Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Tema je zaključana

Re: Rasprodaje,popusti,snizenja,povoljna kupnja...

03 srp 2009, 09:03

Ja jučer kupila fora majicu u X-nationu, sniženu s 200 na 100kn. Svijetlo sivu, otraga je sportski izrez, a od naprijed izgleda ozbiljno :mrgreen: . Ima i remenčić koji se vidi samo naprijed, otraga je uvučen u materijal.

03 srp 2009, 09:05

ja sam jucer poharala x-nation i esprit u cc1, kupila dvije bluze, jednu tuniku, jednu ljetnu bluzicu i jedan blejzer iliti ljetni sakoić. Sve skupa 800 kn. Zadovoljna.

03 srp 2009, 09:11

ja se nadam da ce ostati još nešto i krajem 7. mjeseca kad i ja budem mogla u šoping :mrgreen: , ovo sam kupila samo u prolazu

03 srp 2009, 09:38

ella roo je napisao/la:Pompeini badići su u konzumu 70 kuna.
Ja kupila fuksiju.

gdje, u kojem konzumu, baš tražim neki jeftini dvodijelni
i kaj znači da si kupila fuksiju, tak se badić zove, il kaj :conf :lol

03 srp 2009, 10:00

dunja, mislim da se radi o boji :mrgreen:

03 srp 2009, 10:59

Ja kupila dvoje lanene hlače u Benettonu 400 kn i sandale sebi i mm cipele-tenisice u Guliveru - bila sam isto u prolazu i baš sam napiknula drugi dan sniženja pa je bilo brojeva :)
Osim par majcica koje sam kupila djeci u IANI za sad ne kupujem ništa više jer sam bankrotirala, a nije mi ništa neophodno.

03 srp 2009, 12:54

kad počinju sniženja u Intimissimi i Calzedoniji?

04 srp 2009, 15:50

U TL je sniženje od jučer!

cit: "...Za najmlađu djecu pripremili smo posebnu ponudu sniženih artikala iz koje izdvajamo: duboka kolica Bubu od 199,99 kn i Graco od 599,88 kuna, putni krevetić Graco od 399,99 kuna, edukativna dekica za igru od 99,99 kuna. Odjenite vašu bebu u body bez rukava za 9,99 kuna ili majicu kratkih rukava već od 14,99 kuna! U baby ljetnoj akciji koja traje od 3. do 19. srpnja nismo zaboravili najtraženije igračke za najmanje – svakako iskoristite nevjerojatnu ponudu od 50% popusta za najslađe plišance iz Pocoyo crtane serije!
Opremite se za plažu! U Turbo limaču potražite lopte na napuhavanje s omiljenim dječjim junacima već od 4,99 kuna, kolut za plivanje od 9,99 kuna ili zračni jastuk od 29,99 kuna. Neka vaša princeza zablista na plaži u kupaćem kostimu s likovima Ulice Sezam po cijeni od 39,99 kuna!
Naravno, i za sve predškolce pripremili smo njihove omiljene igračke po nevjerojatnim cijenama. Igračke s junacima Ulice Sezam pripremili smo po cijeni od 19,99 kuna, a plišane igračke po cijeni od 29,99 kuna. Za školarce imamo posebnu ponudu društvene igre 1 protiv 100. Provjerite i obnovite svoje znanje, potražite ovu popularnu društvenu igru do 19. srpnja po akcijskoj cijenu za samo 99,99 kuna (prije 199,99 kuna)!
Sve kupljeno ubacite u ruksake i torbe Pink Panther već od 39,99 kn!"

Pogledajte same na http://www.turbolimac.com/ - nisam još bila, ali namjeravam!

04 srp 2009, 18:46

U benettonu sniženje 40% - izbor veliki. Kupila sam haljinu.
Danas u MTČu (outlet u Varaždinu) imaju dječje majice dugih rukava po 19,90; pidžame za 50 kn.
Mercator ima 40 % popust na ljetnu odjeću, lijepe pamučne dječje majice (već sam ih prije kupila i niti blijede niti se izobliče u pranju) od 16-39 kn.
Čekam sniženja u cipelanama :mrgreen:

04 srp 2009, 19:39

dunja je napisao/la:
ella roo je napisao/la:Pompeini badići su u konzumu 70 kuna.
Ja kupila fuksiju.

gdje, u kojem konzumu, baš tražim neki jeftini dvodijelni
i kaj znači da si kupila fuksiju, tak se badić zove, il kaj :conf :lol

Ja kupila u super konzumu u Čazmi.Fuksija ti je vrsta pink boje.
Ali ima raznih vrsta i podstavljenih košarica, običnih trokutića. ušivenih....
I šopingirala u borovu svašta nešto.
Imaju 30% sniženje, ali kako njihove cijene nisu ni inače pretjerane ovo mi je super.
Kožne japanke za 90 kuna, muške kožne natikače za 140, anatomske šlape za 40....ima svašta.

04 srp 2009, 21:21

znam ja da je kaj je fuksija, al nisam skontala u kontekstu njene rečenice - što je kupila ;)
enivej, sve ok
kupila danas dva badića za male pare u kvartu, za po dvorištu, zadovoljna :drink

05 srp 2009, 10:03

Otvaram novi dio :mah
Tema je zaključana