Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: mirisni veš

03 lis 2010, 23:48

mirbi je napisao/la:Molim da iključite taj Muller iz razgovora, iz poštovanja prema nama koji toga nemamo. :lol

da,da

i ja hoću da miriše kad se osuši

03 lis 2010, 23:49

A nisam li negdje čula da Muller stiže u Split?

03 lis 2010, 23:52

ja nisam
možda za koju godinu.

04 lis 2010, 13:04

eh, probala sa Lidlovim izbjeljivačem - totalno razočarenje, veš ispao siv :shock a stavila sam 100ml u vešmašinu
i nadam se da nitko ne radi naš psiho profil iščitavajući ovaj topic jer smo nagrabusile :lol

04 lis 2010, 13:36

mirbi je napisao/la:Molim da iključite taj Muller iz razgovora, iz poštovanja prema nama koji toga nemamo. :lol

potpisujem... :roll :mah

04 lis 2010, 13:37

A ja opet moram pohvalit Baby Dreft!!

Kak sad bebinu odjecu perem posebno na 60 i bez omekšivaca, bas se jako osjeti miris baby drefta :srca

04 lis 2010, 13:41

nadicab je napisao/la: i nadam se da nitko ne radi naš psiho profil iščitavajući ovaj topic jer smo nagrabusile :lol

A posebno sam ja nagrabusila :lol

04 lis 2010, 13:43

Ja moram priznat da mi nakon bure roba uopće nema miris, bura ubije sve u njoj. :lol

04 lis 2010, 13:57

mmar je napisao/la:
Imam i svakavih onih za tamni veš, umekšivača u svim bojama, čini mi se da sam skoro ko femica, ne baš tak munjena, ali skoro.

:rolf :rolf

04 lis 2010, 14:17

mmar je napisao/la: čini mi se da sam skoro ko femica, ne baš tak munjena, ali skoro.

Ajme :rolf , skoro sam progutala žvaku od smjeha :rolf

Da budem malo ontopic - :joy pitala me upravo kolegica da kaj to tako svježe i fino miriše u mojoj sobi :joy Coral za tamni, coral :ljubav (ali moram prati na 60 jer na 40 smrdi). I bez omekšivača.
Razmišljam da ga probam stavljati i u svijetli veš.

04 lis 2010, 14:18

Pa fm, jesam li ja rekla da taj odlično miriši,. Meni odlično miriši i na 40 :lol

04 lis 2010, 14:20

mmar je napisao/la: čak mi je dao i neke preporuke što s čim,

Pa ajde, podjeli s nama te preporuke. Treperim od nestrpljenja :D .

Palunkice - odličan je, dobro si rekla :dada .

04 lis 2010, 14:27

Baš sam jučer, potaknuta ovim topikom razmišljala kako bi možda trebalo probati i taj Coral za šareno. Od Persila sensitive roba ne miriši po ničemu, pa idući put kad se nađem u onom dućanu s M kojega ne smijem spominjati kupujem i Coral za obojeno rublje

Gle, ima dobre kritike, za luft (miris) + kao prednost
http://www.ciao.de/sr/q-coral+waschmittel

:mah

04 lis 2010, 14:31

mmar, posudiš mi muža na nekoliko dana :loce

Moj ne zna razliku između omekšivaca i sredstva za wc :loce

04 lis 2010, 14:44

mmar blago tebi ...baš ti je muž dobro spario te kombinacije
MM je dibidus za pranje veša i peglanje.kad pere veš sam ja ga navodim telefonski ko kontrolor leta zrakoplov :/ kad pegla obično bude nešto pregoreno jer ne ide mu pogađanje jačine temperature na razne tkanine
al dobro kuha i posprema,pa eto :mrgreen

nadica i nije ti dobar izbjeljivač?šteta...meni je on postao totalno nezamjenjiv,i mami isto.doduše možda je i u kombinaciji s praškom stavr,ne znam :dunno

od ovih tekućih detergenata koji fino mirišu,svakako pridodajem svjetloplavu Nilu :)

04 lis 2010, 14:57

mmar je napisao/la:Ronin s kojim praškom kombiniraš to za izbjeljivanje iz lidla? Još nisam kupila ali mi je naravno na popisu.

s onim plavim LEL-om iz Lidla....s tim perem bijeli veš i zbilja mi je mrak
s tim da ja tog izbjeljivača natrpam dosta,jer je blag

za šareno imam tri kombinacije(nisam ko femica.,ali.... :mrgreen )
Dreft Baby+zeleni cocolino-super,hvala forumu
plava Nila +zeleni cocolino-isto mrak,skroz daje na svježinu
i moja premilna kojoj se uvijek,nakon svih kombinacija pokunjeno vraćam:
tekući Rex color+plavi Softlan iz Centra Čije Se Ime Ne Spominje

04 lis 2010, 15:01

Znači, u prašak-shooping sa 500 kn? :lol

04 lis 2010, 15:06

Meni je nekako bolji ljubičasti od plavog softlana.

