On baš zna izabrati 
Sada je: 08 kol 2026, 01:18.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
On baš zna izabrati 

Tmama, pa gdje nađu sve te exclusive i hard to find items
Tamy zar nije u prošle godine bio problem sa N. poklonom On baš zna izabrati
dobro se sjecas. ALI, kaj je najsmijesnije, toga svega je bilo kod nas za kupiti, ali necu to valjda kupovat u rujnu/lisopadu, jer kasnije ih vise ne bude
a ovi se valjda ne pripreme, valjda ih frka narucit vise komada da im ne ostane, onda dobiju iza NG kad nitko vise ne kupuje 
to sam vec vidjela, ima i za playmobile, ali mislim da sam to vidjala vani 

.Mi smo svoj nabavili u Beču, baš sam danas išla kod frendice po njega.
:

Za razliku od maloga, mm ima želju pokloniti Franu (čitaj sebi) PC ili WII. O tome još vijećamo.
A gdje ih držite? Pretpostavljam da zbilja mora imati veliku sobu...
, adventski kalendarčić je već dobio i možda malo slatkiša...
i mislim da je to to... što se tiće mene
ja prije svega volim praktične stvari 
Franika bome nadam se da Fran zna cijeniti ove poklone A gdje ih držite? Pretpostavljam da zbilja mora imati veliku sobu...
Inace nije on preveliki ljubitelj ovih igracaka koje zauzimaju puno mjesta (za sada ima samo 2 veca lego seta koja mu stoje sastavljena). On je vise od igrica, knjiga, stripova tako da mjesta za ovo ima! 
, za sad se navise voli igrati sa Lego duplo i Nikinim velikim bebama, tipa cicobelo, te Nikinom kuhinjom koja mu je sad taman za igru. 

Volvo je napisao/la:Adventski Lego kupih u Brickarchitectu, jučer je bio snješko, danas je figurica dječaka

TmamaKiN2 je napisao/la:Tmama, a što želi?
http://creator.lego.com/en-us//Products/Buildings/5891.aspx
ili ovo
http://shop.lego.com/Product/?p=10199
i nema i nema nigdje
Cathy je napisao/la:Volvo je napisao/la:Adventski Lego kupih u Brickarchitectu, jučer je bio snješko, danas je figurica dječaka
Za koliko love?

Stardusty je napisao/la:Cathy je napisao/la:Volvo je napisao/la:Adventski Lego kupih u Brickarchitectu, jučer je bio snješko, danas je figurica dječaka
Za koliko love?
Ako se ne varam 140 kn.
Ali nisam siguran da ih više i ima, u online dućanu ih nema...

skorpionka je napisao/la:Sanika, mene zanima ovaj playmobil kazalište, di si kupila?

To mu valjda vrijedi ko svi ovi legići skupa
Joj krumpirić nemoj mi spominjati ni Bakugane ni Gormite jer dobim fraze...ali doslovce...kad si razmislim mogao je za svu tu skalameriju kupiti novi iPadAl kad vidim po kući bakugane i sličnu plastiku koja je koštala joj
Sad mu je to postalo napeto... 
vedi je napisao/la:Isuse franika, koliko će te ukupno koštati pokloni za njih troje?
Ja sam Lukin poklon na popustu popušila, htio je LEGO dvorac (onaj srednji), u TL sam zakasnila (bio je popust na sve), na akciju nisam niti jednu stigla, a u Mulleru je jeftiniji nego drugdje, no rasprodan je u SVIM Muller prodavaonicama. Grrr.... Sad ću u One2Playu platiit punu cijenu, ako uopće nađem.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.