi zvala Muller u Gardenu Mallu? Pisala sam da sam tamo vidjela. Znaš da su ti Mulleri po gradu različiti po asortimanu.
14 pro 2009, 11:14
nema niti u jednom muelleru
14 pro 2009, 11:15
Poslala sam ti pp
14 pro 2009, 11:54
nema
nigjde nema, propala u zemlju
14 pro 2009, 11:57
ako nagovoris nekoga da ti kupi u becu i donese u Untere Donaustr. do srijede

, ja cu se pobrinuti za dostavu do zagreba.
14 pro 2009, 12:06
i ja tražim pa molim i meni info
14 pro 2009, 12:21
Jesi pitala u baby centru da ti povuku iz nekog drugog njhovog dućana u Brežice? Dostaav iz Brežica je pisofkej
14 pro 2009, 12:24
daj nazovi Konzum u Tower Centru u Rijeci, ako ima ja ću ti danas otići po to.
jesi zvala TL u Toweru?
ma ako nađeš u Rijeci negdje da je u gradu, ja ću ti to uzeti i poslati.
14 pro 2009, 12:26
baš mi je žao...evo gledala sam ti i ja u Mulleru u Koprivnici, ali nema ni ovdje.