Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: Blagdanske želje i narudžbe - help

06 pro 2010, 11:39

A kakvu to imaš vezu, imala bi i ja potencijalno nešto sitno za naručiti :D

06 pro 2010, 11:46

Ma joj izmaltretirala sam čovjeka do boli :ajme ... ali evo dokopala sam se tih adventskih kalendara... ;)
Kaj ti treba? :faca

06 pro 2010, 11:48

Nisam još sigurna, potencijalno neki Harry Potter ako je povoljan. A osim svega kako si uspjela nabaviti Kingdoms kalendare kad su meni rekli da ih niti ne uvoze u Hrvatsku??

Očito imaš dobre argumente :lol :lol

06 pro 2010, 11:50

Ma kupila sam 9 komada.. šta da ti kažem :lol
A dijete još nije vidjelo niti jedan jer su kod mene u uredu :rolf
Ako želiš tvoj je ;)

06 pro 2010, 11:53

Imam ga. Kupila u Beču i odličan je stvarno ;)

Ajde razmislim za tog Harry Pottera pa se javim

06 pro 2010, 14:33

Mi smo nabavili poklon za najmladjeg, dvije edukativne slikovnice i Brio drvena sovica za slaganje.
Za Lukasa posteljnina na Buzza i paketic street beanza s torbicom + ono sto ce pisati Djedu bozicnjaku (cekamo do iza rodjendana, da vidimo sta si uopce jos bude zelio).

Od djeda i bake ce Lukas dobiti Creationary Lego igru, Leon vjerojatno sanjke.
Od mojih s posla Lukas neke Lego trkace brodove, Leon mobitel od Fisher Pricea.

06 pro 2010, 14:43

Off topic : mOj je sinko neki dan došao iz škole i napravio si te eanze (netko je u školi rastavio i vidio da je unutra pikula) - pa je konstruirao od papira tobogan , a u kutijicu od kinder jaja stavio pikulu i radi :mrgreen , kaže da mu ne pada na pamet trošiti novce na tako nešto :mrgreen (nisam sigurna ... _))

06 pro 2010, 14:49

Pametan sinek :up

06 pro 2010, 15:23

Moj je poludio za tim pikulama :drink Nije mu dugo trebalo. Sad mu je jedina želja skupiti što više toga.

Ali, da li vašima uspijeva da se to preokreće bez pomagala? Mom uspijeva samo s onim nekakvim debljim beanzom

06 pro 2010, 15:25

to su ti samo dodatne aktivnosti. Vježbanje.
To su mene moji naučili.
Glavna igra je postaviti ih u red pred sebe, a drugi ih s određene udaljenosti gađa :roll GAĐA
Zadnja izmjena: VIPmama; 06 pro 2010, 15:42; ukupno mijenjano 1 put/a.

06 pro 2010, 15:27

i kod nas je to glavni hit :dada
sad je za nikolu dobio paketić sa 6 komada, i unutra je bio 1 debeli - baš se veselio
skupe se po trojica kod nas na igrenju i po cijelom podu sobe se igraju - dobro se zabavljaju s tim

06 pro 2010, 15:29

o kakvim kuglicama vi to pricate?
prvi glas

06 pro 2010, 15:33

http://intl.mightybeanz.com/language.html

To su novi Gormiti. Ili novi Bakugani. Ili već kakva glupost koja se 6 mjeseci panično skuplja i onda kasnije skuplja prašinu. :angry

06 pro 2010, 15:35

mi smo te beanse kupili prije 4 godine u trstu jer nismo mogli naći ono što je tada htio. I sada su aktualni, ali su drugačiji od ovih kaj se kupuju kod nas- odnosno serija ne odgovara. Ti naši imaju i gumenu "odjeću2- meni su tada bili fora. Tako da znate, možda još štošta dojde (odmah se sjetim i gormita i bakugana i svega sličnog)

06 pro 2010, 15:46

Kod nas je isto to ludilo, ali ja mu nisam uzimala taj tobogan nego neku crvenu pistu...i to si je jutros zakvačio na hlače :dunno
Ali vidim da se djeci jako sviđaju te "bobice" mi imamo već dva dupliča ;)
Bubidea http://www.one2play.hr/hr/MIGHTYBEANZ/

06 pro 2010, 15:50

aaaaaaaa
to su oni grahici.
nije izrazio zelju za njima.
ali oni nisu skupi, jel tako? koliko sam upratila ovdje po forumu

06 pro 2010, 15:52

ako želiš hrčka koji spada u vrlo rijetke onda su itekako skupi :cool

06 pro 2010, 15:52

i moj je na kraju poželio grahiće. ali je stvarno skroman, za sv. nikolu je poželio paketić od 2 a za božić od 6!!!! :shock
uglavnom, dobio je jutros paketić od 6. a mislila sam taj tobogan za božić, ali ako kažete da je smeće ne da se ni meni dati 180 kn za to onda.
smislit ću još nešto možda.

e da.. nanoibeba, na ovima i piše serija 1, tako da očekujemo još serija :lol
Zadnja izmjena: Novamama; 06 pro 2010, 15:53; ukupno mijenjano 1 put/a.

