Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
08 lip 2010, 08:50
Gdje ima za kupiti ta "spravica" za puhanje balona od sapunice? Već dva dana je tražim ali nema je nigdje
Jel znate gdje je trenutno ima?
08 lip 2010, 09:02
u svakom vecem ducanu tipa kaufland, interspar, billa i sl. kaufland sigurno.
u svakom ducanu s djecjim igrackama.
po kojekakvim standovima na placu.
08 lip 2010, 09:12
Ja sam bila u getrou, 3 konzuma i na Jarunskoj tržnici ali bezuspješno.
Ja uvijek tražim na krivim mjestima
Prošetat ćemo do tintilinića na Vrbane (ne znam zašto se tog nisam odmah sjetila), možda onda tamo nađem, hvala shnita
08 lip 2010, 09:13
Ima TL, ima čak i one velikih dimenzija.
Imaš i u Boćarskom (park)
08 lip 2010, 09:19
U Nami ih ima sigurno u odjelu gdje su igračke.
08 lip 2010, 09:27
ima ih kod onih striceka koji prodaju kokice, usecerene bademe i sl.
08 lip 2010, 09:42
i u Lidlu (ali povremeno, kao i sve kod njih uostalom) ima nekih s velikim okvirima za king size balone, kao i posebne sapunice, te sapunice ima i u Mulleru.
08 lip 2010, 09:56
kad ideš k svojima u zagorje, provjereno ima u konzumu u krapinskima (a odmah i kavu popijemo

)
08 lip 2010, 10:11
Na Boćarskom ima onaj striček kaj prodaje zmajeve, a čini mi se
prema navedenim dućanima da ti i ta lokacija odgovara.
U ostalim dučanima ima, ali ne uvijek.
08 lip 2010, 11:09
Evo bili mi u šetnji, al nema ni u tintiliniću
Ima li ta "sprava" neko ime? Ljudi me čudno gledaju kad pitam "...imate li ono za puhanje balona od sapunice"

, skuže nakon par sekundi na što mislim
Tonka, nažalost k mojima idemo tek za 2 tjedna...
Mislim da ću mužića poslat po to u city centar kad će ići po pelene već danas (tamo su muller, DM, TL...u jednom od tih dućana mora bit!) , ako ne onda ćemo kod ovog stričeka u Boćarski.
Hvala cure
08 lip 2010, 11:13
ima i u Offertisimi
08 lip 2010, 12:45
ima u mulleru 100%.

barem u ovom u garden mall-u.
stoji tam di su pikule i te neke sitnice
08 lip 2010, 16:07
Mislim da ću mužića poslat po to u city centar kad će ići po pelene već danas (tamo su muller, DM, TL...u jednom od tih dućana mora bit!)
vidila danas u Muellleru u City Centru, ima ih nekoliko različitih vrsta, manjih, većih, itd...prodaju čak i tekućinu refill u dodatnim bocama
08 lip 2010, 21:43
Evo da se javim, bili mi danas svo troje u mulleru (u city centru)
odnosno pred mullerom jer su ranije zatvarali zbog inventure i nisu više puštali kupce unutra nego samo van -ajd sad recite koje smo mi sreće
Ni pelene nismo kupili tamo.
Onda smo išli u TL-nema
u intersparu su imali ali je rasprodano sve,
tintilinić-nema,
Na kraju smo našli neki u one2play-u za 7 kn, ali onaj kružić za puhanje je veličine graška

, no dobro, poslužit će i taj zasad
08 lip 2010, 21:46
vidjela večeras u dioni na jarunskom placu
08 lip 2010, 21:50
Sutra onda ujutro kad idemo u šetnju jurimo tamo, blizu mi je.
Tražila sam na tržnici,ali u dioni nisam bila. Hvala dunja
09 lip 2010, 04:07
skorpionka je napisao/la:vidila danas u Muellleru u City Centru, ima ih nekoliko različitih vrsta, manjih, većih, itd...prodaju čak i tekućinu refill u dodatnim bocama

Mene zanima taj refill

, koliko tekućine za koliko kuna jer smo kupili pištolj za te balunčiće ali ne možemo nabaviti tekućinu (ova kućne radinosti ništa ne valja ili ja ne znam dobro pogoditi omjere

)?
09 lip 2010, 10:11
nema više dobrog starog Čarlija ,mislim Čarlija stare recepture .
Ja pokušala sa svim i svačim dok je K bila manja i zaluđena tim balončićima ,trošila je tu tekućinu na litre ,al bezuspješno ,imala čak i neki recept s glicerolom ,nula bodova.
09 lip 2010, 10:19
teutonija je napisao/la:imala čak i neki recept s glicerolom ,nula bodova.

ovo sam i ja neki dan probala - nema pojma

mozda ima neko neki dobar recept?
09 lip 2010, 10:28
Muller,mi kupili nedavno!
09 lip 2010, 10:51
Ja napravim refil od bilo kojeg praška za
suđe, koji mi je trenutno u opticaju
I sasvim je OK.
11 lip 2010, 08:52
IIna pa kak je oK nijedan ne radi mjehuriće il onak ko krene i onda odmah pukne .Super sam to objasnila
11 lip 2010, 09:17
Pa ne znam, meni radi
Možda stavite previše ili premalo.
Nemam pojma. Meni radi čak i na onom
ogromanjskom kolutu od dvadeset centimetara
11 lip 2010, 22:53
Evo ja sam našla u dioni konačno, uzela sam odmah 3 komada pa smo zasad opskrbljeni

(oko 4 kn su) Hvala dunja
11 lip 2010, 23:07
Ni meni ne funkcionira sa det.za sudje!
Porobala sa vise vrsta I nista.
A sjecam se da sam ko klinka uredno sa likvijem ili carlijem uspjevala.
Bas cu pogledat za taj refil u mulleru jer curka ima neku spravicu na baterije koja radi super balone svih velicina tj radila je dok je bilo tekucine.
19 lip 2010, 17:49
Moze se jos dodati par kapi glicerina u smjesu od vode i deterdenta. Nisam probala, namjeravam.
19 lip 2010, 18:07
MALA2006 je napisao/la: curka ima neku spravicu na baterije koja radi super balone svih velicina
ja bi ovako nesto.... di to mogu kupiti?
04 srp 2010, 09:41
Meni funkcionira sampon!! Ni glicerin ni deterdent za sude... Sampon djecji Babylove
04 srp 2010, 13:26
Plusic je napisao/la:MALA2006 je napisao/la: curka ima neku spravicu na baterije koja radi super balone svih velicina
ja bi ovako nesto.... di to mogu kupiti?
nitko?
04 srp 2010, 13:56
Mislim da je nešto slično (ali ne na baterije) bilo u Lidlu, iako im nije u redovnoj ponudi možeš ih nazvati pa oni provjere stanje na skladištu i dostave ti u najbliži dućan.
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-6DD ... =noservice