Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Blagdanske želje i narudžbe - help

30 stu 2010, 16:42

Aaaaaaaaaa :ne

Edit: ovo je komentar na marsovkin komentar, uletjela mi IINA

30 stu 2010, 16:45

moj nije pisao nikakvo pismo, rekao mi je da što će pisati da valjda možemo i sami zapamtiti dvije rečenice :hahaha
ali još ne zna točno koje su to dvije rečenice. a u trenucima izljeva dobrote kaže da mu ništa ne treba jer da će dobiit seku. pa se onda opet predomisli i kaže da ipak NETŠTO želi. uglavnom, pratim topic, svašta sam do sada tu naučila. :dada

30 stu 2010, 16:46

za mačku, tak da sad još i za mačku moram poklon tražit

:hahaha Joj i mi imamo friskog macica :le, al mu ne namjeravm kupovat poklone.

Znaci Muller na trgu, thanks :mah

Joj, Nmama Ivan je fakat zakon :hahaha

30 stu 2010, 16:47

mi smo imali onu od boba graditelja, ali ju je izgubio i od tada jos cvili da bi mijesalicu. jel' itko vidio negdje za kupiti?

joj draga, kaj ti bas nikad ne zalazis na KPD? ja prodavala bruderovu mjesalicu, mrkli mrak, ali je trenutno rezervirana
http://www.bruder.de/sortiment/sortiment-und-serien/profi-serie/nutzfahrzeuge/?tx_sortiment_pi1%5Bartnr%5D=02744&tx_sortiment_pi1%5Baction%5D=details

30 stu 2010, 16:52

Joj i mi imamo friskog macica , al mu ne namjeravm kupovat poklone.

Čula sam za ljubimca, to je sad muka velika jer bi Frida išla kod Eme na igranje ali se boji mačića. :lol :lol :lol
Ako nađeš negdje neku dobru krunu molim te napiši. To mi je vrijedan podatak.

30 stu 2010, 16:58

Samo ti dovedi Fridu, zavorit cemo macica u drugu sobu. A mozda se i prestane bojati, znak kak je sladak :luv
I javim za krunu, svakako :dada

30 stu 2010, 17:01

Koliko god da je sladak ne pomaže. Trebala si vidjeti scenu kad smo bili u gostima kod ljudi koji su imali perzijsku mačku koja je upravo omacila pet, šest slatkih malih mucastih kuglica :le čak su i meni koja ne volim baš mačke bili preslatki. I Frida stoji na sigurnoj udaljenosti od košare s mačićima, ja uzmem jednog u ruku i zovem je da ga dođe vidjeti na što ona odgovara "vidim ga dobro i odavde" :lol :lol.

Neću više začetavati topic, :gace

30 stu 2010, 17:03

:hahaha

30 stu 2010, 17:50

Krasne krune sam vidjela doduše prije nešto više od mjesec dana u mulleru u CC1.

Barbi, imam doma mekane zvekane (king size) macu i peseka, dam ti ih u zamjenu za nešto od onih legića koji ti besposleno leže u ormaru.

Za V. planiram nadogradnju brio željeznice i obavezno samohodnu lokomotivu (to košta ko svetog petra kajgana :znoj), a za Z. se još uvijek ne zna, ona mijenja želje deset puta na dan.

30 stu 2010, 20:27

auh a ja se svaki put strzam kad netko napiše da traži krunu :lol

ja još uvijek ignoriram. nit mi se ide u potragu (al ono ne da mi se u dućan :ne ) nit su djeca napisala pisma :shock

palunkica, mislim da ću do kineza provjeriti taj yugi oh :zivili

30 stu 2010, 21:45

TmamaKiN2 je napisao/la:
joj draga, kaj ti bas nikad ne zalazis na KPD? ja prodavala bruderovu mjesalicu, mrkli mrak, ali je trenutno rezervirana
http://www.bruder.de/sortiment/sortiment-und-serien/profi-serie/nutzfahrzeuge/?tx_sortiment_pi1%5Bartnr%5D=02744&tx_sortiment_pi1%5Baction%5D=details

hvala ti, ali to nije to :). to sto si ti prodavala je kamion mijesalica. to je ovo:

http://www.bobthebuilder.com/usa/meet_dizzy.asp

ili cak ne treba biti bas od boba graditelja. imali su one2play, ali nemaju vise. i u mulleru sam gledala, i u cc1 i u wg, ali nema. na kraju sam kupila preko ebaya iako je puno skuplje s postarinom. mah, nadam se da ce sad biti zadovoljan.

01 pro 2010, 14:22

ahaaaaaa ;) mene pomalo hvata jad jer to sto moj sin zeli nema :ajme

01 pro 2010, 14:36

Tamy a Muller? Ja sam jučer oko pola devet navečer bila na Žitnjaku ali tvoje šifre nije bilo... :dunno

01 pro 2010, 15:01

nema :/

01 pro 2010, 15:07

Ma gle, s tim plejkama i wii-em si definitivno kupuješ malo mira, jer su djeca zaokupirana time i još se gibaju, skaču, igraju virtualni tenis i slično....znači nije tipa igranja igrica na kompjuteru gdje nepomično sjede i pilje u ekran. Osim toga, više njih može istovremeno tako da i kad ti dođu gosti, zabava osigurana. Ne zauzima pola sobe i ne treba pospremati nakon igre. Ugasiš i to je to. I baš to, kupiš jednom i onda samo igrice.

Meni je jedini nedostatak, što u to vrijeme ne mogu ja gledati tv ali sam onda na kompu...povremeno promumljam pokoje "bravo" i "aha, vidjela sam" i to je to. :lol

01 pro 2010, 15:08

Zna li netko postoji li još ono sniženje od 30% u TL na Žitnjaku?

