Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Nintendo WII ili PS?

19 ožu 2012, 13:24

Bolt, Indiana Jones, Star Wars, Rango, Rio, Shrek, Kung Fu panda, ma ne mogu se uopće više sjetiti šta još ima... :conf

19 ožu 2012, 13:31

ma jeli se sve te igrice mogu igrati u dvoje?
sa dvije konzole?
ili se oni ipak redaju? malo on, pa malo prijatelj=?

19 ožu 2012, 13:35

Ja nemam dvije konzole nego samo jednu tak da uvijek netko čeka da netko drugi završi ;)
A pojma nemam kak to ide sa dvije konzole :dunno ...pretpostavljam da bi one sa autićima, utrke ili tak nešto mogli igrati u dvoje ;)

19 ožu 2012, 14:24

hoće se tko riješiti koje igrice za PS, možda?

Konkretno trebam Star wars battlefront II

19 ožu 2012, 16:26

Vecina nasih igara se moze igrati u dvoje (u Toy Storyju npr. jedna konzola igra Buzza, druga Woodija).

26 stu 2012, 11:18

Malo podizem jer mi planiramo wii za Bozic curama. Pa me zanimaju savjeti, preporuka igrica i takoto.

26 stu 2012, 12:16

kad joj dođu prijateljice onda je u igri Just Dance for Wii, bome se dobro preznoje od plesa, to je ono što vidim ;)

26 stu 2012, 12:19

Upravo izlazi novi WII - WII U, doduše bit će kompatibilan unatrag sa starim igricama, ali ne znam je li sad vrijeme za kupovinu WII-ja, jer više za njega neće izlaziti nove igrice.

Moj jako jako voli WII sports i WII sports resort, fora mu je Michael Jackson Experience (kad moraš plesati MJ plesove, odnosno mašeš kontrolerom kako treba - ,fora). Imamo gomilu Spužvabobova (to baš više ne igra), nešto Lego igrica i najnoviji dodatak WII-ju - Skylanderse - nešto jako jako zarazno, ali mislim da je više za dečke - uglavnom se boriš s nekim čudovištima.

26 stu 2012, 12:23

Znaci onda bolje wii u. Ali ako ide i sa novim i starim igricama, onda je zapravo svejedno, osim ako se nove igrice nece moci igrati na starom.
Ja sam totalni tudum, mi to nista nemamo kod kuce i klinke nikada nisu igrale ni ps ni wii.

26 stu 2012, 12:27

sad me je Pal podsjetila, moja isto voli Wii sports, razne verzije, zatim Super Maria

26 stu 2012, 12:33

WII U još nije stigao kod nas a i razlika u cijeni je velika, WII U je puno skuplji, negdje kao PS.

Igrice će se moći igrati unatrag, ali se igrice s WII U neće moći igrati na običnom WIIju.

26 stu 2012, 12:34

E onda nema dileme :nata
Njima ce i tak sve biti novo.
Ako se netko zeli rijesiti i prodati igrice nek se javi oko Bozica.

23 vel 2015, 10:35

Evo i nas u klub .Već duže odgađam tu kupovinu i sad čitam,pratim.Brat mi ubacio bubu u uho da uzmeme Wii umjesto PS ali pitam se kaj je bolje..Malac od skoro 8 ne voli niti mu dajem da igra agresivne igre,voli više avanturističke i iz svijeta čarolija a dama voli ples i sl.

Kaj i gdje da uzmeme..Vidim da se za Wii mogu pržiti igrice za PS3 baš i ne ,plus WII jeftiniji.Kako su vaši klinci zadovoljni,jel ih brzo volja za time prošla ??

24 vel 2015, 21:14

Moj je nedavno dobio PS 3,imali smo wii i prije ps je igrao vise PS kod prijatelja-nogomet i samo nogomet,to je i bio razlog sto je za prosli rodjendan napokon dobio PS jer se kao nogomet na njemu bolje igra,puno manje one sa voznjom,pucacine i sl. ne kod nas,jer ne kupujemo te igrice.wii moze igrati i komplet obitelj,ja cekam da se preselimo pa cu sebi nabavit onu igru i dodatak za fitnes ili barem tu za ples,da se i ja malo preznojim :lol -to ja onako mastam malo :liza
Odgovori