Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Gdje iznajmljujete skijašku opremu?

04 sij 2011, 11:26

A da je pristojna. kecerin više nema ništa, Keindl nekaj jako staro, a ja bi fine relativno nove skije (dobili smo jedne, ali nisu karving pa mu to ne bi dala ove godine), a izgleda da će mu ipak trebati i pance, jer su mu ove koje sam kupila (broj 36-40 roces) ipak prevelike, čak i uz čarapu

Re: Gdje iznajmljujete skijašku opremu?

04 sij 2011, 11:33

Ja sam znala u Žutom mačku. Opcija koju bi svi oko mene koristili, a tebi bi mogla biti previše stresna, kao i meni tada, je na skijalištu. Nitko nikad oko mene nije ostao bez poštene opreme, a mislim i jeftinije. Na skijalištu. Po ure prije škole.

04 sij 2011, 11:34

To mi je preveliki stres, ja ipak volim imati sve gotovo prije :lol

04 sij 2011, 11:36

Znala sam :faca . Al morala sam napisat. Jer je istina :lol .

04 sij 2011, 11:51

Žuti mačak mi se ne javlja, sad sam na kraju nazvala Rost sport imaju po 350 kuna komplet, ili po 450 kuna ako skije idu prvi put van. Kod kecerina je 250, ali su skije skroz šugave, a panci nemaju

04 sij 2011, 11:53

Ne budi luda, na skijalištima uzmi! Može ih svaki dan zamjeniti.

04 sij 2011, 11:56

Vidjet ću s MMom što on misli, dolazimo u nedjelju, u ponedjeljak ujutro je već škola, ne znam kad bi se trebali dignuti da to obavimo.

Ovo mi je prvi ovakav slučaj, inače uvijek kupujemo opremu, ali kako je moj stvarno nesportski tip, izgleda da mi se ne isplati :ajme

04 sij 2011, 11:58

saptacica je napisao/la:Na skijalištu. Po ure prije škole.

Vidi šta sam napisala. Svi, svi, svi oko mene.

04 sij 2011, 11:58

na skijalištu

04 sij 2011, 11:59

Pal, je stres al je i komocija, ja ih imam dvoje, i najlakse mi je tam iznajmit tj ne nositi iz Zga! I jeftinije je! Kad dodjemo direkt idem u ducan i uzmem opremu, pa tek onda u apartman.isto tako zadnji dan skihanja odmah vratim. Nema stresa zapravo!

04 sij 2011, 11:59

patko, u nedjelju?? Koliko košta komplet?

04 sij 2011, 12:00

I mi na skijalištu. Po ure prije škole :ajme u koju onda još i zakasnimo prvi dan :oops: . I sram me jako na tu temu. I pokušat ću to ove godine izbjeć' tako što ćemo opremu iznajmiti u subotu popodne (stići ćemo, stići ćemo, mantram) jer škola starta u nedjelju :mrgreen

04 sij 2011, 12:06

Palunkice jesi gledala ovdje: http://www.hrvojesport.hr/
Mi smo svake godine ovdje iznajmljivali i prošle godine sam toliko bila zadovoljna sa pancama i skijama da sam ih kupila a bile su potpuno nove. Cijene su zbilja super povoljne... ;)

04 sij 2011, 12:08

Ne znam na pamet, ali s popustom (moras reci da si od jumpa) ispadne oko 100 kn jeftinije od Keca, a meni je to puta 2, isplati se. I bolja je oprema.

04 sij 2011, 12:10

mi smo isto posuđvali u hrvojesportu, ali ove godine nećemo nego ćemo na skijalištu. Kod njega je preskupo i oprema je užasno stara, i ako je cijena najma ona koja je na webu, onda je na skijalištu jeftinije, i ono kaj je netko napisao, em je novija oprema em ak se nekaj dogodi možeš ju zamijeniti.

Baš me zanima, hoće li biti tako kako sam napisala.

Se to meni čini, ili ove godine puno ljudi vadi djecu van iz škole.

04 sij 2011, 12:15

Patko našla :D

I stvarno je jeftinije, 41 euro je puna cijena kompleta bez kacige.

Da li sigurno ima dovoljno skija i panci?? I rade u nedjelju popodne?

JOoj, to mi je stvarno stresno, ali mislim da ću se na to odlučiti :ajme

04 sij 2011, 12:19

Je je dobro ti se čini :lol a aranžmani su čak i 30 % jeftiniji u ovom drugom hrvatskom tjednu :yess

04 sij 2011, 12:19

dok cekam smjenu za predat djecu i otici na pistu, da odgovorim. :mrgreen

Prije smo vukli iz Zagreba skije za sina, ali nakon sto smo vidili da je ta oprema losija od one koju unajmiti na skijalistu, plus lose iskustvo s padom zbog dotrajale daskice skijica i loseg prijanjanja vezova na iste, presli smo na najam na skijalistu. Sin ima podesive pance Roces a skije je ove godine u najam dobio nove novcijate "preko veze" jer ga vlasnik ski renta vec pozna jer uvijek idemo k njemu. Cak i servis mog borda i MM ovih skija nam taj isti ducan napravi, navecer ostavimo, ujutro nam je gotovo.