01 pro 2010, 15:10

Mislim da je trebalo završiti s jučerašnjim danom....osim ako nisu produžili...

01 pro 2010, 15:12

Tmama, a što želi?

01 pro 2010, 15:13

Šta pametnog kupiti klinkici od 5 godina koja nema želja...mislim, ima u stilu: može srce koje pjeva! :conf :loce

01 pro 2010, 15:27

mi mamo glazbenu kutijicu sa srcima, kupili smo ju u Profilu no nije baš neke kvalitete

01 pro 2010, 16:05

barbi jučer su završili sa sniženjima... ne pitaj kakva je gužva bila jučer na žitnjaku, mislim da su radili i do 22:00.
ja sam jučer preko 45 minuta čekala na blagajni... :roll

02 pro 2010, 02:22

Ooo moji imaju puunooo zelja...Spisak moga velikog sinka je, doslovce ovim redosljedom:

1: LEGO Harry Potter Hogwarts dvorac (kostao brat bratu u Brick Architektu 950kn-to kupili u predprodaji jos kao povoljno-to ce mu biti zajednicki poklon od bake, dede i prabake :ajme )
2. Lego Harry Potter Metloboj set i jos neki set (ajde to bu dobil od tete i strica)
3. Wii (to budu dobili on i NIka zajedno od MM-a i mene, ionak to planiramo vec dulje vrijeme kupit)
4. YU GI OH tin set (to bu mu za Sv. Nikolu)
5. Mighty Beans---ono neko blesasto cudo: kao plasticni grah sa slikicama koji se okrece po nizbrdici :ajme :hahaha Zaraza je dosla iz skole!
6. Knjiga Vampirologija :whew
..ima toga jos, al mi se neda pisati...kad je o poklonima rijec on je u stanju napisati esej! :p

Cura ima definitivno kraci spisak:
Barbike, barbike i opet barbike :mrgreen .......i manje je zahtjevna i sve joj je OK. Daklem dobila bu pokoju barbiku i onaj kofer od Playmobila sa princezama te kociju za princa i princezu (isto od Playmobila-to kupuju baka i deda)

A ne budi lijen, i za najmanjeg su napisali pismo za Deda Mraza u koje su stavili da mu donese "novu dudu, one fine kekse" (koje btw ovi stariji jedu a ne mali), friske pelene :hahaha i..... LEGO duplo

02 pro 2010, 07:56

danni je napisao/la:mala sirena, može šablona tog pisma :mah

Nemam ga sad na ovom kompu, ali se svodi na to da prvo napišem najbitnije stvari koje su mu se izdešavale te godine, malo upozorim na čemu može malo poraditi, a onda nadovežem da ga za lijepo ponašanje nagrađujem željenim stvarima, no da nisam mogla (odn. mogao) nabaviti to i to, ali sam mu zato donijela nešto drugo jer smatram da bi mu se to moglo svidjeti i da bi se s time mogao dobro zabaviti sam i s prijateljima.

Naravno, pismo ima zaglavlje s mjestom i datumom, kao pozadinu sam stavila sliku iz clipparta na kojoj Djedica na sanjkama leti prema Mjesecu, a na internetu sam proguglala i našla nekakav potpis Djeda Mraza pa sam i to umetnula :mrgreen . Također, izabrala sam neki malo ljepši font, ali takav da su tiskana slova kako bi mogao sam pročitati.

02 pro 2010, 10:17

Tmama, a što želi?

http://creator.lego.com/en-us//Products/Buildings/5891.aspx

ili ovo

http://shop.lego.com/Product/?p=10199

i nema i nema nigdje :/

02 pro 2010, 10:27

Moja N je napisala Nikoli pismo da hoće hrčka zu zu i evo već ju čeka i on i lopta za njega i neki auto a baka je kupila bebu hrčka i trokolicu,sad nam još fali kućica a to nisam našla,D je zaželio kiki bonbone,ajoj eto jedno dijete je skromno a drugo baš i nije :lol
D sam kupila kocke s kutijom,alat u kutiji i naravno kiki bonbone :mrgreen
E sad još treba nešto kumicama i kumičima a ima ih 5 :loce

02 pro 2010, 10:31

Tmama, tu prvu želju s popisa su imali u Mulleru na Trgu (istina, pred oko mjesec dana), imaju je i u katalogu igračaka, onom s adventskim kalendarom na naslovnici, pa provjeri Mullere :mah

02 pro 2010, 10:34

Moj danima djedici piše pismo i nije se makao od ... dragi djede želio bih da mi doneseš....
Doma ima kataloge igračaka iz Mullera, One2play-a i interspara koje pregledava nebi li pronašao nešto što mu se sviđa. :lol
Za razliku od maloga, mm ima želju pokloniti Franu (čitaj sebi) PC ili WII. O tome još vijećamo. :basnecu

02 pro 2010, 10:39

Ni moja ne miče dalje od početka...kako bi mi bilo lagano kupiti barbiku, ali to nju zanima k'o lanjski snijeg...za druge ideje, kako mmar kaže - ne smije biti prebebasto, a drugo mi se čini da je za veću djecu...
Pada mi na pamet opet nešto od Hlapića kupiti :dunno ( dvd, slikovnicu, interkativni cd...)

02 pro 2010, 10:40

Tmama, pa gdje nađu sve te exclusive i hard to find items :shock

02 pro 2010, 10:40

auh a ja se svaki put strzam kad netko napiše da traži krunu

:lol :zivili

A ja jucer bila u CC1 i zaboravila pogledati za krunu jer sam cijelo vrijeme mislila kak to moram na Trgu :bonk
Odgovori