Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: iphone - aplikacije

04 vel 2011, 11:00

Moj ima 3 godine..jel mi spadamo u male ? :mrgreen

04 vel 2011, 11:02

da

04 vel 2011, 13:22

pa jesu jednostavne, ali su edukativne i zabavne, pogotovo crtići.
evo s čime sam ja zadovoljna od aplikacija za djecu (edukativno):
za bojanje s prstićem: Coloring razne verzije, samo dodirne površinu i cijela se oboji, coloring me free (baš mora s prstićem ići po cijeloj površini)
slagalice: Snowman Lite (prema predlošku treba napraviti snjegovića), Puzzles,
memory:pez memory (treba upariti sliku sa zvukom), farm flip, dino match,matching ZOO,
matematika: little math, A+ math free, (za jako male klince je Toddler 123)
ABC: My ABC, FW Sampler, Word magic, Leo Englich lite, Pengu School
ostalo: Road vechicle, dtdnumwizlite, animal fun, iBlow!
i još http://berna.typepad.com/iphoneandkids/2009/05/best-iphone-coloring-book-apps.html

04 vel 2011, 17:29

prijavljujem da primjenivsi svih 13 savjeta baterija drzala od jucer u pol 7 do maloprije :1

05 vel 2011, 09:58

nadicab di čupaš te aplikacije..SUPER SU , mališa je oduševljen, nemogu na red doći od njega :hahaha

05 vel 2011, 10:00

znate li promijeniti ringtone na iphonu ? evo kako najjednostavnije ;
idete na ovu stranicu i samo slijedite upute, vrlo vrlo lako.
:dada

Ili- jednostavnije rješenje za one lijene (i snalažljive :p):
Odete na ovu (http://audiko.net/) stranicu, uploadate željenu pjesmu (ako je već nema na stranici), odaberete dio koji želite za melodiju, "Create ringtone" i "Download ringtone for iPhone".
Spremljena je u dobrom formatu, samo je sada ubacite u iTunes i sinkronizirate.

05 vel 2011, 10:07

ja sam si stavila i napravi luku i stjepana smooth criminal :up
pa maksima :up uglavnom sve sto svira na netu pretvara u ringtone :up

05 vel 2011, 15:28

instalirala viber i shvatila da nemam s kime pričati :ajme jer i druga strana treba imati viber.
Daklem, i skype traži neku lovu 8velid a nemam kredite :roll )
Kako da se besplatno telefonira???
I kako promijeniti ringtone poruke?

05 vel 2011, 15:35

nadice, meni jutros dosla poruka da nadica ima viber :lol.

05 vel 2011, 19:41

meni viber ne radi. tj ne cujem se sa sugovornikom, jako je losa mreza... mozda je u zg bolje.

05 vel 2011, 19:49

JiA je napisao/la:nadice, meni jutros dosla poruka da nadica ima viber :lol.

i meni ;)

05 vel 2011, 20:12

:dada

:lol

05 vel 2011, 20:30

I meni Nadice :lol
Ps. Ti mozda nemas u svom adresaru moj broj ajfonete, pa ne vidis da ga imam.

06 vel 2011, 20:11

za ringtone....kako syncate rington s novim itunesima kad nema vise opcije ringtones u njima????

06 vel 2011, 21:17

prijavljujem da primjenivsi svih 13 savjeta baterija drzala od jucer u pol 7 do maloprije

A ja prijavljujem da mi ne primjenjujući niti jedan savjet, baterija drži i od jučer i od prekjučer i od bilo kad do maloprije.
Kako?
Punim kad se isprazni ;)

07 vel 2011, 00:49

ajme, cure, recite da se šalite za te obavijesti :shock JiA, pa ja tebe niti nemam u kontaktima :da?
danas spikala s burazom 56 min preko Skypa :nana

07 vel 2011, 09:46

Glavno da JiA ima tebe u kontaktima :lol da bi dobila obavijest :dada

07 vel 2011, 09:47

patkica je napisao/la:
prijavljujem da primjenivsi svih 13 savjeta baterija drzala od jucer u pol 7 do maloprije

A ja prijavljujem da mi ne primjenjujući niti jedan savjet, baterija drži i od jučer i od prekjučer i od bilo kad do maloprije.
Kako?
Punim kad se isprazni ;)

Šta ćeš Patko, pa ti prednost daješ korištenju ajfonete a ne štednji baterije, sram te bilo tako rastrošnu :p

07 vel 2011, 11:10

meni je baterija isto držala cijeli vikend, negdje sam izgubila onaj nastavak za utičnicu a laptop mi se nije dalo nosit...još je ostalo 20% u nedjelju navečer...