04 sij 2011, 12:21

Točno, skorpi, ja isto vukljam skije u Zg na servis, a opet ovi oko mene :lol , ostave tamo preko noći i ujutro ih pokupe.

04 sij 2011, 12:25

Tinica je napisao/la:
Je je dobro ti se čini :lol a aranžmani su čak i 30 % jeftiniji u ovom drugom hrvatskom tjednu :yess

ma nemam ja s tim problema, neg sada ima dva školarca, pa sve postaje kompliciranije. I MM ne želi ići u hrv. tjednu. I skuplje je.

I mi smo imali problema sa vezom sa skijama donešenim iz Zagreb, pa je i to jedan od razloga da ćemo ih ove godine posuditi na skijalištu

04 sij 2011, 12:25

Inace, sto se stresa tice milijun puta nam je bilo stresnije na Badnjak ici podizati skije sa servisa i malom za najam kroz guzvu u gradu, jer obicno putujemo na Stefanje. Plus smo placali dodatne dane jer bi ih dizali dva dana ranije. Nama je ovako manje stresno. Mislim da te opreme na vecini skijalista ima vise nego dovoljno, jer smo lani za vikend skijanje u zadnji tren i to jedan ful suncan i krcat skijasima vikend na Krvavcu, dobili super skije u rentu na skijalistu.

04 sij 2011, 12:43

palunkica je napisao/la:I stvarno je jeftinije, 41 euro je puna cijena kompleta bez kacige.

Totalni šok.
Na ROGLI je 18,5 eura na dan!!
A u K. GORI oko 90 eura za 7 dana
Za skije, pance i štapove, za klince.

Pa kaj je Solvenija toliko skuplja??

Mi iznajmuljujemo u MAX Sportu, zadovoljni. Cca 200 do 250 kn skije, pance i štapovi za P.

04 sij 2011, 12:48

Mi uvijek u Hrvoje sportu ali pocetkom studenog za cijelu sezonu. Tada dobijemo i dobre skije i dobre pance i bas budemo zadovoljni. Inace Hrvoje mi je jedne godine raspakirao nove novcate skije - Blizzardice i dao mi ih besplatno da ih isprobam samo jedan vikend jer se nisam mogla odlluciti da li da ih kupim ili ne. Meni je on super.

Vidjela sam da imaju i dobar izbor u Hervisu. Ne znam cijene.
Meni je Zuti macak katastrofa jer su totalno preskupi a nisu mi dali da rezerviram unaprijed ili skonto za cijelu sezonu.

04 sij 2011, 12:53

Mi smo kod Hrvoja servisirali skije i snowboard u sklopu one kolektiva.hr ponude (platili 60 kn, veliki servis, koji košta 180 kn).
Zadovoljni :D

04 sij 2011, 12:56

skorpionka je napisao/la: Plus smo placali dodatne dane jer bi ih dizali dva dana ranije. .

Vidiš u Max sportu ovoga nema...mi npr. planiramo posuditi danas, računa nam od kad nam treba (nedjelja) pa do kad nam treba (četvrtak), vraćamo naravno sljedeći dan.
Možda nema navalu pa zato :dunno

04 sij 2011, 12:58

I mi imamo taj kolektiva bon, naručila sam se za srijedu, jer imaju stanku za kolektivce do 5.1. Mogu onda i tamo pitati, a i sad mi se frendica javila da ima neke skije i pance, samo ne zna koji broj, javit će mi kad dođe doma. A zvati ću i Max Sport, malo mi se ovaj Rost Sport čini preskup.

Sanika, to su cijene s njihove web stranice za 6 dana iznajmljivanja, koliko meni treba

Adorabla, zar Hervis ima iznajmljivanje?

Mislim da ću se najvjerojatnije odvažiti na varijantu iznajmljivanja na skijanju ili ću otići do WG pa vidjeti ima li nešto dobro za ubosti na sniženju, pa mu možda skije 120 potreju dvije godine, sad su mu do nosa, a ne raste više tako brzo

04 sij 2011, 13:07

Adorabla tak je i meni napravio prošle godine ;) Ma Hrvoje je meni zakon :up onda na kraju dodam još nešto sitno "za zauvijek" i vratim se sa svojim skijama :yess , a pance sam prošle godine nakon skijanja nove salamonke ubola za 200,00 kuna a prelijepe su :luv

04 sij 2011, 13:32

Sanika, evo cjenik, nama treba junior senza casco - 41 euro, sa kacigom je 51

http://www.modasportfolgaria.it/prezzi.php

Meni se u Sloveniji zapravo sve čini preskupo, od žičara do iznajmljivanja, do učitelja

04 sij 2011, 13:39

ma kaj mi sad bacate bubu u uho za Sloveniju :/

04 sij 2011, 14:19

Pal, mislim da u kompletu dobiješ i kacigu, ne plaća se posebno.
Inače, prije dvije godine nosili smo opremu za M iz Zga. Skije su bile loše, nisu bile dobro ni servisirane, četvrti dan mu je vez ostao na pancerici a skija otišla sama dalje. Srećom da je pad bio blag, bio je u sporoj vožnji, inače bi nastradao samo tako. Poludila sam. Onda sam tamo iznajmila skije na dva dana i naravno dodatno platila :whew
Ovak mi je jednostavnije, ako nešto ne štima, zamijene mi na licu mjesta.
Odgovori