06 pro 2010, 15:53

kakvi sad hrcki ak govorimo o grahicima? :lol

a mislila sam da mi je sad sve jasno :bonk

06 pro 2010, 15:54

imaju oblik graha no zapravo su svašta pa čak i hamburger :lol

edit: ma zapravo ni nemaju oblik graha :D

06 pro 2010, 16:00

Ajme nemojte me zezati da je to po serijama :roll uff... a kad bolje pogledaš baš sam si mogla i misliti... :roll
A jeste vidjeli onaj koferčić za njih? Jedan paketić dođe 14 kuna, a ja sam mu isto kupila onih 6 komada ;) i za 48 kuna neku tu pistu :dunno
A da vam ne velim da ostale poklone nije ni pogledao...samo je prokomentirao aaaa...super... :roll

06 pro 2010, 16:18

paket od 6 binsića u Metrou košta 36 ili 34 kn. Tamo su i inače sve igračke od One2playa najjeftinije, samo ponekad izbor nije najveći

07 pro 2010, 02:10

Isuse franika, koliko će te ukupno koštati pokloni za njih troje?

S obzirom da smo to podijelili skupa sa bakama, dedom, prabakom, tetom, stricem-ne puno! :p

Od mm-a i mene su dobili Wii - zajednicki za F i N, Fran jedan manji lego Harry Potter set a Nika barbiku u vjencanici i kena i Leon onaj Lego duplo vatrogasni auto. Wii tu ne racunam kao ono bas bozicni poklon, jer to ionako vec dulje namjeravamo kupiti tako da smo MM i ja za njih troje izdvojili cca 900kn za poklone, dakle oko 300kn po glavi. Sve ostalo je od ostatka familije. :mrgreen

07 pro 2010, 02:21

Btw, binsici su i kod nas jako in trenutno-a ima ih i za cure-rozih i bijelih... :ajme Fran ih je pokusao utrapiti Niki u nadi da ce i ona pozeljeti to skupljati ali ona nije pokazala ni najmanje entuzijazma. Ona bas i nije od skupljanja tih sezonskih gluposti-jedino sto je u zivotu skupljala su oni predivni Filly konjici sa krunama i stvarno ima lijepu kolekciju.

A jeste culi za Madballs?? Nesto najodvratnije sta sam ikada vidla! :shock
http://www.madballs.com/shop.action
Ne moram ni reci da se F. odmah zakacio, na moj uzas!!

07 pro 2010, 09:23

http://www.madballs.com/shop.action

stvarno su grozni.....

07 pro 2010, 10:50

na kraju je umjesto yugi oh karata poželio grahiće. prvo sam bila :shock jer nisam znala o čemu priča, al s obzirom da je E. poželjela zuzua naletila na iste u one to play. uf :znoj

rekao je da želi samo paketić od 6 komada, a za božić onda yugi karte, ali da mu i drugi kupe grahiće..
E. kad je vidjela kako se igraju s njima, poželila i ona za božić..al da joj drugi kupe zuzu bebe :lol
sad ćemo vidjeti što će na kraju biti

Lego, što me iznenadilo, ove godine potpuno izostao iz narudžbi. Šteta, baš mi je bilo drago da je F. vječito nešto njihovo naručivao i igrao se i slagao i preslagivao. Sad su na redu te nekakve igre koje može u školi igrati i razmjenjivati..

07 pro 2010, 10:52

paket od 6 binsića u Metrou košta 36 ili 34 kn

za 39,90 im ima posvuda (to za one koji ne idu u Metro :zubi)

od Madballsa imamo jednog kojeg je dobio mlađi i nije nešto spešl oduševljen, poigra se tu i tamo.

07 pro 2010, 14:24

mi imamo 9 mad ballsa, fali nam samo jedan.

07 pro 2010, 14:34

tanja, koji? Mi imamo jednog ali to je jedna od rijetkih igračaka koja mu se uopće ne sviđa :p

07 pro 2010, 14:58

pogledat cu doma koji mu fali
Odgovori