Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...
Odgovori

Re: iphone - aplikacije

21 vel 2011, 12:51

i ako se nekome da čitati preko 300 stranica http://www.forum.hr/showthread.php?t=231792

21 vel 2011, 12:56

Rimaithor je napisao/la:To su sad već stvari koje kora odratit MM :lol

ajd onda ti u neki šoping centar i spoji se na neki od hot spotova :lol

21 vel 2011, 12:58

Dečki su popili kavu. Imam web n walk M (250MB), sad sam tražila L paket (850MB) i plaćat ću ga 75kn mjesečno.
MM mi je u međuvremenu rekao da on zna za WPA ključ, al da mi ga nije htio dati jer ionako previše surfam :ajme :alc
Koji tenkre. :whew

21 vel 2011, 13:01

da, to ti je definitivno premali paket - 1G je :up
A komantar od tm-a je isti kao i kod mojeg mm-a :ajme

21 vel 2011, 13:08

Ne znam zašto mi ne daju 1GB (100kn mjesečno) jer sam poslovni korisnik sa VPN-om :roll

21 vel 2011, 13:23

a jesi li tražila? Veoma često ljudi samo šute i ne pitaju/zahtjevaju

21 vel 2011, 13:32

Tražila sam najveći paket pa su rekli da XL nije u ponudi više :hrvatska

21 vel 2011, 13:35

isključiti E : postavke-opčenito-mreža-mobilni podaci ( i te mob podatke deaktiviraj) , wifi neka ti uvijek bude uključen tako da ga automatski prebaci ako ime kaj slobodno ;)
Btw. kupila sam si tako mraaak maske (3) , torbice (2) sad mi je mm donio i naljepnice za zaštitu od grebanja , jerbo mi je cijela stražnja strana poprilično izgrebana , a imam ga tek mj dana :ajme
Uglavnom maskice sam kupila preko oglasa 40 kn i frajer ih pošalje poštom ili donese na dogovoreno mjesto (zg) otvori gepek pa biraj :hahaha ja se raspametila u tom njegovom gepeku :hahaha

21 vel 2011, 15:00

gle, 850 MB mjesečno ti je isto ful dovoljno. samo si cimeru objasni nek ti šifru da :lol i riješila si problem. Al se sad stišaj do kraja mjeseca ili do datuma kad ti promijene taj paket.

21 vel 2011, 15:02

Ma ja mislim da joj 850 MB i 1 GB nije presudna razlika, samo da upogoni WiFi. :lol

21 vel 2011, 15:06

Pa to i ja kažem Škorpi :lol - da je paket i više nego dovoljno veliki. A da je cimer prase bezobrazno :lol

21 vel 2011, 15:07

ovakvu zaštitu ja imam

21 vel 2011, 17:27

Uglavnom maskice sam kupila preko oglasa 40 kn i frajer ih pošalje poštom ili donese na dogovoreno mjesto (zg) otvori gepek pa biraj ja se raspametila u tom njegovom gepeku
moze kontakt br. ?

21 vel 2011, 17:36

Nadica jesu to folije ? platila 20 dolara?

21 vel 2011, 17:46

Daj mi objasni molim te zasto? Zasto prtljas sa ukljucivanjem i iskljucivanjem 3g, zasto?
bateriju mi pozdere, a bitno mi je da mi izdrzi dva dana , da ne punim svaki dan. to mi je najvaznije. internet mi treba zapravo samo za pi**** darije i nis drugo. sluzbene mailove nemam ionak na njemu nit se mogu sloziti na njega a privatni su mi :whew najvise net koristim u gtalku. viber i ostali free pozivi ne rade ne znam zasto. probat cu u zg zvati.

21 vel 2011, 18:10

sad me frendica zove sva van sebe , dobio joj mm račun 210 kn za internet promet ..debelo je prešišao svoju GIGU iz paketa :hahaha
o.k. možda njima nije smiješno al eto nisam izdržala da ovo ne podjelim :mrgreen navodno stalno gleda kladionice i ima stalno neke updejtove od tih kladionica :ajme

21 vel 2011, 19:12

da, to je stražnja folija i tolko košta. Kupila sam u paketu s prednjom folijom koja je kao najbolja na tržištu i dopremili mi free iz Amerike unutar mjesec dana :yess
Ono što mi je najgore je da mi je prednja folija izgrebana a stražnja ne

21 vel 2011, 20:36

stanje mog tarifnog modela I tarifa 150, danas, 21.12.: preostalo 893 MB - ne gasim nista, surfam kad god mi se cefne, chatam na whatsAppu, pisem i citam 20-ak mailova dnevno, citam novine, pregledavam fotke na Style, fejsam, razgovaram putem vibera. Bez ikakvih ogranicenja. :dunno

DA, u cemu je stvar sa baterijom? zasto ga jednostavno ne ukljucis na punjenje svaki put kad ides spavati?

21 vel 2011, 22:01

JiA, koliko napraviš na WiFi-u mjesečno?

21 vel 2011, 22:05

ne pratim, tek sam nedavno skinula dataman. doma rijetko surfam s iPhone-a ( eventualno provjerim mail prije spavanja ), laptop je stalno upaljen.
a drugdje se na wi fi nikad ne spajam :dunno.

21 vel 2011, 22:07

e, da, cure koje ste na T Mobile-u, od nedavno ( cca tjedan dana ) mi je u Moj T Mobile racunu nedostupna informacija o stanju potrosnje.
Zvala sam T Mobile, ne znaju o cemu se radi :roll , ali i dalje sms-om mogu provjeravati stanje.
Je l svima sve ok u tom pogledu, mozda se samo meni nesto zbrckalo od kad sam dodala opciju moj najbolji ( ili tako nesto, favorite broj sa besplatnim pozivima i free 200 sms-ova za 25 kn ).

21 vel 2011, 22:17

Ono što mi je najgore je da mi je prednja folija izgrebana a stražnja ne[/quote]

Ja trenutno nemam nikakvu foliju na njemu (kupio mi mm neku prozirnu zaštitnu al ju nisam još zaljepila...treba i to znati :mrgreen )
ne kužim zašto mi je stražnja strana telefona izgrebana, a prednja ni malo, po prednjoj strani stalno prčkaš a ona ko nova :dunno

22 vel 2011, 08:25

ni ja nemam nikakve folije. nadice a gdje si tu foliju sarenu kupila ?

22 vel 2011, 09:04

Kako se radi o forumskoj akciji ajfonuše pogledajte ovdje zastitu, nije sarena al je zastita ;)

22 vel 2011, 09:28

samo prijavljujem da sam provalila ključ/pass za wifi :yess

22 vel 2011, 09:32

sta si mu dala zauzvrat? :cool

22 vel 2011, 09:35

znam da je nevjerojatno :hahaha ali SAMA sam našla ključ. Mislim nije neka mudrost, imam na desktopu ikonicu Bnet :lol ali nisam dosad znala što trebam tražiti :ajme

22 vel 2011, 09:38

JiA je napisao/la:e, da, cure koje ste na T Mobile-u, od nedavno ( cca tjedan dana ) mi je u Moj T Mobile racunu nedostupna informacija o stanju potrosnje.

pa to imam oduvijek :dunno

22 vel 2011, 09:39

folne, imala sam i ja do prije koji dan :)
ajd bas provjeri da li sad imas.

22 vel 2011, 09:47

:ajme ja te skužila dostupna umjesto nedostupna :roll

nešto su definitivno prčkali jer je mene prije par dana izbacivalo s objašnjenjem da mi račun nije aktivan. :roll

imaš pravo. seronje.

jedva čekam da mi istekne ugovor. :roll
Odgovori