Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: HM po n-ti put

28 ožu 2011, 22:06

S obzirom na količinu potrošača ovdje, bilo bi mi čudno da ne dođu na nekoliko mjesta :D

I vjerujem da neće proći dugo i da će otvoriti dječji u centru.

28 ožu 2011, 22:15

I vjerujem da neće proći dugo i da će otvoriti dječji u centru

Eee...iz tvojih usta.....u H&M usi.... :lol

28 ožu 2011, 22:49

Barbi je napisao/la:Jesi sigurna Alex? Ja mislim da se u City centru otvara, ne u Avenue Mall-u. Barem ga City ima na svom webu najavljenog.

Pisalo je negdje da se u A.mallu otvara početkom 2012, na kraju ćemo biti preplavljeni HM-ovima :lol , a već sad srećem djecu po gradu koja imaju istu HM robicu ko i moja :lol

franika, hallmark ima u WG čini mi se.

29 ožu 2011, 01:00

a već sad srećem djecu po gradu koja imaju istu HM robicu ko i moja

ooo, ja ih vec odavno srecem...narocito ove male do 3 god! :lol

29 ožu 2011, 10:02

kad uguglas h&m i avenue mall zajedno, izbaci tisucu clanaka da ce se tamo ducan otvorit pocetkom 2012. i bit najveci od svih (1840 kvadrata).

bila sam jednom u tom Hallmarku, roba je za bebe i malu djecu, slatka je, ali nista posebno. cijene nisu bas preprivlacne.

30 ožu 2011, 14:41

Cure...po ovom clanku od 27.3. ipak ima nade za djecji H&M u centru Cvijetno! :yess

Ipak, možda najveća vijest po pitanju brandova koja veseli brojna modna srca domaćih ljubitelja urbane mode je ta što otvorenjem Cvjetnog Hrvatsku po prvi puta dolazi popularni švedski brand – H&M. Protezat će se na tri kata s površinom od 2.000 metara kvadratnih, s pogledom odmah na Cvjetni trg. Modnim konceptom H&M će kupcima nuditi širok spektar modnih stilova, a u ponudi će imati mušku, žensku, teen i dječju kolekciju.

A evo i linka na taj clanak:
http://www.popusti-akcije.com/kozmetika/otvorenje-shopping-centra-cvjetni-i-ponuda-modnih-brandova

30 ožu 2011, 15:10

ajme koja ljiga od članka :ajme mislim veselim se ja zbog vas šopingholičarki koje ćete doć na svoje, al članak je napisan ko da smo arapski šeici koji jedva čekaju da spiskaju pare na krpice

30 ožu 2011, 16:30

alex je sklerotična al ne tolko :mrgreen

01 tra 2011, 20:18

- htjela sam samo dati osvrt, ovih dana sam išla kupiti poklon za dvije bebe, i obišla sam dosta tih dječjih dućana, i ponuda je očajna, nema boja, nema brojeva, nema izbora... a o cijenama da i ne govorim :ne

02 tra 2011, 07:31

Hajdi je napisao/la:ajme koja ljiga od članka :ajme mislim veselim se ja zbog vas šopingholičarki koje ćete doć na svoje, al članak je napisan ko da smo arapski šeici koji jedva čekaju da spiskaju pare na krpice

Nije ni čudo kad je otvaranje modnih brandova postalo javni interes :loce

02 tra 2011, 09:48

A kad će se otvoriti ovaj drugi jerbo iz moralnih razloga ne smijem u Horvatinčićev centar?

03 tra 2011, 21:16

je li znate u kojem (ako ikojem) dućanu bude odjeća za trudnice... grudnjaci za dojenje isl.. ??

04 tra 2011, 07:42

Beppa Joseph je napisao/la:A kad će se otvoriti ovaj drugi jerbo iz moralnih razloga ne smijem u Horvatinčićev centar?

U Arena centru se otvara 14.04.2011.

06 tra 2011, 07:40

I jeste bile?
Kakva je ponuda?

06 tra 2011, 08:08

Otvaranje za obični puk je sutra, koliko ja znam. :dunno

06 tra 2011, 08:12

A jel?
A možda ima na Mibu neobičnog puka :hahaha

06 tra 2011, 08:28

Neobičan puk ide danas na otvorenje.

06 tra 2011, 08:41

danas je vip otvorenje cijelog cvijetnog centra, a H&M je jučer imao vip otvorenje samo za odabrane vipovce
da ne mislite da spadam među odabrane :lol nisam bila na otvorenju, ali znam jer mi je mama bila poslovno jučer u H&M-u

06 tra 2011, 08:42

I kaj ima? Jel ima dječji ili ne?

06 tra 2011, 08:58

nema dječje, piše jutros na portalima.

i moram reći, koliko god se pravila cool kao ono ''jedan šoping centar više manje'', ipak mi je srce zatitralo kad sam vidjela slike dućana. hm u zagrebu :luv

06 tra 2011, 09:15

Nema dječje? :/ A ništa, vidimo se onda 14-tog u Areni. :mrgreen Čujem da ima u Areni i najbolji kebab u gradu ;) pa ćemo to dvoje fino spojiti.

06 tra 2011, 09:16

Orca je napisao/la:danas je vip otvorenje cijelog cvijetnog centra, a H&M je jučer imao vip otvorenje samo za odabrane vipovce
da ne mislite da spadam među odabrane :lol nisam bila na otvorenju, ali znam jer mi je mama bila poslovno jučer u H&M-u

moj tata je dobio vip pozivnicu za otvorenje , ali DANAS :dunno

06 tra 2011, 09:21

jučer je bio VIP H&M
danas je VIP otvaranje cijelog Cvjetnog

06 tra 2011, 09:24

ahaaa :mrgreen

06 tra 2011, 10:46

Nema dječjeg :aaa a baš sam se ponadala da će ipak biti :loce

06 tra 2011, 10:53

Da, nema djecjeg, ja vec odtugovala svoje...

ajde da vidimo tko ce sve ici na otvorenje 14. u Arenu?....

evo...JA! :mrgreen

Dalje......?

06 tra 2011, 10:55

ja sigurno necu. za vikend sam se opskrbila u Parizu :mrgreen predobar izbor ovaj put :dada

06 tra 2011, 10:56

eh...vidi nje...Pariz...to nam mast vadis? :lol

06 tra 2011, 11:11

:mrgreen moram malo. ne, stvarno, iznimno dobar izbor i ok kvaliteta i na djecjem i na zenskom odjelu. stvarno sam se iznenadila s obzirom na ono sto sam nedavno vidjela u Berlinu i Becu.

06 tra 2011, 11:13

Pristaje ti podnick. :lol
Odgovori