Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: iphone - aplikacije

02 vel 2011, 22:25

ma to nisam ni na nokii puno koristila jer mi je stalno nekog krivog zvao...ali imas pravo, dobra ideja.

02 vel 2011, 22:29

i slusalice u usi ;)

02 vel 2011, 23:02

Vidim da vam svima baterija traje max 1 dan , meni moja dva i pol dana :dada e sad ili :dada ja ne prčkam tako puno po njemu kao vi ili :conf

03 vel 2011, 08:40

za bateriju: probaj isključit aplikacije koje ti rade u pozadini. Dvaput klikneš home button i onda ti se dolje otvore ikone aplikacija koje su aktivne, a onda ih mozes jednu po jednu iskljucit kad ti je crveni minus na njima (slično kao kad se brišu).

e super thx pogasila sam ih. kako se ponovo pale ako ce trebati ?
viber u mom gradu ima uzasno slab signal pa se nemogu s nikim cuti.

03 vel 2011, 09:38

DA pališ ih kada ti trebaju.
Nego, ja jučer uključila data usage.
Na internetu sam bila samo preko wi-fi i to pregledavala free aplikacije preko patkine aplikacije, te pogledala 2 kratka videa uputstva kako se radi ringtone.
Progutalo mi 16,5 MB :shock
Ostavila ga na punjenju i jutros - 19MB preko wi-fi a 204 kB preko 3G mreže ... ato, kako ajfon guta promet htjeli mi to ili ne

03 vel 2011, 09:42

sram me pitati ali nemam izbora
koji je home button? :ajme

03 vel 2011, 10:00

meni baterija traje dugo. pa se sad ja moram pitati, kako uključim da mi neke aplikacije rade pozadinski? npr. ove za chat? :mrgreen

a home button bi trebao biti onaj dolje, ''glavni'' button - okrugli?

03 vel 2011, 11:50

citala sam da se predlaze i 3 g i wi fi iskljuciti, ali ne kuzim onda , preko cega sam onda i dalje na netu, jer jesam . vidim da se spaja svejedno prek neceg sto nije ni 3g ni wifi. i sto to onda znaci ?

03 vel 2011, 11:53

Meni su isto rekli u vipu da predlažu isključiti wifi i 3g jer guta i nabija račun..ja uključim samo kad trebam na net :/ ...nisam primjetila da mi se spaja na nešto treće

03 vel 2011, 11:53

ako nije na wi fi i 3 G, onda je na E ( edge ).

03 vel 2011, 13:03

Sad sam provjeravala svoju potrošnju :shock imam uključeno 2 gige u tarifi ..trenutno mi je preostalo 2035 megabajta ...radi se o 3 dana ovog mj. ..ima netko nešto za dodati :mrgreen

03 vel 2011, 13:08

ne mogu vjerovati. :conf
pa na što ti ide toliko prometa?

03 vel 2011, 13:12

Jesi skidala kakve aplikacije ili updateove? Muziku, filmice?

03 vel 2011, 13:13

Ni meni nije jasno..uvijek mi je isključen i wifi i 3 g i E dakle uključim jedino kad moram na net ( 2 puta dnevno ) pogledala mail, fejs ( bez slika) i jučer skinula dvije free igrice..ja sam u šoku, pa kaj bi bilo da mi je stalno spojen :angry
Nisam skidala ni muziku, niti filmove..samo te dvije igrice za malog

03 vel 2011, 13:19

pazi, ja sam smanjila tarifu s i 300 i 2 gige na i150 i imam samo gigu prometa. surfam kad god hoću, klinci si skidaju igrice, ja aplikacije i nisam pojma imala niti vodila brigu o tome je li mi spojen na išta ili ne. jedino što mi doma automatski prebacuje na wifi.
nikad, ali nikad u godinu dana, s tim da sam imala 3G, sad od Božića četvorku, nisam prešla tu gigu.
ti si na t-comu ili vipu?
imaš na t-comu ogućnost pregleda računa tj potrošnje. možda ako gledaš potrošnju koju ti registrira mob nije isto kao i na netu?

03 vel 2011, 13:24

sve mi se čini da ću bankrotirati kad se prebacim na iphone :lol

a kako vam je sa razgovorima u itarifama ? ( t-com)
ja dosta razgovaram u mreži ( imam Unlimited+flex60..račune oko 200kn) a vidim da je npr u tarifu i150 uključeno samo 150min razgovora prema svim mrežama...pa to ispucam za par dana :/ , a kasnije je 1,49kn/min ..

