Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
20 ruj 2013, 17:25
Probala sam oliver pred dvije - tri godine zadnji put, ne znam više koji. Bio mi je sličan kao i bioaktiv, dakle nisam baš prezadovoljna njim.
20 ruj 2013, 18:04
Ne koristim prasak samo tecni deterdzent i gelove. Prije sam najvise kupovala Tide, jer je imao preporuku pedijatara (tako je bilo prije dosta godina, ne znam kako je sada?)
26 ruj 2013, 08:59
Ja sam danas u Superkonzumu uzela 8 kila Faksa za 80 kuna, to je onaj u kutiji, dakle to je isto akcijska cijena, pa ako koga zanima..
30 sij 2014, 16:12
Liv Tyler je napisao/la:Sto nitko nije probao Oliver?
zadnjih mjeseci sam koristila
bioaktiv i
oliver.
meni su njih dva slični, s tim da mi s oliverom roba djeluje čišće, prozračnije. nisu skupi. sve mi je dobro oprano.
inače, praškasti deterdžent koristim za bijelu robu (posteljinu, ručnike, krpe, donje rublje..) i perem najčešće na 90. ne koristim omekšivač.
ako ih usporedim s puno skupljim arielom ili persilom, ne vidim razliku.
a za šarenu odjeću koristim tekući baby
Dreft. kupim 2 x 3 litre na akciji, oko 55-60 kn.
u šareno stavim i malo omekšivača. bocu od litre jako razrijedim, pa mi jedna traje mjesecima, a valjda i duže. omekšivač kupim u muleru, na nekoj akciji, najčešće onaj bebasti miris.
uglavnom mi smetaju umjetni mirisi i primjetila sam ranije da odjeća s vremenom poprimi neki neugodan miris od tih omekšivača

. pa sam jako smanjila njihovo korištenje i sad je ok.
fleke skidam s sapunom iz dm-a, onaj oko 6 kn. tako da dobro natrljam sapunom i toplom vodom i ostavim neko vrijeme, pa operem normalno.
dodajem da meni ni jedan prašak nije skroz odličan, niti jednim nisam bila jaaaaako zadovoljna. a probala sam razne, od robnih marki do inozemnih.
31 sij 2014, 09:03
odlična recenzija april
31 sij 2014, 09:10
Probala sam zadnji period onaj iz Lidla kojeag ste hvalile i nije mi bas ostavio dojam. Opere relativno ok al nema mi nikakav miris kad se roba osusi, bilo na zraku bilo u susilici.
31 sij 2014, 09:13
Meni je bioaktiv posivio sav bijeli veš, poludila sam! Sad sam se vratila na Faks, on mi je najbolji za pranje rublja.
Taj iz Lidla isto ne valja
31 sij 2014, 10:34
Hm, meni svi peru jednako, pa se orentiram na miris.
Otkrila sam svoju dobitnu kombinaciju i držim je se.
Plavi Pervol (ne onaj iz Mulera, nego običan) i zeleni Coccolino.Mmmmm, prekrasno miriše zajedno.
31 sij 2014, 10:47
a ja otkrila domaći tekući faks za crni veš i tekuću nilu za šareni veš
odlično operu, fino miriši veš, nemam primjedbi
31 sij 2014, 11:25
Moram ovdje dodati malu opasku. Za platnene pelene, uloške i općenito bijeli veš ipak mi se najboljim od svih pokazao Dash. Zadnje imam praškasti ona talijanska verzija.
31 sij 2014, 12:02
a koliko vi stavljate tog praška u perilicu?
ja nikad ne stavljam onoliko koliko preporuča proizvođač nego stavim manje
i omekšivača manje
i volim staviti parfem pa me ubi kombinacija mirišljave robe i parfema
31 sij 2014, 13:46
ja stavljam malo, koji god da imam (a obično neki s akcije), žlicu, dvije otprilike, direktno u bubanj
31 sij 2014, 13:48
Ja stavim u pelene žlicu do dvije, a za ostalo stavim više
Oko jedan, jedan i pol deci, s tim da stavim punu mašinu
a unutra stane osam kila veša
31 sij 2014, 13:50
ja stavljam malo, koji god da imam (a obično neki s akcije), žlicu, dvije otprilike, direktno u bubanj
31 sij 2014, 13:55
Dulci di nalaziš taj talijanski dash?
31 sij 2014, 14:12
Ja sam zadovoljna s Denk mit zelenim iz DM-a. Nekad kad je na akciji kupim Rex s bademom (ili neki drugi s akcije), ne vidim razliku, ali možda malo finije miriši u kombinaciji s omekšivačima. Nemam stalni omekšivač jer uživam u stalnom šnjofanju.
31 sij 2014, 15:19
Liv Tyler je napisao/la:Dulci di nalaziš taj talijanski dash?
ima ga u uvijek Plodinama, Intersparu i Metrou. Često bude na akciji. Ja sam ga nedavno platila 79 kn, čini mi se..
01 vel 2014, 01:35
Ali ja ga odavno nisam vidila, zato i pitam jer je jedno vrijeme bila nestasica. Pogledat cu ovih dana opet.
01 vel 2014, 08:35
Ja sam dash kupila u Plodinama, ali kod nas ga tamo češće nema nego ima. Zato kupujem i u Zagrebu kad idemo u Interšparu.
01 vel 2014, 18:54
Jucer sam ga vidila u plodinama, 112 kn, 4 kg, na akciji

bude njega i puno jeftinijeg.
02 vel 2014, 09:06
U Intersparu je 109kn bez i 89kn na akciji.