[url]danas spikala s burazom 56 min preko Skypa[/url]
meni je super što i video poziv dobro funkcionira....prošli put se javila dečku iz aviona videopozivom, crk'o je od smijeha kad je vidio gdje sam (avion je naravno još bio prizemljen i još je trajao boarding) :mrgreen
neki dan sam bivšem preko skypea emitirala live prijenos sa Sljemena pa je vidio malca kako skija...

jedino ovaj face time nisam isprobala....jel' netko koristi to?

07 vel 2011, 16:53

imam problem
whatsApp mi je instaliran i normalno šaljem i primam poruke ( i s nokie) ali mi se ne bilježe na ekranu niti mi mobitel daje bilo koji znak da mi je poruka stigla. ne razumijem o čemu se radi.
kad uđem u settingse od whatsAppa namješteno je na:
chat settings: New message tri-tone (znači trebao bi zvoniti) i vibrate i sound su mi plavi (dakle otvoreni)

ne rauzumijem što bih još trebala napraviti

I nije mi jasno kako DA može pričati preko whatsappa, imamo isti mob i istu aplikaciju.

07 vel 2011, 17:21

postavke-imas tu skroz dolje whatsapp-cackaj... mora pisati negdje kolačići-podsjetnici i još nešto( Sad vidim da ja to nemam, jbt, opet sam nesto smrdala dok sam ga apdejtala jucer. vidim da mi je i sve sa ipoda izbrisano )

07 vel 2011, 17:22

krivo.
ovako ides: postavke - obavijesti - whatsapp - zvukovi/podsjetnici/bedzevi.
ukljuci sve ako zelis sve, ja imam samo bedzeve ukljucene

07 vel 2011, 17:58

radi super tenks jia
jel još tko osim da ima opciju telefoniranja na whatsappu

07 vel 2011, 18:37

Meni kad u njemu otvorim bilo koji kontakt piše call - edit - info. Ali kaže ovako:

Are phone calls free when using WhatsApp?
No, the "Call" functionality is there simply for your convenience if you decide to call somebody

Znači razgovore plaćaš normalno.

07 vel 2011, 18:49

Tako sam i ja shvatila, možeš pristupiti brojevima i kontaktima, a i opis same aplikacije nigdje ne spominje tu mogucnost

WhatsApp Messenger is a smartphone messaging app which allows you to exchange messages with your friends and contacts without having to pay for SMS. WhatsApp Messenger is cross platform and available for iPhone, BlackBerry, Android and Nokia (beta) and yes, those phones can all message each other! To send and receive messages, WhatsApp utilizes your existing smartphone internet data plan: 3G/EDGE (or Wi-Fi when available)
In addition to messaging, iPhone, Android and BlackBerry WhatsApp Messenger users can send each other unlimited images, video and audio media messages

07 vel 2011, 18:52

kimama1 je napisao/la:radi super tenks jia
jel još tko osim da ima opciju telefoniranja na whatsappu

na ovo se referiram.

08 vel 2011, 08:38

eto folne ti objasnila :plavusa :mrgreen

08 vel 2011, 13:25

da rezimiramo to besplatno pričanje:
viber - samo ako i druga strana to ima
skype - ako želim zvati fiksni, moram platiti

?? što još ima na ponudi?

08 vel 2011, 13:34

Vonage - aplikacija koju ako ima i druga strana možete besplatno pričati. Vonage postoji i u PC verziji, znači možeš pričati s nekim ko nema iphone, ali ima vonage instaliran na kompu.

09 vel 2011, 11:44

a može li meni netko objasniti taj besplatni wifi :conf ja se nikako ne uspjevam spojiti na neku wifi mrežu :ajme
Odgovori