Inače, mm kuha, ali pospremanje (ajde, tu i tamo usisava) i veš su mu slabe točke, zapravo nikakve točke ako se to tako može reći.
Prošle godine dok sam bila bolesna i nisam mogla ustati iz kreveta, morao je fotkati veš mašinu da mu na slici objasnim gdje se šta stavi i stisne :roll . Ovdje stavi veš, ovdje stisni ovaj gumb, okreni ovo tu, prašak tu :roll

05 lis 2010, 08:24

filipovamama je napisao/la:Meni je nekako bolji ljubičasti od plavog softlana.

Inače, mm kuha, ali pospremanje (ajde, tu i tamo usisava) i veš su mu slabe točke, zapravo nikakve točke ako se to tako može reći.
Prošle godine dok sam bila bolesna i nisam mogla ustati iz kreveta, morao je fotkati veš mašinu da mu na slici objasnim gdje se šta stavi i stisne :roll . Ovdje stavi veš, ovdje stisni ovaj gumb, okreni ovo tu, prašak tu :roll

:lol

05 lis 2010, 11:04

Joj cure moje da ovo netko čita :rolf...imam osječaj ko da sam tu da dobivam neku proviziju od P&G i Unilevera :lol ali od kad sam otkrila meni tu dobitnu kombinaciju morala sam podijeliti sa vama :kiss

07 lis 2010, 14:35

moram ipak opravdati izbjeljivač W5 - šareno rublje je tako meeeeeeeeeeeko, ne mogu doći k sebi od oduševljenja, skoro sam otrčala mm-u da mu tutnem u ruku, ali me zaustavila pomisao na njegovu facu :roll :shock :lud
zato znam s kime mogu podijeliti svoje oduševljenje :grligrli

07 lis 2010, 14:50

A meni je i veš bjeliji :proljece

12 lis 2010, 00:04

Jedva sam našla naš topic :ljubav

Sjetila sam se koji mi je omekšivač bio najjači :mrgreen - ornel jasmin cotton. Njega sam bome osjetila danima nakon pranja na robi. Jedino što mi je malo išao na živce, pa ga više ne koristim.

12 lis 2010, 08:55

filipovamama je napisao/la:Jedva sam našla naš topic :ljubav

Sjetila sam se koji mi je omekšivač bio najjači :mrgreen - ornel jasmin cotton. Njega sam bome osjetila danima nakon pranja na robi. Jedino što mi je malo išao na živce, pa ga više ne koristim.

cim sam vidjela da ima tvoj post na mirisni ves, reko...idem vidjet koji si novi omeksivac otkrila ;)

12 lis 2010, 10:40

:lol

Ajde, kad već pitaš, mika, mogu priznati da sam jučer nakon dugo vremena ponovo kupila ornel čokolada vanilija. Koji je netko tu već popljuvao, a i meni je dugo trebalo da se odlučim na kupnju istog jer ne volim mirise čokolade, a ni vanilije, a i u boci mi ne miriši fino. Ali, nakon puno dobrih preporuka, kupila sam ga i odličan mi je na vešu - nježan, mio, uopće mi ne smrdi na hranu, nego baš ugodno miriši.

12 lis 2010, 10:54

Veliš ne smrdi na hranu uopće :lol
Ne bi me začudilo da ima i neki omekšivač s mirisom češnjaka, s obzirom koliki iznenađujući postotak ljudi redovno koristi i voli češnjak

Ja sam se od zadnjeg posta promijenila.
Izbacujem ipak jeftine deterdžente....je da su oni preskupi precijenjeni al *ebiga ne može ni deterdžent koji košta 19 kuna 3 kg bit normalan nikako.
Zadnji put sam kupila taj neki Maximo iz Kauflanda, kakti cvjetni, al majkemi moje smrdio je na plijesan! Pa sam ga morala bacit.
Sad sam ipak još na testiranju jeftinog Lela iz Lidla, on mi je zadnja nada u jeftine deterdžente.

Inače i dalje sam na novom žutom Silanu, odličan mi je...al sam skužiula da je moj najveći problem , ne prostiranje veša čim mašina završi, nego skidanje i slaganje suhog veša. E to mi je najveća tlaka, i redovno mi više ništa roba ne miriši dok se osuši (i presuši)

Al toplo se nadam da je najveći problem ipak u staroj vešmašini a ne u meni.

E da - definitivno je najintenzivniji omekšivač koji postoji Cocolino rozi.

12 lis 2010, 11:09

Al toplo se nadam da je najveći problem ipak u staroj vešmašini a ne u meni.

:dada

ja gustam nevidjeno u mojoj novoj perilici :luv

12 lis 2010, 11:55

elizabeta je napisao/la:Ja sam se od zadnjeg posta promijenila.

Bome i nisi toliko koliko misliš.
Meni si se uvijek činila kao netko tko ne voli jeftine stvari.
Sve sam čekala kad ćeš omrznut jeftine praške.

JIA - baš mi je drago čuti da uživaš :)

12 lis 2010, 12:15

je da, volim skupe stvari koje duuuuugo čekam :lol

perilicu imam još iz prošlog stoljeća, od svadbe (od 1997) i sjećam se kako su mi tad svi omekšivači bili prejaki...stalno sam tragala za nekim blažim

12 lis 2010, 12:17

ja sam se tu urekla. :| Jučer sam skužila da mi par friško opranih tamnih majica smrdi. :loce
Odgovori