03 vel 2011, 13:29

Ja sam u vipu imam tarifu 400 tj. 2 gige , 1000 minuta razgovora i čini mi se 300 sms poruka..potrošnju nisam provjeravala na mobu nego na na vip izborniku ( zvala vip) ne kužim , gdje mi nestadoše moji gigići :place

03 vel 2011, 13:33

mozda ti obracunsko razdoblje nije od 1. do 1. nego od 15. do 15. :dunno

iako, i tad je puno :dunno

03 vel 2011, 13:42

ček, ček zar 2035 megabajta=2G ???

03 vel 2011, 13:44

ajme žemske :hahaha sad sam zvala vip i ja sva u panici vićem na čovjeka gdje su moji gigići a on meni : polako gospođo , 2 gige iznose 2048 megabajta , što znaći da ste vi potrošili samo jadnih 13 :hahaha :hahaha
Upsss..a šta ćeš nekuži se seljak u ajfone, gige, mege i šta ti ja znam..e sad mi je jasno, ja se valjda prvo moram zbrukati da bi saznala nešto :ajme

03 vel 2011, 13:48

:hahaha

nema veze. i ja sam jučer imala biser s inčima i centimetrima. :drink

eto, možeš sve uključiti i uživati do mile volje.

03 vel 2011, 16:48

ja sam isto pogasila 3g, wifi, sve aplikacije, i spaja se preko edge ma sto to bilo :lol
samo od aplikacija imam upaljene sms, talktone i phone. cini se da je bolje stanje s baterijom , na 68% sam do sada. a po noci cu ga i ugasiti. proucila sam sve sto postoji na netu o cuvanju baterije, ako nekom treba zalijepim :roll

03 vel 2011, 19:35

ljepi :mrgreen

03 vel 2011, 20:15

2 gige nema sanse da potrosim osim da sam cijeli dan na youtubeu sto nisam.

uopce me ne zamaraju ni baterija ni potrosnja....kaj nemate ukljucenu opciju barem 1 gige? Meni je to stvarno vise nego dovoljno, nikad nista ne iskljucujem i stalno sam nesto ili na msnu ili na mailu...

kabel mi je stalno prikopčam na laptop, a kako mi je stalno jedno i drugo pri ruci ionako, uopće više ne primjećujem....

jučer sam skinula neku voice altering aplikaciju....pa smo se zezali s tim....ima "evil" verzija koja zvuči kao netko iz horror filma pa sam jutros probudila dečke sa snimljenom porukom "dečki ustajte se ili će biti problema"

03 vel 2011, 20:27

:hahaha

03 vel 2011, 22:18

http://www.omizio.com/iphone/13-nacina- ... -iphone-u/
evo od kako sam to sve napravila do sada od jutra sam na 49 %. + ga i nakon svake upotrebe stavim u stand by na onaj gumb gore desno gdje se i gasi, a po noci u wi fi model ili skroz ugasiti jer to znanto cuva bateriju.
jos sam nasla da ga sto cesce treba skroz isprazniti i skroz napuniti pa i baterija dulje drzi. magistrirala sam ga :mrgreen
najbolja aplikacija mi je talktone :1 jer djabe chatam i s onima koji nemaju iphone , tj sa svim google kontaktima :up
jos da mi je naci besplatno telefoniranje... kod mene ne radi dobro, nis se ne cuje... danas sam cula da je za viber bitno da su oba korisnika na 3g a to nisam isprobala. to cu sutra.

03 vel 2011, 23:21

Evo super aplikacija za početno učenje engleskog

http://fivepumpkins.com/

Za androide su besplatne, ne znam za Iphone

03 vel 2011, 23:43

Talkatone je mrak, a u kombinaciji s vonage, za chat s fejsom pokriveni su mi skoro svi lontakti koji nemaju iphone.
Mene ne smeta brzo praznjenje, prvo vrijeme bilo mi je sokantno, onda sam se naucila na to. Nema sanse da bih gasila sve zivo zbog stednje baterije.

04 vel 2011, 10:46

moj mališa se oduševio igricama k-magic , hvala nadicab ;)

04 vel 2011, 10:48

za nas su ipak prejednostavne, to je za skroz malu djecu :/
Odgovori